Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatiś wrote:haha ćwiczy naszą cierpliwość a'propo niedzieli - u nas pierwszy raz od ponad tygodnia świeciło słoneczko
a tak poza tym powiedzcie jak to rozumieć. Robiłam dziś rano (ok. 11:00) test na owulację. Kreska T wyszła ciemniejsza aniżeli C- mówię hurraaa zbliża się. Ok 18 zrobiłam jeszcze jeden (czy aby na pewno ) i kreska T jaśnejsza hmm czy jestem dalej przed czy moja owulacja trwała bardzo krótko ?
myślę ze trzeba było serduszkowac zaraz po teście bo widać z opisu ze pozytyw a o 18 już negatyw czyli już mogła być czyli w momencie negatywnego testu mogło się właśnie uwolnić jajeczko ...
na pewno serduszkowac dziś i jutro
mi gin mówił właśnie żeby testy owu robić tak jak ty robisz,dwa razy dziennie bo w tym samym dniu po drugim teście wieczorem może być już po owu ale do zapłodnienia może dojść jak najbardziej ,po owu nie znaczy ze jajka już nie ma tylko ze sobie miło wędruje przez jajowód i czeka na zwycięzce z witką
tez miałam taka sytuację jak robiłam te testy rano mocny pozytyw ,wieczirem już negatyw -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurka felek, akurat dziś nie mierzyłam temperatury, więc kij to wie czy jest skok wysoki czy nie. Według testu i tego co mówisz to jajuszko wędruje. Według obliczeń owulacja ma być dopiero 20 go maja. Dziś zaplanowałam na wieczór gry i zabawy z moim lubym, więc na pewno nie będzie to tylko ciężka praca nad dzieciaczkiem Serduszkować będziem bo lubiem
samira, mizzelka lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
nick nieaktualnyKatiś wrote:Kurka felek, akurat dziś nie mierzyłam temperatury, więc kij to wie czy jest skok wysoki czy nie. Według testu i tego co mówisz to jajuszko wędruje. Według obliczeń owulacja ma być dopiero 20 go maja. Dziś zaplanowałam na wieczór gry i zabawy z moim lubym, więc na pewno nie będzie to tylko ciężka praca nad dzieciaczkiem Serduszkować będziem bo lubiem
mizzelka, Katiś lubią tę wiadomość
-
Dziewcztny mam pytanie czy TSH 2.22 FT4- 9.43 a norma to 7.50- 21.10 czy to dobry wynik na ciaze bo gin powiedzial ze tak ale przevzytalam pare postow i zaczelam sie zastanawiac czy na pewno jest ok z moja tarcztca i zaksciem w ciaze
samira lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Skleroza nie boli.. wiecie, że okazało sie - i tutaj podziękowania dla mojego T- , że dziś mierzyłam temperaturę rano- tzn. mierzyłam ją na śnie ! A powiedział mi o tym mój T przed chwilą, kiedy żaliłam się ze zapomniałam ją zmierzyć.. Fakt spałam dziś jak zabita, ale żeby aż tak Noo kochane - u mnie - jak się okazało rano było 36,9 (zapisał moj niezastąpiony T) więc mam mój skok
kwiatuszek789, mizzelka lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
nick nieaktualnyzonaboba wrote:Dziewcztny mam pytanie czy TSH 2.22 FT4- 9.43 a norma to 7.50- 21.10 czy to dobry wynik na ciaze bo gin powiedzial ze tak ale przevzytalam pare postow i zaczelam sie zastanawiac czy na pewno jest ok z moja tarcztca i zaksciem w ciaze
i właśnie teraz mam w normie
TSH 1,120 qIU/ml [0,27-4,20]
Ft4 1,04 ng/dl [0,93-1,71]