Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykwiatuszku nie testowałam ,tempka spadła ,poczekam do jutra i jak @ nie będzie zapodaje lutkę bo czekać na nią już nie mam zamiaru,muszę przyspieszyć
acha zrobię jeszcze test ale kupie paskowy pepino za 3zeta są w Auchanie bo mi szkoda tech strumieniowych co mam w domu , bo są takie porządniejsze ,chociaż niby test to test
ale dzięki za kciuki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 10:47
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Witam się pięknie.
Przenoszę się do Was z majówek, gdzie już raczej nie mam czego szukać. Choć @ jeszcze nie ma, to obstawiam, że jutro lub pojutrze przylezie Testować będę ok 20.06. ale dokładnie wpiszę się jak dostanę już @. Trzymam kciuki za wszystkie.mizzelka, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Nie obrażę się, ale to już raczej nie w tym cyklu Wczoraj (12dpo) zatestowałam, bo Mężuś nie chciał mi inaczej drinka zrobić Nie było nawet cienia cienia, a co dopiero o drugiej kreseczce mówić Jedna wyraźna krecha, jak zawsze. Choć dzisiaj tempka u mnie z powrotem w górę, to miesiąc temu miałam tak samo i skończyło się @ więc nadziei nie mam za grosz Ale czerwiec to miesiąc moich urodzin, no i dzień ojca. Nie udało się zrobić sobie prezentu na dzień matki, to będzie na dzień ojca i koniec kropka!!!!
kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Krokodylica wrote:13 -potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, kierzynka
No to mamy dziewięć. To jak tam, kto jeszcze chce dołączyć do nas piątkowych trzynastek??? -
Tak i wszystkie 13 z A u mnie dzisiaj 2 bociany nad domem krążyły Ciekawe czy coś wywróżyły Nade mną też 2 kółeczka zakręciły i odleciały. Ale jak nad naszym domem kręcą się to albo szwagierka albo sąsiadka są w ciąży to pewnie mi te bocianowe wiruski podkradną
-
Dobrze, że poniedziałek sie kończy. W pracy myślałam, że padne.. boli mnie podbrzusze, tak jakby ktoś napompował i zatkał korkiem- o tak się czuje Dziś ostatni raz serduszkujemy. Niech się dzieje wola nieba. A jak Wam mija poniedziałek?
mizzelka, samira lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
mizzelka podziel się Ech za daleko do sklepu bo bym kupiła
Mam nadzieję że czerwiec okaże się być łaskawy dla nasmizzelka, zonaboba lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny... Widzę że bociany zdominowały wątek ja też je wszędzie widzę. Jestem zapisana na 11tego na testowanie ale nie wiem czy wytrzymam tak długo... Mizzelka mam przepis na bardzo zdrowe lody, ja takie często jem : zamrożone banany zmiksuj z kakao. Pyszne są i mega zdrowe
samira, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Anuśka a myślałam że chcesz 2 dni później testować
-
mizzelka wydaje mi się że to na jedno wyjdzie. Chyba że się mylę.