Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was... ja dzis zatestowalam (2 dni przed @) i... d*pa blada... oczywiscie nic, czego ja sie spodziewalam ehh jesli @ nie przyjdzie 7/06 to wtedy zatestuje, ale skoro teraz nic nie pokazalo, to watpie, zeby sie cokolwiek zmienilo... mialam test z wysoka czuloscia, pisze, ze niby do 4 dni przed domniemana @ mozna testowac... nie nawidze tego okresu czasu... wczoraj wylam do poduszki i mojemu J jak bobr w nocy, po to by dzis wstac z bolem glowy, powiekami opadajacymi na poliki i zloscia na sama siebie
-
mizzelka wrote:otworzę jakiś może wątek czy chcecie wszystkie poczytać?
Mizzelko, moze otworz watek (zeby bylo latwo znalezc), ale zalinkuj Nam go tutajTygrysek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Wiem po sobie że nie ma co wcześniej testować. Ja zrobiłam sikańca w dniu spodziweanej @ i wyszedł negatywny. Na drugi dzień poszłam na betę i dopiero ona wskazała 2-3 tydzień
Dziewczyny ja jakoś nie potrafię się jeszcze cieszyć, jakoś w to nie wierzę. Mam chyba uraz po tej pierwszej biochemicznej. Jutro idę do szpitala, zrobia betę,a ja już się boję że niewiele wzrośnie.
sierpień 2013- ciąża biochemiczna
czerwiec 2014- ciąża biochemiczna
-
nick nieaktualnyGratulacje dla nowych bocianich mamusiek
Dziewczyny, a ja mam pytanie z innej beczki. Co robicie jak wyprowadza Was w pracy z równowagi? Macie jakieś sprawdzone metody, bo liczenie do 10 przestało dawno działać, a nie chciałabym się denerwować z byle głupoty jakieś sprawdzone techniki -
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/ksiazeczka-od-npr,3299,1.html?sd=1
Ile bd mogła to bd dodawać, ale nie wiem czy dzis sie wyrobie:)
okolo 17 reszta.. bo teraz musze leciec do robotyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 14:40
-
merida17 wrote:Gratulacje dla nowych bocianich mamusiek
Dziewczyny, a ja mam pytanie z innej beczki. Co robicie jak wyprowadza Was w pracy z równowagi? Macie jakieś sprawdzone metody, bo liczenie do 10 przestało dawno działać, a nie chciałabym się denerwować z byle głupoty jakieś sprawdzone techniki
Ja kupiłam ziołowe tabletki w sklepie zielarskim. Nie umiem sobie inaczej z tym poradzić.Natalka 03.2015
-
Cześć dziewczyny, zagladam do was czasem i w koncu zdecydowałam sie napisać.
Mam do Was pytanie, dzis mój 8 dc i cos mnie podkusiło żeby zrobic test ovu,śluz płodny pojawił sie zaraz po @ czyli 6 dc ,a dzis typowe białko jaja kurzego, zbadałam nawet szyjke i jest rozpulchniona(tak mi sie wydaje) no i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu ten test owulacyjny wyszedł pozytywnie, nawet kreska testowa jest ciemniejsza. czy to mozliwe zeby ovu była tak wczesnie? Nie wiem czy ten wynik jest wiarygodny. co o tym myslicie?
Podaje linka do testu
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/700c8475cf405e69.html
Szkoda ze nie jest to test ciązowy...samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTygrysek wrote:Ja kupiłam ziołowe tabletki w sklepie zielarskim. Nie umiem sobie inaczej z tym poradzić.
A pomagają ? Nigdy nie brałam, to nawet nie wiem, jak działają
Tylko obawiam się, ze mi to nie pomoże ale dzięki TygryskuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 14:42
-
kochane pomożecie mi , proszę właśnie odebrałam wyniku progesteronu i prolaktyny. Robiłam je wczoraj czyli w 20 dniu cyklu, gdzie ovu wyznaczył mi owulację na 13 dzień cyklu.
