X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • kasia_1988 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiatoja wrote:
    Dziewczyny! Beta 229!
    Aaaaaaaaaaaaaa!!!! :D

Gratulacje super.... Dzięki dziewczyny za wsparcie....

kasiatoja lubi tę wiadomość

8tc
    9tc
    10tc
    17tc
    relgh37106b9h52t.png
    f2wli09kel1p6uqt.png
    1usal6d80v7jp3t1.png
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale się rozpisałyście :P
    raz jeszcze gratuluję nowych boćków <3 :) rośnijcie zdrowo 8)
    u mnie duchota i skwar straszny :P aż się nic nie chce robić a co dopiero stać przy garach i gotować dlatego dziś na obiad makaron z truskawkami i jogurtem naturalnym :P
    a ja czekam na jutrzejszą wizytę i na wieści co w "macicy i w jajnikach piszczy" :P czy coś było/będzie/ czy może znowu null :|
    no i leczę się ze "spalonych" ramion :P
    <3 <3 <3
    3mam kciuki za kolejne testerki :) i życzę cierpliwości tym oczekującym <3
    la co do objawów po CLO to ja w 2 cyklu miałam straszne zawroty głowy, przez dwa cykle pod rząd na CLO plus jeden z dup-kiem straciłam ok 5/7kg :P no ale później po poronieniu i tej anty. kuracji trochę mi wróciło jakieś 2/3kg, które teraz staram się zgubić na ZUMBIE i podczas gry w siatkę <3 coś trzeba dla siebie zrobić :) a tak ogólnie to przy CLO nie miałam skutków ubocznych..chociaż ucieszyłabym się nawet z jednego "skutku ubocznego" a mianowicie ciąży mnogiej jednak dobrze by była bliźniacza nie większa bo bliźniacza jest już ciążą wysokiego ryzyka a co dopiero większa..:O
    No ale marzenia marzeniami..może jutro się okaże czy w tym cyklu wgl. mamy jakiekolwiek nadzieje by czekać na testowanie :)

samira, Kasia * lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • Izuniaa89 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    tak zadzwoniłam kazał mi wziąśc luteine za tydzien tzn za 5 dni jak sie okres nie zacznie bo teraz endo jest za chude i luteina moze byc za slaba zeby wywołan okres mam poczekac az endo urosnie przez 5 dnii potem wizasc mam dopiero 20 dzien cyklu mialam cienkie endo wiem jak wezme za szybko to endometrium bedzie rosło i rosło w nieskonczonosc izunia ja tam nie patrze która jest godzina wiadomo w nocy do niego nie zadzwonie ale o 6 rano juz dzwonilam po operacji jak mialam powiklania i nic mi nie powiedizial:P jak bede w ciazy to jak cos sie stanie nawet w nocy zadzwonie i watpie żeby miał pretensje
    no pewnie :) on jest ok;) ja dzisiaj do niego jade. i się boje :(

kasiotoja piękna betka!

f2w39n736jv6l5uy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powoli się zmywam :* pewnie jutro do was zawitam :) Miłego poniedziałku! :)

Kasia * lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAA sąsiadko git majonez! zarazaj! może do mnie dojdzie! :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izuniaa89 wrote:
    no pewnie :) on jest ok;) ja dzisiaj do niego jade. i się boje :(

kasiotoja piękna betka!

nie martw się wiem co czujesz jak ja siadłam na fotelu to tez czułam ze coś u mnie jest nie tak isie nie pomyliłam jak mi powiedizła że endo ma 5 mm to myśłłam ze zaczne wyc ze złości i ze nie ma owulki no ale nic porozmwiał ze mną izunia on Ci pomoże nie martw się lepeij iśc do lekarza i sie dowieidzieć co ci dolega ja zapłaciłam 100 zl za wizyte z usg i receptami iresztą peirdół więc pewnie zalezy co ci robi no ale 100 zl to itak nie duzo u innego zapłaciłabym więcej a do tego lekarz na telefon w cięzkich przypadkach mnie on zawsze pomógł ,nie martw sie kochana i tak musisz iśc wyjasnic sytuacje eh jak sie pierdzieli to wszystko i u Ciebie i u mnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 15:58

• kasika8303 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    a ja juz powinnam sie cieszyc 2 miesięcznym malenstwem :(

A ja za miesiąc powinnam rodzić :-(

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DAŁAM ARTYKUŁ O ŚLUZIE ,CZYTAŁA KTÓRA !?

któraś z dziewczyn chyba pisała o magnezie ze wysusza a jest przeciwnie wspomaga śluz płodny !!

