X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dwudziestolatka wrote:
    a za gratulucje dziękuję oczywiście ;)

Za jakie gratulacje dziekujesz? :) tez chetnie pogratuluje, ale chyba mnie cos ominelo :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    motyl1993 wrote:
    Ejjj, zjadłam obiad, a burczy mi w brzuchu o.0

a ja miałam to co wczoraj czyli gołąbki z mięsem w sosie pomid.,z ziemniaczkami ,koperkiem mniam syn i G najedli się jak bąki ,ja troszkę mniej zjadłam ;)

Daisy lubi tę wiadomość

• la Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy zapomniałaś o seksie oralnym, też nie sprzyja zapłodnieniu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 18:15

samira, kapturnica lubią tę wiadomość

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la wrote:

tak tylko że jak połknie to kanibalizm a jak wypluje to aborcja :P

i być tu mądrym człowieku :D

Daisy, Tygrysek, kapturnica, mizzelka lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la wrote:

Eh wiesz co mysle ze dla kolezanki to juz bylby high level wiec o tym nie wspomnialam nawet..zaraz jak jej napisze, ze plemniki moga przezyc i tydzien, to uroi sobie ciaze blizniacza, no bo jak tyle dawek nasienia..

Dobra opuscmy juz szydere :D

Wstawilam parowar, pierwsza marchewka idzie na 35min, potem pyrki 25 nin i koniec fasolka na 20 min i w miedzy czasie posmaze kotleciki mielone. Wczoraj wyszly pyszne :) a ze nie lubie odsmazania to zostawiam zawsze mieso w lodowce i uklepuje swieze na drugi dzien :)

• la Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira tu już wchodzą filozoficzne pytania :) lepiej to zostawić na następną lekcję :)
    Co do wiedzy, to ja zaczęłam z moim starania o dziecko parę miesięcy po moich 20 urodzinach, jeszcze przez parę miesięcy będę miała te dwadzieścia lat, ale o samej ciąży, zachodzeniu w nią i tego typu rzeczach to byłam wykuta na blachę :)

Daisy, samira, mizzelka lubią tę wiadomość

-
    10.06 długi protokół

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira ahahahahahaa leze i do jutra nie wstaje :D

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daisy jaki macie ten parowar ,jakiej firmy ,ja mam tefal ale stary typ

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, pomóżcie!
    Wczoraj uprawiałam seks z moim chłopakiem. To było "na hiszpana". No i wiecie, yyyyy eeeeee aaaaaa on tak skończył mi na tych cycach. Dziś cały dzień wymiotuję i kłują jajniki. Czy jestem w ciąży? Mogę już testować?
    Bo wiecie... żołnierzyki mojego chłopaka przez cyce na pewno doleciały mi do jajników.
    :P

samira, la, Daisy, kapturnica, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la wrote:
    samira tu już wchodzą filozoficzne pytania :) lepiej to zostawić na następną lekcję :)
    Co do wiedzy, to ja zaczęłam z moim starania o dziecko parę miesięcy po moich 20 urodzinach, jeszcze przez parę miesięcy będę miała te dwadzieścia lat, ale o samej ciąży, zachodzeniu w nią i tego typu rzeczach to byłam wykuta na blachę :)

a ja masz 20lat serio :D serio pytam

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Dziewczyny, pomóżcie!
    Wczoraj uprawiałam seks z moim chłopakiem. To było "na hiszpana". No i wiecie, yyyyy eeeeee aaaaaa on tak skończył mi na tych cycach. Dziś cały dzień wymiotuję i kłują jajniki. Czy jestem w ciąży? Mogę już testować?
    Bo wiecie... żołnierzyki mojego chłopaka przez cyce na pewno doleciały mi do jajników.
    :P
    buhahahahahahaha

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam 20 lat i mam nadzieję, że nie jestem tępakiem bez wiedzy seksualnej :) U mnie w szkole w gimnazjum i w liceum miałam coś takiego jak wychowanie do życia w rodzinie i powiem wam że na tych lekcjach wiele się dowiedziałam od seksu po życie rodzinne :) A po drugie rozmowy z mamą, tak ich nie lubiłam ale teraz wiem, że mi się w 100% przydają :)
    Niestety są szkoły, w których nie funkcjonuje taka nauka :)
    W Belgii, dzieci są uczone, od najmłodszych lat, ale wydaje mi się, że zbyt intensywnie chcą ich poduczać, przykładowo bajka (dobranocka bodajże) : https://www.youtube.com/watch?v=UI101mi9PN0 odrażające..
    Ale nauki takie jakie mi były udzielane jak najbardziej popieram :)

samira, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • la Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira serio mam 20 lat :) We wrześniu dopiero 21 mi stuknie.
    (jeżeli to jak się zapytałaś miało być ironiczne, to nie wyczułam, sorki :P)

Zajsonek, samira lubią tę wiadomość

-
    10.06 długi protokół

Koniec naszych starań.
  • Dwudziestolatka Znajoma

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napiszę tak : nie będę dyskutowała z wami. Bo chyba z wami jest coś nie tak , nie ze mną ;) po prostu zapytałam a wy zamiast odpowiedzieć drwicie. Po co jest zakładane forum skoro wyśmiewacie. Zgłoszę to w odpowiednie miejsce.

