Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Przyszłe młode mamusie . Pomóżcie mi !
Hmm tak więc : miesiączkę miałam 25 maja to był ostatni dzień , 1 czerwca doszło do stosunku . Staramy się o dziecko ale nie zrobię testu ponieważ jest za wcześnie. Boli brzuch na dole, jestem senna , ciągle zmęczona, mam sporo takich objawów. Jednak myślę że znowu mogą to być moje urojenia. Jak sądzicie? proszę doradźcie mi ! -
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla
3 - aja , mirusia77 Goguś Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - Emily83, basiulkaa_89 (@), dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@), misia79 , Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka , słoneczna 85 , hakuna.matata , lula88 , kasiatoja Angelstw
10 - Roxanka, Mega, Paragonik_93,
11 - Welonisia, Tygrysek86
12 - Rubi, Tigana, lulu_ovufriend
13 - Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, magdaleka_ka, munirka, marissith, Aprilka, AnusiaM
14 - aTyna,
15 - kierzynka,
16 - Ewa99, kasika8303, czrnula22,
17 - przedszkolanka, motyl1993
18 - kwiatuszek789,Kasia*
19 - madzianka, Aniiusiaaa5, Edka
20 - pleasure
21 - mala1407
22 - samira, JusWik, Zonia, takasobieja
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82
24 -
25 - Daisy, Magda_lena88, julita
26 - Rybeńka, Tasiemka
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Pysiaaa21, Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, Lena87, Sue, aisza, Mirinda, staraczka
w tym miesiącu jest: 34
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 18:54
Daisy lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Dwudziestolatka wrote:Przyszłe młode mamusie . Pomóżcie mi !
Hmm tak więc : miesiączkę miałam 25 maja to był ostatni dzień , 1 czerwca doszło do stosunku . Staramy się o dziecko ale nie zrobię testu ponieważ jest za wcześnie. Boli brzuch na dole, jestem senna , ciągle zmęczona, mam sporo takich objawów. Jednak myślę że znowu mogą to być moje urojenia. Jak sądzicie? proszę doradźcie mi !
Oh nie.. To w koncu 25 maja mialas @ czy byl to ostatni dzien? Nie wiemy jakie dlugie masz cykle, ale jesli seks byl 01 czerwca, a dzis jest 09 czerwca, to na jakiekolwiek objawy jest jeszcze za wczesnie. Przyjmujac, ze stosunek byl w dzien owulacji i doszlo do zaplodnienia, to nie dosLo jeszcze nawet do zagniezdzenia sie zarodka. Tak wiec tak, to sa urojenia. A brzuch Cie boli bo prawdopodobnie zbliza sie owulacja. Skoro starasz sie o dziecko to chyba wiesz kiedy masz owulacje????kapturnica, Kasia *, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Dwudziestolatka, trudno oceniać, bo na razie jest za wcześnie na mówienie o czymkolwiek. Czekaj do daty miesiączki i zrób test.
Daisy, co do wiedzy o owulacji, to na początku starań to ja się tym nawet nie interesowałam kochaliśmy się regularnie i tyle, bo przecież zajście w ciążę nie jest takie trudneWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 17:35
Daisy, samira lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Daisy wrote:Oh nie.. To w koncu 25 maja mialas @ czy byl to ostatni dzien? Nie wiemy jakie dlugie masz cykle, ale jesli seks byl 01 czerwca, a dzis jest 09 czerwca, to na jakiekolwiek objawy jest jeszcze za wczesnie. Przyjmujac, ze stosunek byl w dzien owulacji i doszlo do zaplodnienia, to nie dosLo jeszcze nawet do zagniezdzenia sie zarodka. Tak wiec tak, to sa urojenia. A brzuch Cie boli bo prawdopodobnie zbliza sie owulacja. Skoro starasz sie o dziecko to chyba wiesz kiedy masz owulacje????
tak to był ostatni dzień.. U mnie jest w cały świat. Mój cykl trwa raz 28 dni, innym razem 30 a jeszcze innym razem trwa on 35-37 dni. Dlatego jestem cała skołowana. Czyli jak sądzisz w sobotę 14 czerwca mogę już zrobić test? -
la wrote:Dwudziestolatka, trudno oceniać, bo na razie jest za wcześnie na mówienie o czymkolwiek. Czekaj do daty miesiączki i zrób test.
