Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ale się rozpisałyście
raz jeszcze gratuluję nowych boćków rośnijcie zdrowo
u mnie duchota i skwar straszny aż się nic nie chce robić a co dopiero stać przy garach i gotować dlatego dziś na obiad makaron z truskawkami i jogurtem naturalnym
a ja czekam na jutrzejszą wizytę i na wieści co w "macicy i w jajnikach piszczy" czy coś było/będzie/ czy może znowu null
no i leczę się ze "spalonych" ramion
3mam kciuki za kolejne testerki i życzę cierpliwości tym oczekującym
la co do objawów po CLO to ja w 2 cyklu miałam straszne zawroty głowy, przez dwa cykle pod rząd na CLO plus jeden z dup-kiem straciłam ok 5/7kg no ale później po poronieniu i tej anty. kuracji trochę mi wróciło jakieś 2/3kg, które teraz staram się zgubić na ZUMBIE i podczas gry w siatkę coś trzeba dla siebie zrobić a tak ogólnie to przy CLO nie miałam skutków ubocznych..chociaż ucieszyłabym się nawet z jednego "skutku ubocznego" a mianowicie ciąży mnogiej jednak dobrze by była bliźniacza nie większa bo bliźniacza jest już ciążą wysokiego ryzyka a co dopiero większa..
No ale marzenia marzeniami..może jutro się okaże czy w tym cyklu wgl. mamy jakiekolwiek nadzieje by czekać na testowaniesamira, Kasia * lubią tę wiadomość
-
Kasia * wrote:tak zadzwoniłam kazał mi wziąśc luteine za tydzien tzn za 5 dni jak sie okres nie zacznie bo teraz endo jest za chude i luteina moze byc za slaba zeby wywołan okres mam poczekac az endo urosnie przez 5 dnii potem wizasc mam dopiero 20 dzien cyklu mialam cienkie endo wiem jak wezme za szybko to endometrium bedzie rosło i rosło w nieskonczonosc izunia ja tam nie patrze która jest godzina wiadomo w nocy do niego nie zadzwonie ale o 6 rano juz dzwonilam po operacji jak mialam powiklania i nic mi nie powiedizial:P jak bede w ciazy to jak cos sie stanie nawet w nocy zadzwonie i watpie żeby miał pretensje
kasiotoja piękna betka!kasiatoja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzuniaa89 wrote:no pewnie on jest ok;) ja dzisiaj do niego jade. i się boje
kasiotoja piękna betka!
nie martw się wiem co czujesz jak ja siadłam na fotelu to tez czułam ze coś u mnie jest nie tak isie nie pomyliłam jak mi powiedizła że endo ma 5 mm to myśłłam ze zaczne wyc ze złości i ze nie ma owulki no ale nic porozmwiał ze mną izunia on Ci pomoże nie martw się lepeij iśc do lekarza i sie dowieidzieć co ci dolega ja zapłaciłam 100 zl za wizyte z usg i receptami iresztą peirdół więc pewnie zalezy co ci robi no ale 100 zl to itak nie duzo u innego zapłaciłabym więcej a do tego lekarz na telefon w cięzkich przypadkach mnie on zawsze pomógł ,nie martw sie kochana i tak musisz iśc wyjasnic sytuacje eh jak sie pierdzieli to wszystko i u Ciebie i u mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 15:58
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:mógłby już w końcu a u mnie pierwszy raz by tez juz by mogl być
chociaż w tym cyklu jajniki dlugo pracują bo je ciągle czuje.. a tak to 4 dni.. a tu non stop już 12 dni... lekko z przerwami w ciagu dnia ale dwa dni aby takie byly.
Mamy to samo Mizzelka. Mnie jajniki napierdzielają na maxa, myślę, czy do gina nie iść? Do tego brzuch też boli -
nick nieaktualnysamira wrote:DAŁAM ARTYKUŁ O ŚLUZIE ,CZYTAŁA KTÓRA !?
któraś z dziewczyn chyba pisała o magnezie ze wysusza a jest przeciwnie wspomaga śluz płodny !!
ja czytałam samirko twój artykuł co do syropu przeciwkaszlowego to prawda rozrzedza kazda wydzieline wiec sluz tez co do magnezu to nie słyszałam ale i tak go biore ja ma jeszcze concelve na śłuzsamira lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Mamy to samo Mizzelka. Mnie jajniki napierdzielają na maxa, myślę, czy do gina nie iść? Do tego brzuch też boli
-
mizzelka wrote:tylko u cb to byl już skok i wiadomo ze to od cialka żółtego mozę a u mnie nic i nic cisza... nie martw sie może właśnie jajnik pracuje na fasolkę intensywnie
No tak, plemniczki się przecież wgryzająmizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:nie martw się wiem co czujesz jak ja siadłam na fotelu to tez czułam ze coś u mnie jest nie tak isie nie pomyliłam jak mi powiedizła że endo ma 5 mm to myśłłam ze zaczne wyc ze złości i ze nie ma owulki no ale nic porozmwiał ze mną izunia on Ci pomoże nie martw się lepeij iśc do lekarza i sie dowieidzieć co ci dolega ja zapłaciłam 100 zl za wizyte z usg i receptami iresztą peirdół więc pewnie zalezy co ci robi no ale 100 zl to itak nie duzo u innego zapłaciłabym więcej a do tego lekarz na telefon w cięzkich przypadkach mnie on zawsze pomógł ,nie martw sie kochana i tak musisz iśc wyjasnic sytuacje eh jak sie pierdzieli to wszystko i u Ciebie i u mnie
-
nick nieaktualny