Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysłoneczna 85 wrote:dziewczynki napiszcie o tych sojowych specyfikach cos wiecej, jak brac itd..
bo ja mam jesczze nastepny cykl sie starac naturalnie jak sie nie uda teraz i dopiero przyjsc. bo owualcje niby mam.
Samirko jak Ty bierzesz?
Słoneczna, gdzieś na forum jest temat odnośnie, jak dziewczyny biorą soję. Tam są specjalistki, ja troszkę sugerowałam się tym, co one testowały na sobie. Najpierw myśląc, że więcej to lepiej brałam tak:
3dc 115mg
4dc 115mg
5dc 138mg
6dc 138mg
7dc 161mg
po tych dawkach rwały pięknie jajniki, ale i tak była @
drugi cykl
4dc 69mg
5dc 69mg
6dc 69mg
7dc 92mg
po tych dawkach była totalna cisza, więc się na nic nie nastawiałam, a jednak wystarczyło
Nie wiem, czy pomogłam, to nie mój patent, ale ściągałam od specjalistówWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 19:47
samira, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysłoneczna 85 wrote:dziewczynki napiszcie o tych sojowych specyfikach cos wiecej, jak brac itd..
bo ja mam jesczze nastepny cykl sie starac naturalnie jak się nie uda teraz i dopiero przyjsc. bo owualcje niby mam.
Samirko jak Ty bierzesz?
ja biorę 1 kapsułkę tak jak na opakowaniu tak pisze Kompleks izoflawonów 40% 75 mg.-to w 1kap.
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:samirko mam brac od nastepnego cyklu ale ma sie starac dalej wtym cyklu bo owulka moze byc pozniej nie teraz tylko np w 21 dniu cyklu na obecna chwile owulki nie bylo ale moze byc do konca cyklu jeszcze troche zostalo
-
nick nieaktualnymerida17 wrote:Słoneczna, gdzieś na forum jest temat odnośnie, jak dziewczyny biorą soję. Tam są specjalistki, ja troszkę sugerowałam się tym, co one testowały na sobie. Najpierw myśląc, że więcej to lepiej brałam tak:
3dc 115mg
4dc 115mg
5dc 138mg
6dc 138mg
7dc 161mg
po tych dawkach rwały pięknie jajniki, ale i tak była @
drugi cykl
4dc 69mg
5dc 60mg
6dc 69mg
7dc 92mg
po tych dawkach była totalna cisza, więc się na nic nie nastawiałam, a jednak wystarczyło
Nie wiem, czy pomogłam, to nie mój patent, ale ściągałam od specjalistów
meridko a jak biorą ,tez w kapsułkach czy taka sypką ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 19:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:kurcze to ja biorę za mało, chyba będę brała po dwie a potem jak w tym cyklu nie wyjdzie to na allegro kupię
meridko a jak biorą ,tez w kapsułkach czy taka sypką ??
z tego co czytałam to kapsułki, postaram się o zdjęcie tego co ja brałam -
mysle ze jak napisane jest 1 kaps to tak trzeba brac - a moze tu jakies inne - bo jak podzielic kaspulki? na 138 czy 161 g?
mysle ze tez sobie kupie:D
BOze i zaraz znowu sie zacznie branie wiesolka i picie siemienia..
chore to jest:D
no ale czego sie nie robi!!!!!
-
Aha no to czekmay w takim razie .. nie moglam sie doczyta tyle nastukalyscie
Ola - odczekaj jeszcze z kilka dni owulacja mogla sie przesunac jak nie dostaniesz w ciagu 3 dni to potorz test zalbo zrob test z krwi -
nick nieaktualnyja biorę to http://www.doz.pl/apteka/p1964-Menostop_kapsulki_60_szt
a teraz nie wiem czy przez cały cykl ,chyba tak nie ??
z tego co oglądam inne preparaty to ja mam dużą dawkę w tych kapsułkach ,jedna z większychWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 20:01
-
nick nieaktualnyZ tą soją to jest tak, że moje tabletki zawierały 23mg soi w jednej tabletce, stąd takie dawki. Tam specjalistką jest Weronika i ona sama stosowała dokładnie to co ja i podpowiadała dziewczynom, jak dobierać dawki z innych odpowiedników. Wiem, że ważne było, aby to była czysta soja, a nie jakieś domieszki i po stosowaniu tabletek do końca miesiąca unikać produktów, które mogą zawierać soję.
http://www.hollandandbarrett.com/shop/product/holland-barrett-soya-isoflavones-capsules-750mg-60000005mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySue wrote:Dziewczyny, zgłupiałam całkowicie! @ powinnam dostać wtorek/środa. Ani widu ani słychu, brzuch mnie ciągnie, ale nic się nie zanosi na przyjście @! Jak myślicie - testować jutro rano?
Testuj nie wiem dlaczego w ogóle pytaszmerida17, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak zapodałam sobie ten pierwszy cykl, to z czasem dziewczyny dopisały, że mają lepsze efekty (były bociany) po mniejszych dawkach, dla mnie już wtedy było za późno, więc czekałam do drugiego cyklu i brałam te mniejsze dawki. Na prawdę polecam rzucić okiem po tym temacie może akurat, kto wie
Lena87, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymerida17 wrote:nie brać przez cały cykl! tak jak bierzesz clo, to jego odpowiednik i ma dokładnie takie same zadanie!
kurcze a ja myślałam ze cały cykl ech se brałąm do dzisiaj czyli do 16dcWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 20:06