Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kochane jesteście niesamowite, tyle serduch!
ja jestem na 15 zapisana ale chyba się przesunie bo jeszcze owu nie było raczej, dzisiaj test mega pozytywny ale to możliwe jak estradiol w 11dc był już 336? Dzisiaj 17dc szyjka wysoko, ale tempka nie chce rosnąć;/ zerknie któraś i może coś doradzi, wyrazi opinię? ... -
Idź na usg, bo fakt dziś trzecia wysoka temperatura, ale na poziomie tych wcześniejszych.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
i serduszkuj, bo ja w poprzednim miesiacu tez tak czekalam a poniej mi zaznaczylo owu kilka dni wstecz- ale bylam wsciekla- bo wtedy niezbyt serduszkowalam..
moja gin mowila ze jakby nie bylo to radzi wszystkim starac sie 13-19 dzien cyklu najlepiej co 2 dni -
wiec warto ten okres ( 13-19dc) chociaz tak zabezpieczyc sobie:) -
Przedszkolanka, a może zadzwoń do lekarza i się zapytaj. Bo byłaś stymulowanych bez monitoringu, skoku jasnego nie było, a na owulkę po clo to powoli za dużo czasu mija. Sprawdź na ulotce, w którym dniu zazwyczaj jest owulkę po tym leku. W closticośtam tym jest jasno napisane w których dbiach powinna być.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Ulotka Clostilbegyt http://www.egis.pl/pobierz/22/clostilbegyt-ulotka-informacyjna2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
Daisy wrote:Kochane mam bdb wiesci Endo 11mm, pecherzyk 17mm! Owulka ma byc pt-pon wiec wtedy seksik zalecany mocno i we wtorek za tydzien monit. A lh nisko bo to jeszcze nie to Znowu niebieska ma isc w ruch w razie potrzeby. Po potwierdzeniu owu znowu estrofem.
Dziewczyny coraz piekniejszy ten czerwiecDaisy lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny
Wiem, że trochę nie w temacie, ale widzę, że jesteście obeznane:)
Mam pytanie - czy plamienie 1-2 dni przed okresem zawsze oznacza coś złego? Nigdy się tym nie przejmowałam, ale dziś przeczytałam, że może to oznaczać niedomogę lutealną i coś nie tak z prolaktyną.
Mam się martwić? @ mam jak w zegarku, co 25 dni, ale teraz się zaczęłam tym martwićWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 18:33
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
jest kilka opcji
nie koniecznie moze to oznazac niedomoge
I - mozesz miec problemy z progesteronem..jednak jesli to pierwszy raz to watpie..
II zalezy jakie to plamienie, moze byc implanacyjne w zaleznosci ktory dzien p owu jestes, dwa czesto w okresie ikiedy powinna wystaoic @ moze wystapic lekkie plemmienie ( wtedy gdy jestes w ciay)
po Twoim wykresie ja bym powiedzialaze owulke mialas 17 dc wtedy po raz ostatni mialas sluz plodny ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 18:36
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Was Dziewczynki!!!
Oczywiście naklepałyście stron, że ho ho
Nowe bocianki cieszą oczy Gratulacje!!!!
Mizzelka, a ja pół nocy kciukałam za Twoje pakowanie, a Ty mówisz, że strajk był!! Znowu musisz wprowadzić przydział na masło
Samirka, paczka w drodze Oby doszła na czas
Miłego wieczorkusamira lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:jest kilka opcji
nie koniecznie moze to oznazac niedomoge
I - mozesz miec problemy z progesteronem..jednak jesli to pierwszy raz to watpie..
II zalezy jakie to plamienie, moze byc implanacyjne w zaleznosci ktory dzien p owu jestes, dwa czesto w okresie ikiedy powinna wystaoic @ moze wystapic lekkie plemmienie ( wtedy gdy jestes w ciay)
Zawsze zaczyna mi się tak @, jeden dzień plamię, następny już normalne krwawienie.
Wcześniej tak nie było, mam tak od ok 6 miesięcy, może troche dłużej.
Teraz jestem w 25 dc.
09.06 ide do gina, muszę z nim pogadać o tym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 18:38
-
spokojnie powied o watpliwosciach lekarzowi..ja ez tak mialam przez pewien czas.. ale odkad biore leki na tarczyce to juz nie
moze warto zrobic podstawowe badanka
a mzoe po portu tak masz
wiesz czesto przed staraniami nie zwracamy na wsyztsko uwagi i mzoe tez tak nie raz mialas
mizawsze lekarz mowil ze plemienie przed @ to nic zlego jesli jest na dzien przed@ bo po porstu malpa sie rozkreca jakbys plamila przez kilka dni ..to wtedy mozna podejrzewac ze masz niski prog lub cos z ProlaktynaSue lubi tę wiadomość
-
Mimo, że plamię tylko dzień przed, to i tak powiem, na pewno Dzięki
Ja jakiś czas temu miałam badaną tarczycę z powodu uczucia "guli" w gardle - ponoć jest to objaw złej pracy tarczycy. Badałam tylko TSH i wyszło mi na poziomie 3,15 (ponoć to za dużo jak na kogoś w moim wieku).
Wcześniej człowiek na takie rzeczy nie zwracał uwagi, a teraz wszystko mi się wydaje nie tak.
Dzięki za odpowiedźAnia_84 lubi tę wiadomość