Tygrysek lubi tę wiadomość

• kasika8303 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    mógłby już :D w końcu :D a u mnie pierwszy raz by tez juz by mogl być :D

chociaż w tym cyklu jajniki dlugo pracują bo je ciągle czuje.. a tak to 4 dni.. a tu non stop już 12 dni... lekko z przerwami w ciagu dnia ale dwa dni aby takie byly.

Mamy to samo Mizzelka. Mnie jajniki napierdzielają na maxa, myślę, czy do gina nie iść? Do tego brzuch też boli

c77352d493.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro... ale co zrobimy? ;/ nic.. smutek i tak nic nie da i poddawanie sie.
    Trzeba działać i żyć dalej, nie patrzeć wstecz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

któraś z dziewczyn chyba pisała o magnezie ze wysusza a jest przeciwnie wspomaga śluz płodny !!

ja czytałam samirko twój artykuł co do syropu przeciwkaszlowego to prawda rozrzedza kazda wydzieline wiec sluz tez co do magnezu to nie słyszałam ale i tak go biore ja ma jeszcze concelve na śłuz

samira lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

czytalam czytalam :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasika8303 wrote:
    Mamy to samo Mizzelka. Mnie jajniki napierdzielają na maxa, myślę, czy do gina nie iść? Do tego brzuch też boli
    tylko u cb to byl już skok i wiadomo ze to od cialka żółtego mozę a u mnie nic i nic cisza... nie martw sie :) może właśnie jajnik pracuje na fasolkę intensywnie :)

• kasika8303 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu gratulacje!!! :-)

c77352d493.png
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    tylko u cb to byl już skok i wiadomo ze to od cialka żółtego mozę a u mnie nic i nic cisza... nie martw sie :) może właśnie jajnik pracuje na fasolkę intensywnie :)

No tak, plemniczki się przecież wgryzają :-)

mizzelka lubi tę wiadomość

c77352d493.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasika8303 wrote:
    No tak, plemniczki się przecież wgryzają :-)
    dokładnie :D a u mnie jajniki pracują dość dość na owulkę i sie nie bd zamarwtiać na zapas, jak sie nie pojawi do 26dc to dopiero bd sie stresowac i wykupię tą lutke i sobie zapodam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizelko powiedz mi Ty bierzesz Clo i czy masz jakies objawy po tym bo nie chciałabym po tych tablektach chodzic na kolanach z bólu

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic nie biorę. samo z siebie daje jazzu.. i mi do wiwatu. jezeli jest jakis u mnie problem to tylko z pęknięciem pęcherzyka jezeli juz. bo endo dobre.

• Izuniaa89 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    nie martw się wiem co czujesz jak ja siadłam na fotelu to tez czułam ze coś u mnie jest nie tak isie nie pomyliłam jak mi powiedizła że endo ma 5 mm to myśłłam ze zaczne wyc ze złości i ze nie ma owulki no ale nic porozmwiał ze mną izunia on Ci pomoże nie martw się lepeij iśc do lekarza i sie dowieidzieć co ci dolega ja zapłaciłam 100 zl za wizyte z usg i receptami iresztą peirdół więc pewnie zalezy co ci robi no ale 100 zl to itak nie duzo u innego zapłaciłabym więcej a do tego lekarz na telefon w cięzkich przypadkach mnie on zawsze pomógł ,nie martw sie kochana i tak musisz iśc wyjasnic sytuacje eh jak sie pierdzieli to wszystko i u Ciebie i u mnie
    100? mnie ostatnio powiedział, że jak przyjdę na monitoring to 80. wiem, że u mnie jesy dobrze. Po 1. po ostatniej wizycie, a po 2. po tym cyklu

f2w39n736jv6l5uy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to 80 zalezy co ci robi jak ci powieidzla 80 to 80

‹‹ 281 282 283 284 285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