Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tez miałam podoba historie, była impreza, wszyscy wyszli, a pewnej lasce chciało się przytulac i wróciła, wlazla przez okno i próbowała dorówac mego męża! Na szczęście on tez z tych mądrych i nie przeszkadzało jej, ze ja byłam na górze dużo takich chodzi po świecie!!!
A tak w ogóle to dzień dobryDaisy, Kasia *, samira, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAjj, ja to też nie uznaję "nawet gadania", ale mój m. jest taki, ze wszyscy go lubią, a on lubi wiele osób i interesuje się ich życiem, czego ja nie ogarniam, bo sama nie odczuwam potrzeby utrzymywania kontaktu z taką ilością osób, bo nawet nie byłabym w stanie spamiętać o nich wszystkich faktów
Mój m. ma taką byłą koleżankę, której nie cierpię, bo laska jest hajtnięta od ponad 2 lat, a obraca non stop zajętych facetów -.-
A jej mąż naprawdę w porządku, spokojny facet jest, aż mi go szkoda...
M. wie, ze nie lubię tej dziewczyny i przestał się z nią kontaktować, ale ostatnio wyszło, ze ma się przeprowadzić niedaleko (bo wybyła po ślubie jakieś 200km stąd)... Niech tylko się odezwie znowu, to jej naprawdę kłąki powyrywam. Taaak, jestem okropną zazdroścnicą Ale m. też, więc wie, ze nie moze sobie pogrywaćDaisy, Kasia *, merida17, samira, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno i dobrze Ewa trzeba trzymac ręke na pulsie i miec to pod kontorla ja akurat zazdrosna srednio jestem zalezy jaka kobieta bardziej nie znosze jak ktos mi doklada problemow i dlatego sie tak wsciekam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 14:13
-
Idę do rodziców. Zaprosili nas na babeczkę ziemniaczaną to skorzystamy. Mój już mi zapowiada, że dziś wychodzi na imprezę z modelkami. Moja reakcja , a to on nigdzie nie idzie, dziecko ma mi robić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 14:16
Daisy, Kasia *, Ewa99, Tygrysek, kierzynka, mizzelka lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też staram się opanować, jest ze mną lepiej niż było, bo bym wykitowała
Mój m. gra w zespole, więc wolę myśleć, ze jest rozsądny i mu ufać niż wkręcać sobie historyjki czy jakaś lala go nie zaczepia. Mówi mi zazwyczaj o takich sytuacjach i to mnie uspokaja
Ale mam wrażenie, ze żonaci lub zajęci faceci mają jakąs taką aurę która przyciąga takie lepkie zdziry :p Bo jak byli wolni, to żadna się nie kleiła, a jak w związku to od razuDaisy, samira lubią tę wiadomość
-
Do mojego przed też się kleiły Dobra lecę, bo mi kiszki marsza grają.
Kasia *, Ewa99 lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyale z kobietami Ewciu jest podobnie ja miałam powodzenie zawsze ale teraz po slubie ma jeszcze większe :PPP obraczka u kobiety na palcu tez działa jak magnez a cieżarna i z obrączką ohohhho oczywiscie jestem rozsadna ale widze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 14:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwa99 wrote:Na mnie nie zwracam tak uwagi, bo nie zamierzam zawierać żadnych nowych znajomości z mężczyznami, ale mąż czasami faktycznie krąży wkoło jak bodyguard :p
Mnie bardziej interesują obce baby, których trzeba pilnować
mnie tez nie interesuja inni mezczyzni ale widze swoje ,,, a co do bab to fakt ja tez zawsze jestem czujna taka intuicja kobieca znam gust mojego meza i wiem ktora moge sobie odpuscic a ktora za bardzo sie usmiecha -
nick nieaktualnyHaha, jak to brzmi "która za bardzo się uśmiecha"
Jak słowa jakiegoś psychopaty, który szuka komu może przerzedzić zęby
My kobiety, to jednak mamy tych problemów trochę :p
Przypuszczam, ze nasi faceci to nawet nie zdają sobie sprawy co i kiedy widzimy, jak to odpieramy itd...Kasia * lubi tę wiadomość
-
Moj to ostatnio jak pojechalismy na zakupy i chcialam sobie buty wybrac, to juz mial isc ogladac rowery na inne stoisko w Go Sporcie, a jak tylko podszedl do mnie pan ze stoiska z butami zapytac czy cos podac, to mojemu od razu sie odechcialo ogladac rowerów..no ubaw mialam przez cały dzien.
Ja tam sie nie rozgladam, ale tez mam lustro i patrze w nie codziennie i pewnie czasem ktos moze oko na mnie zawiesic, ale pozostaje na to obojetna, bo z nikim nie bedzie mi lepiej niz z moim kochanym Wydaje mi sie ze on moze powiedziec tak samo, lepiej nie trafi hehe
Syt. sprzed paru dni: wjezdzamy na plac do firmy, a tam nowy stroz, ktory juz zna mojego, ale mnie jeszcze nie widzial no i drze jape na caly plac 'TO ŻONA????' Moj mowi normalnym tonem 'Tak, żona'. A stróż 'ALE SZKODA!!!'. A pośród tego ja.
Kochane ja uciekam musze leciec po córcię i potem do roboty sie wziac bo dzis impregnuje fugi w lazience, bo prysznic juz postawiony teraz tzreba jeszcze zabezpieczyć to i owo A potem to juz relaksik weekendowy, bede zagladac.
Zycze wszystkim milego i owocnego weekendu i 2 kresek dla testujących!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 14:33
Ewa99, samira, Kasia *, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej ja jestem bardzo zazdrosna o mojgo M codziennie ma kontakt z laskami bo jest instruktorem fitness jak raz bylam i tylko patrzylam to po zajeciach jakie malpy sie szczezyly i cos gadaly do mojego ale chyba mialam bardso wsciekla mine bo zaraz odnich uciekl
Ewa99, Daisy, Kasia *, mizzelka lubią tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Kochana moim zdaniem to bdb decyzja, bardzo dojrzała i trzymam kciuki, żeby się udało, obojętnie w jaki sposób
A u mnie sluz nawet się pojawil na 5-6cm..czy powinnam juz zaznaczyc rozciagliwy? Dodam, ze to bylo po cwiczeniach, nie wiem czy to moglo miec jakis wplyw..eh mam nadzieje ze test owu cos w koncu dzis pokaze Caly wykres w minusikach -
Tygrysek wrote:Kurczę pomocy....
Ja już zgłupiałam. Ostatni mój cykl miał tylko 26 dni. Dziś mam 11 dc i tempka jak dla mnie w miarę wysoka chyba... i śluz jak białko kurze. To już?
Wczoraj robiłam test owu to ta druga kreska zrobiła mi się blada, ale to dalej jest ujemny. Co mam robić? (niby wg ovufriend dni płodne powinny się zacząć w poniedziałek). Chyba wrócę do domu z pracy i rzucę się na męża! To będzie intensywny weekend!
PS. A może tempka powinna być większa? Czy skacze dopiero w dniu owu? A śluz będzie rozciągliwy kilka dni przed owu?
nie zaszkodzi .. owulka raz szybciej raz wolniej... ja myslalam ze u mnie szybciej bo bóle owulacyjne a tu dupa
tempkę masz dobrą, czasami są niższe dzien przed owulką. -
sonia18a wrote:Witam Was dziewczyny!
Moja temp znow sobie ze mna pogrywa, a ja jej w ogole nie rozumie zrobilam dzis drugi test, no wgapialam sie pod swiatlo, bo widzialam cien cienia, ale... nikt poza mna go nie widzial i na zdjeciu tez okazal sie byc niewidoczny buuuu
szczerze mowiac, myslalam, ze temp dzis spadnie, a ja wiedzialabym na co czekac (@), a ona glupia dala mi dzis nadzieje, a test negatywny
ohhh, jak ja nie cierpie TYCH dni
ps. jaki (i czy w ogole) wplyw ma temperatura w sypialni na temperature ciala podczas porannego mierzenia?
Pozdrawiam Was cieplo
Iwka, przykro mi, ale dopoki @ nie przyszla, to moze warto miec nadzieje? mialas piekny wykres