Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
boziu la Tynaprawdę jesteś oazą spokoju, ja bym ześwirowała chyba. Kochanie życzę Ci żeby wszystko było dobrze i żeby za parę miesięcy świat powitał Twoje maleństwo piękne i zdrowe!la wrote:Ja podchodzę na spokoju do tego. Brzuch mnie nie boli, nawet te @ bóle nie były mocno. Idę spać dziewczynki

dobranoc :*
nick nieaktualny, Iwka lubią tę wiadomość
-
Dziekuje za odpowiedź, no to moze nie ma tragedii? Jakos nie moge znaleźć w necie spójnych norm. A tak mi wyszło pozostałe. Chyba moze byc nie?
TSH 1,15 µIU/ml
FT3 2,91 pg/ml
FT4 1,02 ng/dl
FSH 7,57 mIU/ml
LH 7,15 mIU/ml
Estradiol 15,29 pg/ml
Prolaktyna 9,19 ng/ml
Nie wiem czy nie zasmiecam watku, nie moge znaleźć innego
A w koncu od tego zalezy czy zobacze 2 kreseczki w czerwcu 
Trzymam kciuki za pozostałe dziewczynki !
MARCELINA 

11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI
-
Maja u mnie z zegarkiem. W reku tyle ze ja założyłam. Ze jak mi się. Spozni tydz to. Wtedy zaczne myslec a ze 14 to moje. Ur to ta data byla graniczna.
JusWik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Witajcie:)
Ja nie wiem czy bede testować 30:( @ mnie w konia robi, spóźnia sie juz 2 dni, wiec pewnie cykl sie na lipiec przesunie, damn!
Ja juz w pracy, strasznie męczący ten tydzien!
Trzymam kciuki za dzisiejsze testujace i za Ciebie La!
Tym bardziej, ze o ile dobrze pamietam, tez miałas testować 30:)
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
la wrote:Szczególnie, że moje krwawienie nie było takie typowo @, ten jeden dzień, dosłownie z 3 godziny lania się krwi, a potem tylko plamienie i to ciemno bordowe, wręcz brązowe. Do tego mdłości, które mnie męczą tak na prawdę od zeszłego miesiąca. Cycki mnie zmyliły, bo przestały boleć, ale są lekko obolałe i napuchnięte. Dziś mnie pod pępkiem tak kuło jakby od środka szpileczką. No mówię, jaja jakieś.
La trzymam kciuki. Często słyszę o kobietach które są w ciąży a mają jeszcze krwawienia, także życzę aby wszystko było dobrze.
U mnie du*a, tempka się uspokoiła i siedzi na "standardowym" poziomie, więc raczej marne szanse na owulację w tym cyklu.
Smutno mi.
la lubi tę wiadomość
-
dzień dobry

ale @ się posypało... ja bez owulki (ignorowałam 3 tempki i zaznaczyło ale wiadomo że to się nie liczy)mam bezowulacyjny jak nic, od dzisiaj dupek..więc niedługo dołączę.
Betty ja mialam w 3dc 10,5 ! Ale mam clo i w 11dc było 336, tylko że bez owu;/ może nie pękają?
Krokodylku ja też mam jak Ty...
Betty Boop lubi tę wiadomość
-

CZERWCÓWECZKI

1 - inezka (@), Katiś
, merida17
, Mała Mi86
, klaudiaslask 
2 - Kaśka
(@), JaKo
, mandragora
, bella84
, Nenaaa
, Violik
, Kropek29
, emili
. Agi
, Leyla 
3 - aja
, mirusia77
Goguś
Martuniss
4 - XxMoniaXx
, paaulla84 (@), Januszkowa
, angelis8 
5 - Emily83, basiulkaa_89, dzastina2005
, justi87, potforzasta(@), Ania_84(@)
6 -
7 - Gosiacu, sonia18a
8 - kasia1988,
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93, lulu_ovufriend
11 - Welonisia, Anuśka, Tygrysek86
12 - Rubi, Tigana
13 - Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, munirka, słoneczna 85, marissith, motyl1993, Aprilka
14 - aTyna,
15 - kierzynka,
16 - Ewa99, kasika8303, czrnula22
17 - przedszkolanka,
18 - kwiatuszek789,Kasia*
19 - madzianka, Aniiusiaaa5
20 - pleasure
21 - mala1407
22 - samira, JusWik
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82
24 -
25 - Daisy, Magda_lena88, julita
26 - Rybeńka
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Pysiaaa21, Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, Lena87, Sue, aisza, Mirinda

