Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:ja tak samo, jakaś bezludna wyspa, plaża, goracy piasek, i słońce. I tylko ja sama! Ale tak myśle, że pewnie zaraz bym bluzgała zierenka piasku, ze wszedzie sie czepiają
współczuję objawów @
a u mnie @ nie ma 35dc ?!
dodałam wykres ,jest jaki jest bo to miał byś taki cykl odstresowujacy ,teoretycznie bez starań
i byłabym w szoku jak by wyszło zielone bo wydaje mi się to niemożliwe z moimi rożnymi dolegliwościami dlatego płakać nie będę ,zaczynam się na ta sytuację uodparniać
i tak myślę kiedy zapodam lutkę !? albo wywoła albo pomoże w czymś innym
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki:) jak wam mija niedziela? Bo u mnie dziś dzień lenia. M wrócil gdzieś nadranem i teraz odpoczywa to za obiad wezme się okolo 15może wtedy juz wstanie bo ktoś musi obrac ziemniaki hehe:)To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
magda już wpisane
samira masz cierpliwość... ja bym nie wytrzymała chyba.
a relaksik jest najlepszy, ale weź tu się zrelaksuj jak każdy sąsiad gapi ci się na brzuch, każdy dopytuje keidy dziecko.. a mąż ma pretensje że nie ma właśnie małego.. no by to chqqj wszystko wział. teraz aby liczę tempkę, bez monitoringu cyklu ani nic, mialam zrobic i te badania ale jestem wqrwiona i nie robie.. trudno sie mowi, skoro mialam dwa cykle temu owulkę to jest ok, a poprzednio gin sie przekomarzał że nie było owulki bo za późno, no chyba umiem rozróżnić co i jak się dzieje w moim organizmie tym bardziej ze mam bole okołowoulacyjne ;/
oby 13 w piątek był najlepszysamira, magdalenka_ka, zonaboba lubią tę wiadomość
-
Mizzelka dziękuję za dopisanie...ja takie doły miałam przez ostatnie 2 miesiące, jak ktoś mnie pyta, kiedy dziecko, to mi się agresor włącza do tego dwóch lekarzy mnie nastraszylo, że po pierwsze ciężko będzie mi zajść, a po drugie donosić ciąże i najmniejsza rzecz wyprowadzala mnie z równowagi...na szczęście miałam 3 konsultację i jest ok mam nadzieję, że u i Ciebie się ułoży[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
bo jeden gin gada co innego a drugi uwaza sie za mądrzejszego.. ehh szkoda gadać.
jak bd pytac znow kiedy dziecko?
w gurdniu po południu qrwa
już olewka totalna, bo mi włosy z tego wszystkiego poodpadają
musi się udać nam ten czerwiec, przydałoby się akurat początki ciąży w ładną pogodę )) a potem większy brzuszek będziemy się grzać pod kołedrką -
haha ćwiczy naszą cierpliwość a'propo niedzieli - u nas pierwszy raz od ponad tygodnia świeciło słoneczko
a tak poza tym powiedzcie jak to rozumieć. Robiłam dziś rano (ok. 11:00) test na owulację. Kreska T wyszła ciemniejsza aniżeli C- mówię hurraaa zbliża się. Ok 18 zrobiłam jeszcze jeden (czy aby na pewno ) i kreska T jaśnejsza hmm czy jestem dalej przed czy moja owulacja trwała bardzo krótko ?samira lubi tę wiadomość
Pola
Hania