Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A dziekuje mezus bardzo zadowolony, kupilam tez torcik, 2 szampany (dla małej i dla nas) i tak zesmy sobie swietowali montujac kabine prysznicową Spac poszlismy o 2, wiec nie wiem czy ingnorowac dzisiejsza tempke, skoro wstalam o 7? Spalam cala noc. Minelo 5 h snu wiec chyba jest ok? Dzis z kolei moja corka ma randke w domu u nas, kolega znowu do niej przychodzi.
mizzelka, samira lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:A dziekuje mezus bardzo zadowolony, kupilam tez torcik, 2 szampany (dla małej i dla nas) i tak zesmy sobie swietowali montujac kabine prysznicową Spac poszlismy o 2, wiec nie wiem czy ingnorowac dzisiejsza tempke, skoro wstalam o 7? Spalam cala noc. Minelo 5 h snu wiec chyba jest ok? Dzis z kolei moja corka ma randke w domu u nas, kolega znowu do niej przychodzi.
ohohohoho romansik sie szykuje haha słodkie
samira lubi tę wiadomość
-
Romansik to juz trwa od kilku dobrych miesiecy zeby nie powiedziec drugi rok przedszkolny hehe tylko dopiero w tym roku sie nasze dzieci zaczely spotykac 'po domach' . Ok to nie ignoruje, ale zanotowałam. Choc dziwna ta tempka, bo poszla w gore, 0.08st wiec malo, ale powinna isc w dóóóóóół i zapowiadac piekna owulkę! Jeszcze tesciora owulacyjnego dzis trza odhaczyc, ale pewnie tez nic jak zwykle .
Dziewczynki jakie plany na Boże Ciało? Jakies wyjazdy sie szykują? My już po raz n'ty do Giżycka. Jakby któraś się tam kiedyś wybierała w okolice z dzieckiem/dziećmi, to w Kadzidłowie jest super Park Dzikich Zwierząt. Normalnie kózki tam chodzą i robią bobki , zaglądają do kieszeni, torebek, można glaskac zwierzaki, karmic, czego tam nie ma, nawet wilki są (oczywiscie odgrodzone). My bylismy rok temu i bylo super, teraz wlasnie na wyjezdzie tez na pewno spedzimy tam jakis czasIwka lubi tę wiadomość
-
zalezy.. zobacz u mnie jest nisko i wrocila do lini podstawowej a zawsze tak mam przed owulką że dwa dni na lini podstawowej i bach skok.
no ja to siedze w domku ...
ale szykuje ciasto moze jakies bo moze chrzestni zajadą po remoncie zobaczyc jak mamy.. takem czuje -
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla
3 - aja , mirusia77 Goguś Martuniss, słońce
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8
5 - Emily83, basiulkaa_89, dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@), misia79
6 - Iwka
7 - Gosiacu, sonia18a
8 - kasia1988,
9 - slodka100
10 - Roxanka, Mega, Paragonik_93, lulu_ovufriend
11 - Welonisia, Anuśka, Tygrysek86
12 - Rubi, Tigana
13 - Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, munirka, słoneczna 85, marissith, Aprilka
14 - aTyna,
15 - kierzynka,
16 - Ewa99, kasika8303, czrnula22, motyl1993
17 - przedszkolanka,
18 - kwiatuszek789,Kasia*
19 - madzianka, Aniiusiaaa5
20 - pleasure
21 - mala1407
22 - samira, JusWik
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82
24 -
25 - Daisy, Magda_lena88, julita
26 - Rybeńka
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Pysiaaa21, Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, Lena87, Sue, aisza, Mirinda
w tym miesiącu jest: 20
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 12:22
Iwka, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Eh zawsze patrze na konkretny dzien jaki mamy danego dnia (masło maślane ) i patrze jak daleko jeszcze do mojego testowania. Ale czuje ze po wtorikowej wizycie bede sie przepisywac na dzien ojca, a najprawdopodobniej to bede robic bete i tak 12-14dpo czyli ok. 20go Ale i tak sie bardzo ciesze, bo nawet jesli owu bedzie 20dc to nie bedzie to cholerny 46dc takze i tak jestem wniebowzieta
Fajne te bocki -
Daisy wrote:Eh zawsze patrze na konkretny dzien jaki mamy danego dnia (masło maślane ) i patrze jak daleko jeszcze do mojego testowania. Ale czuje ze po wtorikowej wizycie bede sie przepisywac na dzien ojca, a najprawdopodobniej to bede robic bete i tak 12-14dpo czyli ok. 20go Ale i tak sie bardzo ciesze, bo nawet jesli owu bedzie 20dc to nie bedzie to cholerny 46dc takze i tak jestem wniebowzieta
Fajne te bockiDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny