Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofelaine ja mierze jak siw obudze ale to jest max pol h przed budzikiem wiec mi nie ignoruje bo mam na 7 nastawione jako docelowa..mysle ze pol h wahanie nie ma wplywu na pomiar, ale po pol h bez snu to juz moze miec, bo sie organizm przygotowuje do pracy, serce bije szybciej, puls, tetno wszystko rosnie i tempka sie moze zmieniac.
-
Ofelaine wrote:Mozę się coś pierdzieli, w cale by mnie to nie zdziwilo ale na szczęscie do tego cyklu podchodzę na wielkim luzie więc się nie stresuje za bardzo. A mozę mieć wpływ to, że budzę się pół godz. przed budzikiem i czekam do pomiaru tempki ?? Nigdy nie wiem czy mierzyć od razu po obudzeniu czy czekać do właściwej godziny ? Ale wtedy miałam codziennie ignorowane tempki, Jak wy robicie ??
-
Malenq wrote:bozziuuuu dziewczynki....jest dopiero 3ci, a u Was już 11boćków....ale się cieszę i 3mam mocno kciuki za kolejne testujące:)
&&&&&*********^^^^^^^^^^^^^ oczywiście wiruski też zostawiam:)
12Malenq lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
sonia18a wrote:Witam Was kobitki. Ja mam testowac 7/06... juz mi ciezko wytrzymac, ale cos czuje, ze i tak nic z tego. bylabym wdzieczna, jak ktoras z was zerknelaby na moj wykres czy juz wszystko stracone czy sa szanse?
-
mizzelka wrote:dopiero 10dpo jak dla mnie jest ok, po prostu pozna owulka ja mialam 60 dc kiedys i w 44 dc bodajże owulka potwierdzona przez USG
Mizzelko, dziekuje. Owu zawsze pozna, ale cos te 'zeby' mi sie nie podobaja w fl. niby nie spadly ponizej poziomej lini ale dziwne ze taki podwojny spadek.
W zeszlym roku zaszlam w czerwcu w ciaze, niestety urodzilam coreczke w pazdzierniku... i tak bardzo bym chciala JUZmizzelka lubi tę wiadomość
-
sonia18a wrote:Mizzelko, dziekuje. Owu zawsze pozna, ale cos te 'zeby' mi sie nie podobaja w fl. niby nie spadly ponizej poziomej lini ale dziwne ze taki podwojny spadek.
W zeszlym roku zaszlam w czerwcu w ciaze, niestety urodzilam coreczke w pazdzierniku... i tak bardzo bym chciala JUZ
póki nie ma @ jest nadzieja już różne wykresy ciążowe widziałam i jestem w stanie w wszystko uwierzyć, kobiety mają typowo wykres ciążowy a nic z tego tez nie ma.. nie ma reguły na to -
Ok dzięki dziewczyny, też będę mierzyć zaraz po przebudzeniu i teraz sobie myślę, ze może jednak owulki nie było .... bo w sumie codziennie czekałam z pół godz do właściwego pomiaru i zawsze coś mogło się zmienić tak jak mówcie, serce szybciej bije itp..
-
Ja mam juz dwojeczke. Chlopca i dziewczynke. Pierwsza, blizniacza ciaze stracilam w 13tc, pozniej po 7msc udalo sie z synkiem, z coreczka w 6cyklu, a teraz czekam... mialam nadzieje, ze tym razem sie uda, jak temp spadla za pierwszym razem mialam nadzieje, ze to implantacja, chociaz nie pasowalo mi, ze tak wczesnie, ale kolejny jednodniowy spadek dal mi do myslenia, ze cos nie tak
W kazdym badz razie, wciaz czekam i trzymam mocno kciuki za WasDaisy lubi tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Ok dzięki dziewczyny, też będę mierzyć zaraz po przebudzeniu i teraz sobie myślę, ze może jednak owulki nie było .... bo w sumie codziennie czekałam z pół godz do właściwego pomiaru i zawsze coś mogło się zmienić tak jak mówcie, serce szybciej bije itp..
-
sonia18a wrote:Ja mam juz dwojeczke. Chlopca i dziewczynke. Pierwsza, blizniacza ciaze stracilam w 13tc, pozniej po 7msc udalo sie z synkiem, z coreczka w 6cyklu, a teraz czekam... mialam nadzieje, ze tym razem sie uda, jak temp spadla za pierwszym razem mialam nadzieje, ze to implantacja, chociaz nie pasowalo mi, ze tak wczesnie, ale kolejny jednodniowy spadek dal mi do myslenia, ze cos nie tak
W kazdym badz razie, wciaz czekam i trzymam mocno kciuki za Was -
Mizzelko, ale widze, ze jestes jeszcze przed owu w tym cyklu, wiec moze ten 'rocznocowy' w koncu okaze sie szczesliwy zycze Ci tego, baaardzo
mizzelka lubi tę wiadomość
-
sonia18a wrote:Mizzelko, ale widze, ze jestes jeszcze przed owu w tym cyklu, wiec moze ten 'rocznocowy' w koncu okaze sie szczesliwy zycze Ci tego, baaardzo
-
Daisy, mi lekarz dał i tak najmniejszą dawkę, ale efekty uboczne tabletki są straszne, ból jajników to ja przeżyję, ale takie mdłości mi idą po tej tabletce, że modlę się tylko żeby nie zwymiotować do godziny po wzięciu, żeby się wchłonęło. Spore nadzieje pokładam w tym cyklu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 14:17
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Imbiru nie dam rady, bo po nim jeszcze bardziej mnie ciąga. Jedyne co delikatnie pomaga, to zjedzenie suchej kromki chleba z 30 minut po wzięciu tabletki lub jakiś krakersów.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Jogurt naturalny z bananem mnie trochę uspokoił, ale jak wyobrażę sobie, ze niektóre kobiety w ciąży miały mdłości do 12 tygodnia to najszczerzej im współczuję.
Idę zaraz z R do jego rodziców na obiadek. Posiedzimy i będzie miło.mizzelka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka , JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi
3 - aja , mirusia77
4 - XxMoniaXx , paaulla84
5 - Emily83, basiulkaa_89
6 -
7 - Gosiacu, sonia18a
8 - kasia1988,
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93, lulu_ovufriend
11 - Welonisia, Anuśka, czrnula22, Tygrysek86
12 - Rubi
13 - potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, munirka, słoneczna 85, marissith
14 - Ania_84, aTyna,
15 - przedszkolanka, kierzynka, Kasia*, motyl1993
16 - Ewa99, kasika8303
17 -
18 - kwiatuszek789
19 - madzianka
20 -
21 -
22 - samira
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82
24 -
25 - Daisy, Magda_lena88, julita
26 - Rybeńka
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Pysiaaa21, Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, Lena87, Sue, aisza
w tym miesiącu jest: 13
...
mizzelka, Emily83 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs