Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja byłam z mężulem troche na nas na dzialce, gdzie kiedys bedziemy sie rozbudowywać jejuu jak to fajnie byc choć chwilkę na swoim i bociany latają, tak pozytywniej w budynku gospodarczym jest gniazdo ptaszkow malutkich i mój mówi ze wykluły sie 2 pisklaczki. A ja od razu "ooo widzisz - to znak' haha, po chwili poszedł za ten budenek, patrzy a tam zajączek i krzyczy "zajączka mamy" a ja niewiele myśląc "dziecko bym wolała" cud ze mnie nie pogonił za moje dzisiejsze marzenia o dziecku ale jakoś jak wiem że niedługo nowy cykl i nowe szanse to juz w głowie to siedzi... oszalec można czasami z własnym umysłem
samira lubi tę wiadomość
-
cześć dziś miałam taki słaby dzień u mnie w supermarkecie na 15urodziny zrobyli darmowe badania na wszystko praktycznie pojechaliśmy tam z moim M. było fajnie taka trochę zabawa:) co kto lubi:) a potem polecieliśmy na zakupy i 5h zleciało jak z bicza strzelił. napiłabym się takiego zimnego piwka mniam ale kto mi pójdzie kupić M ma dziś wypad z kolegami a ja siedzę sama w domu jak palec i oglądam film który już oglądałam ze 3 razy...
życzę wam kochane bardziej udanej i owocnej nocki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 22:03
samira lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
zonaboba dawaj do mnie, stoi w barku piwko, szybko do lodóweczki i zimne bedzie Zapaliłam swieczuszki zapachowe to zrobimy sobie babski klimacik haha a na mojego nie bedziemy zwracały uwagi, nie zorientuje sie
ale zamiast piwka to dla nas zdrowsze czerwone winkoKrokodylica, zonaboba lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:Testy owu mają aby 60% wiarygodności, podkreślono to na majówkach. także tak jak dziewczyny mówią co drugi dzień najlepiej:) bo codziennie to może być za mało plemników
krokodylica przecież tu są same czerwcówki raczej nie widzę tych z maja
Ale nowe przychodzą i po co?
Niech się już zielenią i nie przychodzą.mizzelka lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:mizzelka a co tu do ogarniania wkładasz wyciągasz i jest
Ale nas na 13 jest a to piątek wychodzi Będzie wysyp mamusiek :d
Ja z moim małżem zaczęłam "chodzić" w piątek 13-tego.
Dziewczynki szykować się. Działać tam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 22:29
-
kwiatuszek789 wrote:zonaboba dawaj do mnie, stoi w barku piwko, szybko do lodóweczki i zimne bedzie Zapaliłam swieczuszki zapachowe to zrobimy sobie babski klimacik haha a na mojego nie bedziemy zwracały uwagi, nie zorientuje sie
ale zamiast piwka to dla nas zdrowsze czerwone winko
winko też może być nie pogardzę i w takim doborowym towarzystwie aż miło:)nie przepadam za alkoholem jakoś wybitnie ale od jakiegoś miesiąca to mam taką ochotę że aż sama siebie nie poznaje i do tego papierosek mniam:)ogólnie już nie palę ale do piwka ze znajomymi to aż inaczej smakuje:)ja to ogólnie jestem bardzo towarzyska i jak mam być sama to aż się źle z tym czuje:(mizzelka lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Cześć DZIEWCZĘTA Alez napisałyscie, musiałam nadrobic zaległości
Ja wczoraj rano poleciałam na usg. Pecherzyk dominujacy 19 mm wiec spodziewam sie owulki w srode. Endo 6,6mm wiec ok jak na te faze cyklu, wszystko jest dobrze wiec od dzis zaczynamy Ciesze sie, że poszłam na usg bo miesiac temu odpuscilam i nic nie wiedzialam, jakos testy nawaliły, ja nie czułam objawów. A teraz jestm spokojna, planuję i czekam 45 zł i wszystko jasne hehe.mizzelka lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
też chciałam się dopisać, będę testować w okolicach 10 czerwca. Tak jak już gdzieś na forum napisałam staramy się od nowa od lutego. To będzie 4 cykl po poronieniu. Zaczęliśmy starać się w drugim cyklu po, ale nic nie wyszło. Wydaje mi się, że mi się wszystko rozregulowało! no ale musi kiedyś wrócić do normy. Mam 35 lat i to starania o pierwsze dziecko!
-
Witam. Nie wiem jak u Was, ale tutaj- na śląsku- nieśmiało przebija się słoneczko:) Mam nadzieje, że deszcz nam trochę odpuści.
Wczoraj serduszkowaliśmy. Myślałam, że w głowie będzie siedziała tylko jedna myśl- o poczęciu dziecka- natomiast było całkiem inaczej. Wspólna zabawa i przyjemności Ojj dawno nie było tak fajniesamira lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
1 - Betty Boop ,inezka, Katiś
2 - aisza
3 - aja
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83
6 - Kaśka
7 - Gosiacu
8 - kasia1988, Lulu
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93
11 - Welonisia, Anuśka, czrnula 22
12 -
13 -potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, kierzynka
14 - Ania_84, aTyna
15 -
16 -
17 -
18 - kwiatuszek789
19 - Nasturcja
20 -
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 -Izuniaa89
27 -
28 - la
29 -
30 -Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 15:58
-
mizzelka wrote:najchętniej to bym uciekła w jakiś azyl, gdzie jest cicho i spokojnie
samira, Krokodylica, Mega lubią tę wiadomość