Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynie merdiko nie bede cie angazowac jakby co to zadzwonie do niego ale cos czuje i on tez gin ze po tym clo zajde pow mi wprost nie ma pani owulacji jak pani bedzie mila to pani zajdzie wiec ma nadzieje ze to clo mi pomoze wiem ze po clo duzo dziewczyn zachodzi ja na to licze ja to czulam ze nie mam owulki pow mi ze ma pecherzyki ale nie rosna i jest ich malo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 19:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:nie merdiko nie bede cie angazowac jakby co to zadzwonie do niego ale cos czuje i on tez gin ze po tym clo zajde pow mi wprost nie ma pani owulacji jak pani bedzie mila to pani zajdzie wiec ma nadzieje ze to clo mi pomoze wiem ze po clo duzo dziewczyn zachodzi ja na to licze ja to czulam ze nie mam owulki pow mi ze ma pecherzyki ale nie rosna i jest ich malo
już mam 5-10dc (pół tab) i gdyby się nie udało to miałam kolejny cykl też 5-10dc (3 pierwsze dni po pół tabl, a potem po 1 tab). Różne dawki miałam, jak widać a zaszłam biorąc sojęsamira, Kasia * lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynapisal mi tak od 4 dnia codziennie przez 5 dni mam nadzieje że zajde w ciaze kurde no zeby nie miec owulki co za zycie ale kazał mi sie nie martwić bo owulke akurat łatwo jest wywołać a u mnie to jedyny problem dzieki meridko :****
znacie cos na przyspieszenie okresu bo juz bym go chciala miec:))))))Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 19:27
samira, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymerida17 wrote:już mam 5-10dc (pół tab) i gdyby się nie udało to miałam kolejny cykl też 5-10dc (3 pierwsze dni po pół tabl, a potem po 1 tab). Różne dawki miałam, jak widać a zaszłam biorąc soję
pisze tam tak
Izoflawony (w tym przypadku sojowe -to ja dopisałam)są naturalnymi związkami roślinnymi o strukturze podobnej do budowy żeńskich hormonów - estrogenów. -
nick nieaktualnymizzelka wrote:jakieś tabsy czy cos? z soją?
z racji braku częstego dostępu do lekarza, zawsze ustalamy taktykę na 3 miesiące i jak nie działa to zmieniamy, takie to trochę chybił trafił. Jednak jak zabrakło mi Clo, poczytałam na forum, że dziewczyny biorą izoflawany sojowe (naturalny odpowiednik Clo) i sobie sama na własną rękę zapodałam. Dwa cykle, drugi ten szczęśliwy, akurat wtedy rozmawiałam na ten temat z moim dr i powiedział, że dobrze, że próbuję, ale on by się nie nastawiał to teraz ja go nastawię za 2 miesiące, bynajmniej mam taką nadzieję uffff...rozpisałam sięmizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla
3 - aja , mirusia77 Goguś Martuniss, słońce ,Edytka
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8
5 - Emily83, basiulkaa_89, dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@), misia79
6 - Iwka
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988,
9 - slodka100
10 - Roxanka, Mega, Paragonik_93, lulu_ovufriend
11 - Welonisia, Anuśka, Tygrysek86
12 - Rubi, Tigana
13 - Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, munirka, słoneczna 85, marissith, Aprilka
14 - aTyna,
15 - kierzynka,
16 - Ewa99, kasika8303, czrnula22, motyl1993
17 - przedszkolanka,
18 - kwiatuszek789,Kasia*
19 - madzianka, Aniiusiaaa5
20 - pleasure
21 - mala1407
22 - samira, JusWik
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82
24 -
25 - Daisy, Magda_lena88, julita
26 - Rybeńka
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Pysiaaa21, Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, Lena87, Sue, aisza, Mirinda
w tym miesiącu jest: 21
...mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:napisal mi tak od 4 dnia codziennie przez 5 dni mam nadzieje że zajde w ciaze kurde no zeby nie miec owulki co za zycie ale kazał mi sie nie martwić bo owulke akurat łatwo jest wywołać a u mnie to jedyny problem dzieki meridko :****
znacie cos na przyspieszenie okresu bo juz bym go chciala miec:))))))
Kasiu a to masz brać od kolejnego cyklu ? i już wiesz na pewno. ze nie było owulacji bo wiesz ta laseczka co wam pisałam ze teraz urodziła to dzidzia jest z "braku owulacji" potwierdzonej monitoringiem -
merida17 wrote:z racji braku częstego dostępu do lekarza, zawsze ustalamy taktykę na 3 miesiące i jak nie działa to zmieniamy, takie to trochę chybił trafił. Jednak jak zabrakło mi Clo, poczytałam na forum, że dziewczyny biorą izoflawany sojowe (naturalny odpowiednik Clo) i sobie sama na własną rękę zapodałam. Dwa cykle, drugi ten szczęśliwy, akurat wtedy rozmawiałam na ten temat z moim dr i powiedział, że dobrze, że próbuję, ale on by się nie nastawiał to teraz ja go nastawię za 2 miesiące, bynajmniej mam taką nadzieję uffff...rozpisałam się
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja im dłużej czytam forum, to mam wrażenie, że my sobie możemy tylko gdybać, bo w ciążę zachodzi się, gdy brak owulacji potwierdzony jest monitoringiem, kiedy totalna cisza w jajnikach, kiedy masz @ przez 3 miesiące i nie wiesz, że już jesteś, a przypadek La to normalnie wisienka na torcie i bądź tu mądry...
Lena87, Sue, Daisy lubią tę wiadomość
-
dziewczynki napiszcie o tych sojowych specyfikach cos wiecej, jak brac itd..
bo ja mam jesczze nastepny cykl sie starac naturalnie jak sie nie uda teraz i dopiero przyjsc. bo owualcje niby mam.
Samirko jak Ty bierzesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 19:37
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
merida17 wrote:A ja im dłużej czytam forum, to mam wrażenie, że my sobie możemy tylko gdybać, bo w ciążę zachodzi się, gdy brak owulacji potwierdzony jest monitoringiem, kiedy totalna cisza w jajnikach, kiedy masz @ przez 3 miesiące i nie wiesz, że już jesteś, a przypadek La to normalnie wisienka na torcie i bądź tu mądry...
Tygrysek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamirko mam brac od nastepnego cyklu ale ma sie starac dalej wtym cyklu bo owulka moze byc pozniej nie teraz tylko np w 21 dniu cyklu na obecna chwile owulki nie bylo ale moze byc do konca cyklu jeszcze troche zostalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 19:41
samira lubi tę wiadomość