Daisy, co do wiedzy o owulacji, to na początku starań to ja się tym nawet nie interesowałam kochaliśmy się regularnie i tyle, bo przecież zajście w ciążę nie jest takie trudne
Czyli znowu moje urojenia. Tak jak sądziłam. -
Dwudziestolatka rób w terminie spodziewanej miesiączki. W 30dc pewnie będzie ok.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
Hej dziewczyny mam nadzieję, że nie będziecie się śmiały z mojego pytania, ale mam pytanie. Hmm 1 czerwca uprawiałam seks z moim chłopakiem yy tak do końca z wytryskiem, ponieważ chcielibyśmy mieć dziecko jednak na test ciążowy jest za wcześnie. Mogę spodziewać się wcześniej jakiś objawów ?
Wrzucajac to samo pytanie na kilka tematow jednoczesnie i dostajac taka sama odpowiedz wszedzie, nie wiem czego spodziewasz sie tutaj. Dobrze, ze chociaz nie napisalas tego co tam, ze chcielibyscie miec dziecko. Poza tym 'yy tak do konca z wytryskiem..' chyba bez.komentarza to pozostawie. Jak sie starasz o dziecko to przeciez nie uzywasz zabezpieczen, wiec po co dalsze tlumaczenia.
Nie chce byc niemila, ale mam wrazenie, ze dziewczyna sie bzyknela i sie obawia zajscia w ciaze. No ktora z nas by zasypywala kilka tematow staraczkowych tym samym pytaniem, gdyby bylo inaczej? I to sa jedyne wpisy, tak wiec wnioskuje co powyzej..
kapturnica, samira, Tygrysek, mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Laseczki, dziękuję! Całuje Was w czółka
Pytałyście o objawy... Więc ja nie mam praktycznie żadnych Lekkie kłucie jajników tylko, no i piersi bolą...
Mało tego, ja nawet luteiny w tym cyklu nie biorę, bo byłam przekonana, że nie ma sensu. Serduszek prawie nie było, w dni potencjalnie owulacyjne chorowałam... także szok!
Jestem żywym przykładem, że niemożliwe jest możliwe
Daisy, Magda_lena88, samira, Cynamonek30, mizzelka lubią tę wiadomość
-
eh za 40 dni miałabym tp..jakie to wszystko jest ostatnio na "nie" a za to w tym terminie będę na chrzcie u szwagierki, która się raz "bzykła" i sru od razu dziecko i to 18stolatka za to Małego dostała praktycznie w prezencie na 19ste ur... a najlepsze, że ostatnio od mojego usłyszałam, że ona się zastanawia czy Mały wgl. jest tego kolesia .. no normalnie padłam wgl. Ona się praktycznie nim nie zajmuje jak na moje oko to teściowa ma kolejne dziecko do wychowania..bo co to za Matka, która mówi do teściowej (swojej mamy) mały śpi to ona na noc pójdzie do koleżanki a jak się obudzi to żeby się teściowa nim zajęła normalnie odpowiedzialność a ojciec wcale nie jest lepszy:| ostatnio jak byliśmy a mały się obudził i płakał to on wolał iść z teściem na papierosa niż zająć się dzieckiem i ja młodego "niańczyłam" po prostu ręce mi opadły.. człowiek się stara i wgl..eh.. chyba już za stara jestem na dziecko
no nic jutro sądny dzień coś czuję, że będzie na nie..i jeszcze ta wizyta między 16 a 20 mam podjechać do szpitala, nie lubię tak późnych wizyt
uff..ale Wam nasmęciłam
sorry -
Było parę takich już na forum
Fakt większość osób staranie o dziecko rozpocznie i zakończy na wiedzy, żeby się nie zabezpieczać, bo u większości nie ma problemu z zajściem.
Nie przeglądam innych tematów to nie widziałam2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
Kasia co Ty bredzisz..ja myske ze owulke mialas wlasnie 10-11 dc i dlatego tak ladnie zaskoczylo. Tamte tempki masz ignorowane wiec sie nie licza i dlatego Ci of tak wyznaczylo. Najwazniwjsze ze sie udalo! I oby bez delegliwosci cale 9msc!!! :*
Madziu smec, smec..jestesmy tu przeciez tez po to wlasnie by sluchac tego smecenia! Czekajcie jak ja bede wyc jak przyjdzie znow @....ale najpierw owu..gdzie ona jest nic mnie nie boli!kasiatoja lubi tę wiadomość
-
Może i tak . Myślałam że pisząc tutaj na forum czegoś więcej się dowiem, wkońcu są tutaj kobiety bardziej doświadczone więc jeśli coś nie tak napisałam to z góry przepraszam . JEDNEGO SIE NIE SPODZIEWAŁM ŻE NA MNIE "NASKOCZONO".
DAISY skoro nie nie chciałaś mi odpowiadać trzeba było zignorować moje pytania i nie dopytywać skoro uważasz mnie za laskę która się bzyknęła.
DZIĘKUJĘ IA za rady jestem wdzięczna .