Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo plamiłam we wtorek - jedna drobna plamka, dlatego nie chcę się nastawiać,bo @ zawsze mi się tak zaczyna. Teraz nie potrafię o niczym innym myśleć
Myślę, że jeszcze trochę poczekam, ciężki tydzień pracy za mną, czasami @ mi się przesuwa do 27 dni, więc nie chce się denerwować I krechąAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:no to chyba przerwę zrobię do @ teraz
kurcze a ja myślałam ze cały cykl ech se brałąm do dzisiaj czyli do 16dc
Ja nie jestem specjalistką w tym temacie, po prostu nie chciałam marnować cykli i szukałam coś na własną rękę. Ten drugi cykl był bardzo "popularny", to stwierdziłam co mi zależy Co mnie nie zabije, to mnie wzmocni Brać tylko przez kilka dni jak Clo, tego jestem pewna. -
nick nieaktualny
-
Sue wrote:Bo plamiłam we wtorek - jedna drobna plamka, dlatego nie chcę się nastawiać,bo @ zawsze mi się tak zaczyna. Teraz nie potrafię o niczym innym myśleć
Myślę, że jeszcze trochę poczekam, ciężki tydzień pracy za mną, czasami @ mi się przesuwa do 27 dni, więc nie chce się denerwować I krechąSue, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysłoneczna 85 wrote:Merida a jak nazywla sie dokaldnie Twoj preparat ? zaraz poszukam
ja brałam to:
http://www.hollandandbarrett.com/shop/product/holland-barrett-soya-isoflavones-capsules-750mg-60000005
ale na pewno są inne dobre odpowiedniki, mi po prostu idealnie pasowało, bo innych by nie miała możliwości kupić to sobie nimi nawet głowy nie zawracałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyznalazłam owe forum :)zaledwie 24 strony, tyle to na śniadanie piszemy, więc można poczytać do snu
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/izoflawony-sojowe-naturalny-chlomid,960,1.html
mizzelka, słoneczna 85, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
Dawno nie pisalam oczywiscie gratuluje wszystkim nowym mamusiom i wspieram te ktorych wredna @ odwiedzila :***
Bylam dzisiaj u ginekologa pecherzyk 12,6 mm 14dc ale ogolnie moje cykle trwaja od 34-37 dni wiec jest dobrze za 2 dni mam isc zobaczyc czy podrosnie do okolo 16mm jak to to we wtorek lub srode 2 IUI na naturalnym cyklu ale sie ciesze teraz musi sie udac wierze w to bardzo ... ale tez mnie troche wkurzyla doktorka bo powiedziala ze nie zrobi mi USG prze IUI czy pecherzyk pekl czy nie i tak samo powiedziala ze 2 dni po IUI tez mi nie zrobi... no ale coz trudno trzeba bedzie cierpliwie czekac na 2 kreseczki
Musi być prezent na 2 rocznice slubu 07.07.2014
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 21:06
mizzelka, merida17, samira, Lena87 lubią tę wiadomość
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya wiecie ze przy hashimoto i niedoczynności tarczycy nie można jeść SOI a ja mam te przypadłości i zaczęłam jeść soję
znalazłam to na jakiejś stronce
Tak więc osoby chore na Hashimoto powinny za wszelką cenę unikać jodu i twój lekarz Teriza ma absolutną rację zakazując ci nawet wyjazdu nad morze. Z diety należy wyeliminować skorupiaki, wodorosty, ryby oceaniczne, czosnek, szpinak, bób, nasiona sezamu,SOJĘ kapustę, brzoskwinie, orzeszki ziemne… Najlepiej jeść wszystko ugotowane i unikać owoców i warzyw surowych.
W zwalczaniu skutków choroby ogromnie pomaga także medytacja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 21:19
merida17 lubi tę wiadomość
-
Wyniki dostałam, beta 3,5. Lekarz mówi, że prawdopodobnie była ciąża biochemiczna, a test jeszcze ją łapie. Powiedział, że to nic nie zmienia i w tym cyklu IUI:)
Jajniki mnie napieprzają po zumbie jak szalone Dobrze, jak boli to znaczy, że działa!
Dobranoc dziewczyny lecę do kinaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 21:34
samira lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny