Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:nie wiem w czym masz te normy ja mam takie a tsh dla starań w granicach 1
i właśnie teraz mam w normie
TSH 1,120 qIU/ml [0,27-4,20]
Ft4 1,04 ng/dl [0,93-1,71]
Ja mam Ft4 w jednostkach [pmol/l]
A TSH 2.22 a norma to od 0.340- 5.600 [ulU/ml]
Calkiem inna jednostka jesli chodzi o Ft4To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualnyzonaboba wrote:Ja mam Ft4 w jednostkach [pmol/l]
A TSH 2.22 a norma to od 0.340- 5.600 [ulU/ml]
Calkiem inna jednostka jesli chodzi o Ft4
a pierwszy raz widzę takie wartości dla tsh są za bardzo zawyżone bo jednostki takie sameWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 21:22
-
Witam was kochane czerwcówki weekend minął jak zwykle szybko i znów do pracy trzeba iść ja dziś zaliczyłam temperaturowy spadek, przez co program przesunął mi owulkę z 19 na 20 dc... miałam iść w środę robić progesteron, ale juz sama nie wiem czy to nie bedzie aby za wcześnie?? liczę że jutro tempka wzrośnie.... miłego dnia Wam życze27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Witam w poniedziałek Nie lubię tego dnia ...
Dzisiaj zaliczyłam szok. Wykres mówi, że OWu miałam 16 maja w 10 dc ;/ - mam nadzieje, że się myli bo w ogóle nie brałąm tego dnia pod uwagę... Dziś spadek temperatury z 36.9 na 36.5 czy ktoś byłby tak miły i pomógł zrozumieć co podziało się z moim wykresem ? Będę wdzięczna. AAaa no i serduszkowaliśmy wczoraj - mam nadzieje, że owocniePola
Hania -
Katiś z tymi wykresami to jest różnie, przesuwaja sie w zaleznosci od objawów zaznaczonych przez Ciebie ale nie sa pewniakiem. Jeszcze moze sie zmienić.Samam mialam tak w zeszłym cyklu.
U mnie zaczyna sie potnecjalnie płodny tydzień wiec wczoraj juz zaczeliśmy serduszkować
Co do długosci cykli to mnie moje zaczynaja martwic bo zasze mialam takie ksiazkowe 26-28 a ostatnio cos sa duże wahania. 21-27. Zobaczymy jak bedzie w tym cyklu. Może juz cos zaczyna sie zmieniac ze wzgledu na wiek?? mam 32 lata. Jak w tym cyklu nie wyjdzie to bede robila hormony chyba.
A mnie by tak bardzo pasowało zajsc w ciąże wlasnie w tym cyklu bo koncówka przypadłaby na okres w pracy kiedy jest mały ruch i może nie straciłabym wielu klientów (prowadze wlasna dzialalność).MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Laseczki kochane. Dzięki za informację Zrobiłam właśnie test owu wyszedł pozytywny że HEJ !!! Kreska T jeszcze nigdy nie była taka ciemna Może nie wszystko stracone. Dziś znowu będziemy serduszkować a co !!! Kochane kobitki możecie mi powiedzieć jak to teraz powinno być z temperaturą? Jeżeli doszłoby do zapłodnienia to jak temp będzie się zachowywała? Z góry dziękuję za odpowiedziPola
Hania -
No dokładnie najlepiej prześledzić cykle zakonczone ciążą, bo niby tempka ciążowa powinna być powyżej 37,0 ale różnie to z tym bywa kurcze jak ja się dziś źle czuje, wyjątkowo czuła na zapachy jestem, a do tego wszystkiego mam bóle podbrzusza niby na @ ale to zdecydowanie na wcześnie...27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Hej. Ja tez wlasnie nie wiem kiedy bd miala ovu. Ale ostatnio mam takie dziwne bole w podbrzuszu takie ciagniecie czasem kucie zazwyczaj mialam kucie jajnika w ovu a potem na @To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
I ja sie witam czerwcoweczki
Jakby dzis przyszla @ to w piatek 13. mialabym 26dc wiec na uparciucha bym zatestowala z Wami a co mi tam oczywiscie jesli owulka byla by w miare wczesnie. A nóż ulokujee sie ladnie fasolka i zrobi rodzicom prezent na rocznice slubu wtedy do 18.06 bym zdazyla sprawdzic 2x bete i dac tatusiowi przyszlemu cudny prezencikmizzelka, zonaboba lubią tę wiadomość