Progesteron - 9,80
normy:
f. pęcherzykowa 0,2-1,5
f. owulacyjna 0,8-3,0
f. lutealna 1,7-27
Prolaktyna 19,8 norma: 4,8-23,3
Czy mój poziom progesteronu świadczy o przebytej owulacji?? Ja zrobiłam za szybko te badania o jeden dzień bo gin kazał mi dzisiaj albo jutro a mi się coś pomyliło i zrobiłam wczoraj ;/
-
merida17 wrote:A pomagają, czy masz złudzenie, ze pomagają ? Nigdy nie brałam, to nawet nie wiem, jak działają
Tylko obawiam się, ze mi to nie pomoże ale dzięki Tygrysku
Jak mnie ktoś zdenerwuje (a jest tu taka jedna osoba, która wyprowadza mnie z równowagi) to od środka jestem tak rozdygotana, że nie mogę nad tym zapanować. Mimo, że chcę pokazać, że mnie nie rusza to, co ona mówi to czuję takie spięcie, że masakra, nie chcąc o tym myśleć to cały czas mi to siedzi w głowie. Łykam jedną lub dwie (jestem w pracy, nie mam ich teraz przy sobie wiec nie wiem jak się nazywają). I przechodzi.Natalka 03.2015
-
Daisy wrote:Beatko zdecydowanie test owu jest pozytywny! Trzeba dzialac
Ofelaine Twoj prg jest ok wskazuje ze owu byla tak jak widac na podanych normach jestes juz w fazie lutealnej
Kochana moja czekałam na Ciebie i Twoją opinię dziękuje za wsparcie i bardzo się cieszę, ze miałam owulkę. Jestem zaskoczona, że w 2 cyklu po tabletkach i z torbielami mój organizm jakoś funkcjonuje
Ściskam MOCNODaisy, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata86 wrote:Cześć dziewczyny, zagladam do was czasem i w koncu zdecydowałam sie napisać.
Mam do Was pytanie, dzis mój 8 dc i cos mnie podkusiło żeby zrobic test ovu,śluz płodny pojawił sie zaraz po @ czyli 6 dc ,a dzis typowe białko jaja kurzego, zbadałam nawet szyjke i jest rozpulchniona(tak mi sie wydaje) no i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu ten test owulacyjny wyszedł pozytywnie, nawet kreska testowa jest ciemniejsza. czy to mozliwe zeby ovu była tak wczesnie? Nie wiem czy ten wynik jest wiarygodny. co o tym myslicie?
Podaje linka do testu
Szkoda ze nie jest to test ciązowy...
Beata86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje dziewczynki :* Oby owu wystapiła, bo juz traciłam nadzieję że ją mam, podejrzewam u siebie zespół LUF... Zobaczymy. Ale nigdy wczesniej test nie był pozytywny tak wczesnie. Najwczesniej to w 10 dc był pozytyw a dzis wielkie zaskoczenie. W takim razie Dzis wieczorem trzeba się poprzytulać
samira, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata86 wrote:Dziekuje dziewczynki :* Oby owu wystapiła, bo juz traciłam nadzieję że ją mam, podejrzewam u siebie zespół LUF... Zobaczymy. Ale nigdy wczesniej test nie był pozytywny tak wczesnie. Najwczesniej to w 10 dc był pozytyw a dzis wielkie zaskoczenie. W takim razie Dzis wieczorem trzeba się poprzytulać
dziś ,jutro,pojutrze tak ok. 4dni teraz najlepiej wieczorkiem i raz dziennieBeata86 lubi tę wiadomość
-
Beata86 wrote:Cześć dziewczyny, zagladam do was czasem i w koncu zdecydowałam sie napisać.
Podaje linka do testu
Szkoda ze nie jest to test ciązowy...
Owulka lada dzień. Zdarzają się cykle, że owulacja jest dość wcześniej.Beata86 lubi tę wiadomość
-
Samirko co tak pozno dzis sie witasz
Ja wciaz czekam na pozytyw..jutro to owulki na pewno nie bedzie bo robilam przed chwila znowu test owu i wciaz nic..jeszcze zrobie sobie poznym wieczorem najwyzej zeby miec reke na pulsie..chociaz jak we wtorek na monitoringu bylo 17mm to dzis moze byc 19-21mm dopiero wiec za wczesnie na owu..
Wlasnie szamam koktail truskawkowy mniam mniamsamira lubi tę wiadomość