w tym miesiącu jest: 18 

...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 09:21
-
Dobra, krew zdana na betę i progesteron. Wyniki jutro, ale widziałam się już z lekarzem i co prawda USG nie zrobił, bo nie miał jak to tak w skrócie powiedział żeby leżeć, nie przemęczać się, zapobiegawczo nospę brać i magnez wypić. W razie nagłego krwawienia, czy mocnego bólu brzucha przyjechać do szpitala gdzie on pracuje i bez problemu mnie przyjmie. Więc na razie czekam na wyniki.
Ja to oaza spokoju bo staram się już dość długo
nick nieaktualny, Krokodylica, Iwka, nick nieaktualny, Tygrysek, M4DZI4, Daisy, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
tak z rana krew oddana i wyniki dopiero jutro
dziwne
no ale tylko spokój nas uratuje 
a ja wczoraj w końcu się zebrałam w sobie i poszłam na ZUMBĘ i było mega fajnie i żałuję, że nie poszłam wcześniej
, że tak to odwlekałam :x ale teraz wiem, że to nie był pierwszy i ostatni raz 
A co z moim cyklem hmm.. nie wiem może jest dobrze
póki co śluz wydaje się być płodny z wyglądu
wodnisty był, wczoraj już rozciągliwy
Aha i mizzelko dziękuję za odp na moje pytanie
no i dziś temp. spadła więc jeśli przez kolejne 3 dni będzie wyższa o min. 0,2C to znaczy, że dziś może być owulka
w 11dc
ale by było
no nic
totalny ToMiWisizm trwa
nick nieaktualny, Iwka, Daisy lubią tę wiadomość
-
mizzelka, ja jak sobie odpuściłam, to wszystko ze mnie zeszło. Ten cykl co był, był najbardziej olewawczym cyklem i od niego mi tak jakoś zostało.
Iwka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
no wykres to masz przeładny, gorzej u mnie ;/ ja co dziennie mysle ze jest owulacja... ale patrząc po moim wykresie starym to juz dzis ostateczny termin. Ehh a moze od stresu mi sie przesunie? nie wiem, ale bóle owulacyjne mam delikatne jak na razie..Magda_lena88 wrote:tak z rana krew oddana i wyniki dopiero jutro
dziwne
no ale tylko spokój nas uratuje 
a ja wczoraj w końcu się zebrałam w sobie i poszłam na ZUMBĘ i było mega fajnie i żałuję, że nie poszłam wcześniej
, że tak to odwlekałam :x ale teraz wiem, że to nie był pierwszy i ostatni raz 
A co z moim cyklem hmm.. nie wiem może jest dobrze
póki co śluz wydaje się być płodny z wyglądu
wodnisty był, wczoraj już rozciągliwy
Aha i mizzelko dziękuję za odp na moje pytanie
no i dziś temp. spadła więc jeśli przez kolejne 3 dni będzie wyższa o min. 0,2C to znaczy, że dziś może być owulka
w 11dc
ale by było
no nic
totalny ToMiWisizm trwa 
co do zumby to nie wiem, nigdy nie tanczylam i nie lubie tanczyc w ogole
trzymam kciuki za wyniki
-
nick nieaktualnyo, to długo te wyniki

Ja jestem w miarę spokojna, ale jak przychodzi czas po owulacji to mam ochotę przestać żyć nieraz :p
Nie ze stresu przed testowaniem, ale w 1 fazie nie czuję nic! 2 pierwsze dni małpy to ewentualnie ból, a jak się @ kończy to czuje się dobrze, lekko, nic nie dolega, a jak tylko minie owulka to mnie boli tu, to mnie boli tam, to trądzik, to zawroty głowy, to cieknie ze mnie jak z kranu, tylko kurka brak... I tak co miesiąc. I weź tu kobieto nie miej PMS?
mizzelka lubi tę wiadomość