Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
la wrote:Ja podchodzę na spokoju do tego. Brzuch mnie nie boli, nawet te @ bóle nie były mocno. Idę spać dziewczynki
dobranoc :*samira, Iwka lubią tę wiadomość
-
Dziekuje za odpowiedź, no to moze nie ma tragedii? Jakos nie moge znaleźć w necie spójnych norm. A tak mi wyszło pozostałe. Chyba moze byc nie?
TSH 1,15 µIU/ml
FT3 2,91 pg/ml
FT4 1,02 ng/dl
FSH 7,57 mIU/ml
LH 7,15 mIU/ml
Estradiol 15,29 pg/ml
Prolaktyna 9,19 ng/ml
Nie wiem czy nie zasmiecam watku, nie moge znaleźć innego A w koncu od tego zalezy czy zobacze 2 kreseczki w czerwcu
Trzymam kciuki za pozostałe dziewczynki !MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Maja u mnie z zegarkiem. W reku tyle ze ja założyłam. Ze jak mi się. Spozni tydz to. Wtedy zaczne myslec a ze 14 to moje. Ur to ta data byla graniczna.
JusWik, samira lubią tę wiadomość
-
Witajcie:)
Ja nie wiem czy bede testować 30:( @ mnie w konia robi, spóźnia sie juz 2 dni, wiec pewnie cykl sie na lipiec przesunie, damn!
Ja juz w pracy, strasznie męczący ten tydzien!
Trzymam kciuki za dzisiejsze testujace i za Ciebie La!
Tym bardziej, ze o ile dobrze pamietam, tez miałas testować 30:)Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
la wrote:Szczególnie, że moje krwawienie nie było takie typowo @, ten jeden dzień, dosłownie z 3 godziny lania się krwi, a potem tylko plamienie i to ciemno bordowe, wręcz brązowe. Do tego mdłości, które mnie męczą tak na prawdę od zeszłego miesiąca. Cycki mnie zmyliły, bo przestały boleć, ale są lekko obolałe i napuchnięte. Dziś mnie pod pępkiem tak kuło jakby od środka szpileczką. No mówię, jaja jakieś.
La trzymam kciuki. Często słyszę o kobietach które są w ciąży a mają jeszcze krwawienia, także życzę aby wszystko było dobrze.
U mnie du*a, tempka się uspokoiła i siedzi na "standardowym" poziomie, więc raczej marne szanse na owulację w tym cyklu. Smutno mi.la lubi tę wiadomość
-
dzień dobry
ale @ się posypało... ja bez owulki (ignorowałam 3 tempki i zaznaczyło ale wiadomo że to się nie liczy)mam bezowulacyjny jak nic, od dzisiaj dupek..więc niedługo dołączę.
Betty ja mialam w 3dc 10,5 ! Ale mam clo i w 11dc było 336, tylko że bez owu;/ może nie pękają?
Krokodylku ja też mam jak Ty...Betty Boop lubi tę wiadomość
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla
3 - aja , mirusia77 Goguś Martuniss
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8
5 - Emily83, basiulkaa_89, dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@)
6 -
7 - Gosiacu, sonia18a
8 - kasia1988,
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93, lulu_ovufriend
11 - Welonisia, Anuśka, Tygrysek86
12 - Rubi, Tigana
13 - Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, munirka, słoneczna 85, marissith, motyl1993, Aprilka
14 - aTyna,
15 - kierzynka,
16 - Ewa99, kasika8303, czrnula22
17 - przedszkolanka,
18 - kwiatuszek789,Kasia*
19 - madzianka, Aniiusiaaa5
20 - pleasure
21 - mala1407
22 - samira, JusWik
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82
24 -
25 - Daisy, Magda_lena88, julita
26 - Rybeńka
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Pysiaaa21, Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, Lena87, Sue, aisza, Mirinda
w tym miesiącu jest: 18
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 09:21
-
Dobra, krew zdana na betę i progesteron. Wyniki jutro, ale widziałam się już z lekarzem i co prawda USG nie zrobił, bo nie miał jak to tak w skrócie powiedział żeby leżeć, nie przemęczać się, zapobiegawczo nospę brać i magnez wypić. W razie nagłego krwawienia, czy mocnego bólu brzucha przyjechać do szpitala gdzie on pracuje i bez problemu mnie przyjmie. Więc na razie czekam na wyniki.
Ja to oaza spokoju bo staram się już dość długosamira, Krokodylica, Iwka, gosia_9020, Tygrysek, M4DZI4, Daisy, Lena87 lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
tak z rana krew oddana i wyniki dopiero jutro dziwne no ale tylko spokój nas uratuje
a ja wczoraj w końcu się zebrałam w sobie i poszłam na ZUMBĘ i było mega fajnie i żałuję, że nie poszłam wcześniej , że tak to odwlekałam :x ale teraz wiem, że to nie był pierwszy i ostatni raz
A co z moim cyklem hmm.. nie wiem może jest dobrze póki co śluz wydaje się być płodny z wyglądu wodnisty był, wczoraj już rozciągliwy Aha i mizzelko dziękuję za odp na moje pytanie no i dziś temp. spadła więc jeśli przez kolejne 3 dni będzie wyższa o min. 0,2C to znaczy, że dziś może być owulka w 11dc ale by było no nic totalny ToMiWisizm trwasamira, Iwka, Daisy lubią tę wiadomość
-
mizzelka, ja jak sobie odpuściłam, to wszystko ze mnie zeszło. Ten cykl co był, był najbardziej olewawczym cyklem i od niego mi tak jakoś zostało.
Iwka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Magda_lena88 wrote:tak z rana krew oddana i wyniki dopiero jutro dziwne no ale tylko spokój nas uratuje
a ja wczoraj w końcu się zebrałam w sobie i poszłam na ZUMBĘ i było mega fajnie i żałuję, że nie poszłam wcześniej , że tak to odwlekałam :x ale teraz wiem, że to nie był pierwszy i ostatni raz
A co z moim cyklem hmm.. nie wiem może jest dobrze póki co śluz wydaje się być płodny z wyglądu wodnisty był, wczoraj już rozciągliwy Aha i mizzelko dziękuję za odp na moje pytanie no i dziś temp. spadła więc jeśli przez kolejne 3 dni będzie wyższa o min. 0,2C to znaczy, że dziś może być owulka w 11dc ale by było no nic totalny ToMiWisizm trwa
co do zumby to nie wiem, nigdy nie tanczylam i nie lubie tanczyc w ogole
trzymam kciuki za wyniki -
nick nieaktualnyo, to długo te wyniki
Ja jestem w miarę spokojna, ale jak przychodzi czas po owulacji to mam ochotę przestać żyć nieraz :p
Nie ze stresu przed testowaniem, ale w 1 fazie nie czuję nic! 2 pierwsze dni małpy to ewentualnie ból, a jak się @ kończy to czuje się dobrze, lekko, nic nie dolega, a jak tylko minie owulka to mnie boli tu, to mnie boli tam, to trądzik, to zawroty głowy, to cieknie ze mnie jak z kranu, tylko kurka brak... I tak co miesiąc. I weź tu kobieto nie miej PMS?mizzelka lubi tę wiadomość