Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga dawaj na 13 będzie weselej
-
mizzelka wrote:Anuśka a można najpierw zmiksować? a potem zamrozić? bo boje się o blendera jakoś a pewnie podobny efekt
mizzelka lubi tę wiadomość
-
I ja witam się z rana tak mnie podbrzusze boli jakby @ juz miała się pojawic a do jej wizyty jakiś tydzień.... dzis miałam taki spektakularny wzrost tempki z 36,6 na 36,7 że strach sie bac pewnie znów nic z tego no ale póki co czekam....
Miłego i słonecznego dnia życz27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Witajcie moje koleżanki Widze , że humorki średnie. Ja jakos sie obudzilam w dobrym nastroju (moze to wina wieczornego serduszkowania hihi). Według sobotniego usg to dzis moj pecherzyk powinien miec jakoś 25mm wiec dzis, jutro owuluje (mam nadzieje). Jutro wieczorem mam kolejne usg to zobaczymy czy jest wielki, czy juz pekł czy co tam się z nim dzieje.
mizzelka lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
A co to za humorki?? JA z małżem szpachluję ściany na zmianę I... kiepsko nam to idzie Ale jest super.
-
no u mnie to ptaszki tak trakoczą że trzeba się aż uśmiechnąć a rzeka tak pięknie się błyszczy aż bym poszła się popluskać
wczoraj sobie troszkę poparzyłam plecki i opaliłam ramiączka, muszę dziś zdjąć bo wesele mam za 3 miesiace i bym wyglądała dziwnie -
Betty Boop wrote:haha i to jest pozytywne nastawienie
-
Ja a mój mąz jeszcze bardziej nie cierpimy remontów tzn takich jak malowania, tapetowania, tynkowania itp. Bo urządzac pokoje to ja lubie bardzo Jeszcze niedawno wynajmowalismy pokój znajomej ale jak sie wyprowadzial to odswieżylismy tam wszystko z mysla, że bedzie to kiedys pokój dziecka. Ale sam remoncik kosztował nas duzo nerwów hehe
A tak z innej beczki to zastanwiam sie czy zostac z testowaniem na 1 czy przepisać sie gdzies dalej. Bo to bedzie jakis 11 dzien po owulacji. Chociaz ja mam nie za długie cykle i 1 teoretycznie powinna przyjsc @.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
W ustawieniach. Ale to trzeba odpowiedni kod skopiować a to też zależy z jakiej przeglądarki korzystasz. Bo widzę że z tej stronki co ja mam suwaki a to tylko doda Ci z mozilli. i musisz skopiować kod BBC czy coś takiego.
słoneczna 85 lubi tę wiadomość