I to nie jest tak , że niewiem nic o ciąży. Czytałam w książkach i wogóle ale myślałam że zapytam po prostu kogoś bardziej dojrzałego i doświadczonego, kto w sposób racjonalny mi wyjaśni. TAK JAK można przeczytać na innych forach gdzie kobiety wymieniają się poglądami aczkolwiek z wami się nie da :)

nic uciekam, teraz lawina na mnie poleci o mojej niedojrzałości. A piszcie sobie, jakoś na mnie to w żaden sposób nie wpływa ;) ehh jaka ja jestem nieodpowiedzialna i niedojrzała. no nie. Nie przeżyję tego ;) żegnam ! mam nadzieję , że kiedyś was też tak ktoś potraktuje! :) nara !

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Samira ahahahahahaa leze i do jutra nie wstaje :D

ja zaraz będę leżała z G bo trzeba odrobić prace domową zanim on do pracy pójdzie ale najpier do Biedrony po zakupki małe :P

Daisy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dwudziestolatka wrote:
    Napiszę tak : nie będę dyskutowała z wami. Bo chyba z wami jest coś nie tak , nie ze mną ;) po prostu zapytałam a wy zamiast odpowiedzieć drwicie. Po co jest zakładane forum skoro wyśmiewacie. Zgłoszę to w odpowiednie miejsce.

I to nie jest tak , że niewiem nic o ciąży. Czytałam w książkach i wogóle ale myślałam że zapytam po prostu kogoś bardziej dojrzałego i doświadczonego, kto w sposób racjonalny mi wyjaśni. TAK JAK można przeczytać na innych forach gdzie kobiety wymieniają się poglądami aczkolwiek z wami się nie da :)

nic uciekam, teraz lawina na mnie poleci o mojej niedojrzałości. A piszcie sobie, jakoś na mnie to w żaden sposób nie wpływa ;) ehh jaka ja jestem nieodpowiedzialna i niedojrzała. no nie. Nie przeżyję tego ;) żegnam ! mam nadzieję , że kiedyś was też tak ktoś potraktuje! :) nara !

ale ten wątek nie jest od pytań dla początkujących w tych sprawach tylko dla starających testujących w czerwcu jak nazwa wskazuje :)

ale masz rację jesteśmy zwariowane w dobrym tego słowa znaczeniu :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toć Ci napisałam Dwudziestolatko, że jesteś w ciąży i to było na serio. Nie wiem na co jeszcze czekasz? Testuj, śmiało! No i gratuluję oczywiście :)
    A dziewczyn tu się nie słuchaj. Ciąża praktycznie objawia się już dzień po stosunku. Dla mnie Twoje objawy są właśnie typowo ciążowe.

Zajsonek, Daisy, kapturnica, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

• Dwudziestolatka Znajoma

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Toć Ci napisałam Dwudziestolatko, że jesteś w ciąży i to było na serio. Nie wiem na co jeszcze czekasz? Testuj, śmiało! No i gratuluję oczywiście :)
    A dziewczyn tu się nie słuchaj. Ciąża praktycznie objawia się już dzień po stosunku. Dla mnie Twoje objawy są właśnie typowo ciążowe.

Oj dziękuję, dziękuję :) niewiem jak Ci się odwdzięczę za te bezcenne porady :) z wyrazami szacunku :)

Zajsonek lubi tę wiadomość

• Zajsonek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dwudziestolatka wrote:

Mam dwa pytania:
    1. Gdzie to zgłosisz? (bo z tego co mi wiadomo to jest forum i każdy może pisać wszystko co mu się żywnie podoba).
    2. Z tego co się orientuję jest to forum dla "STARAJĄCYCH SIĘ", a nie dla wpadkowiczów, ale mniejsza w to po prostu poczekaj w dniu miesiączki zrób test i tyle.. Objawów po stosunku nie można mieć od razu (chyba że jesteś jakaś inna, wydaje mi się, że sobie wmawiasz), zanim dojdzie do zapłodnienia to łohoho.. :)

Daisy lubi tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la wrote:
    samira serio mam 20 lat :) We wrześniu dopiero 21 mi stuknie.
    (jeżeli to jak się zapytałaś miało być ironiczne, to nie wyczułam, sorki :P)
    pytałam serio :)

fajnie mi i dziwnie bo mój syn ma 18 lat ,skończył w zeszłym roku ale ja tez go w twoim wieku urodziłam i tak mi na wspominki przyszło :D

Zajsonek, kapturnica, Daisy, Kasia * lubią tę wiadomość

‹‹ 285 286 287 288 289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