Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:dzień dobry
ale @ się posypało... ja bez owulki (ignorowałam 3 tempki i zaznaczyło ale wiadomo że to się nie liczy)mam bezowulacyjny jak nic, od dzisiaj dupek..więc niedługo dołączę.
Betty ja mialam w 3dc 10,5 ! Ale mam clo i w 11dc było 336, tylko że bez owu;/ może nie pękają?
Krokodylku ja też mam jak Ty...
Ja następny cykl zaczynam z Clo... Nie mam na co liczyć naturalnie. -
hey laseczki
tule mocne te co wredne @ dostały przykro mi...
Ia cieszę sie na maxa mam nadzieje, że wyniki beda ok
ja natomiast juz jestem pewna ze znowu się nie udało bo wczoraj zauważyłam glut duzy mega rozciągliwy i poszperałam w necie i jak ktos taki mial pare dni przed @ to zasrana @ przyszła wiec niestety nie mam juz złudzen a szkoda ... -
slodka100 wrote:hey laseczki
tule mocne te co wredne @ dostały przykro mi...
Ia cieszę sie na maxa mam nadzieje, że wyniki beda ok
ja natomiast juz jestem pewna ze znowu się nie udało bo wczoraj zauważyłam glut duzy mega rozciągliwy i poszperałam w necie i jak ktos taki mial pare dni przed @ to zasrana @ przyszła wiec niestety nie mam juz złudzen a szkoda ...mizzelka, slodka100, samira lubią tę wiadomość
-
masz racje najgorsze jest to szukanie i porownywanie a tak jak mowisz kazdy organizm jest inny tylko wiesz zawsze sie szuka bo ma sie nadzieje ze sie znajdzie kobitka co miala tak i jest w ciazy hehe bo to podnosi na duchu ale gorzej jak potem @ i rozczarowanie wiec lepiej nigdzie nie grzabac ale to trudne nestety
-
nick nieaktualny
-
la trzymie kciuki zeby sie udało.... ja mialam podobna sytuacje rok temu gdy poszlam do gin i pow mu sie czuje w ciazyzrobil usg i nic @ dostalam 2lipca ale plamilam az 4 tyg test pozytywny beta 112 ale nie rosla jak powinna byly gin nie zrobil usg jajowodow 12 sierpnia mialam operacje usuniecia prawego jajowodu 8tc pekl jajowod poprostu.... wiec ostrzegam ponow bete za 2 dni i niech zrobia usg brzuszne tez...!!! i naprwde zycze szczescia!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymotyl1993 wrote:Dziewczynki, pomóżcie czy coś się stanie, jeśli owulację miałam jednak 14 dc, a dupka brałam od 15 dc?
Moim zdaniem nic nie powinno sie stać bo on nie ma wpływu na temperature, a pamietam że kiedyś wzięłam go przed skokiem temperatury a owulacja i tak sie odbyła po jakichs 3 dniachmotyl1993, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
motyl1993 wrote:to że nie podwyższa to wiem... ale czy mogę go brać aż do 27 dc? bo chciałabym zatestować 14 dpo a boję się go odstawić
motyl1993 lubi tę wiadomość
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla
3 - aja , mirusia77 Goguś Martuniss, słońce
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8
5 - Emily83, basiulkaa_89, dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@)
6 - Iwka
7 - Gosiacu, sonia18a
8 - kasia1988,
9 - slodka100
10 - Roxanka, Mega, Paragonik_93, lulu_ovufriend
11 - Welonisia, Anuśka, Tygrysek86
12 - Rubi, Tigana
13 - Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, munirka, słoneczna 85, marissith, Aprilka
14 - aTyna,
15 - kierzynka,
16 - Ewa99, kasika8303, czrnula22, motyl1993
17 - przedszkolanka,
18 - kwiatuszek789,Kasia*
19 - madzianka, Aniiusiaaa5
20 - pleasure
21 - mala1407
22 - samira, JusWik
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82
24 -
25 - Daisy, Magda_lena88, julita