Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Daisy zapomniałaś o seksie oralnym, też nie sprzyja zapłodnieniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 18:15
samira, kapturnica lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
la wrote:Daisy zapomniałaś o seksie oralnym, też nie sprzyja zapłodnieniu
Eh wiesz co mysle ze dla kolezanki to juz bylby high level wiec o tym nie wspomnialam nawet..zaraz jak jej napisze, ze plemniki moga przezyc i tydzien, to uroi sobie ciaze blizniacza, no bo jak tyle dawek nasienia..
Dobra opuscmy juz szydere
Wstawilam parowar, pierwsza marchewka idzie na 35min, potem pyrki 25 nin i koniec fasolka na 20 min i w miedzy czasie posmaze kotleciki mielone. Wczoraj wyszly pyszne a ze nie lubie odsmazania to zostawiam zawsze mieso w lodowce i uklepuje swieze na drugi dzien -
samira tu już wchodzą filozoficzne pytania lepiej to zostawić na następną lekcję
Co do wiedzy, to ja zaczęłam z moim starania o dziecko parę miesięcy po moich 20 urodzinach, jeszcze przez parę miesięcy będę miała te dwadzieścia lat, ale o samej ciąży, zachodzeniu w nią i tego typu rzeczach to byłam wykuta na blachęDaisy, samira, mizzelka lubią tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, pomóżcie!
Wczoraj uprawiałam seks z moim chłopakiem. To było "na hiszpana". No i wiecie, yyyyy eeeeee aaaaaa on tak skończył mi na tych cycach. Dziś cały dzień wymiotuję i kłują jajniki. Czy jestem w ciąży? Mogę już testować?
Bo wiecie... żołnierzyki mojego chłopaka przez cyce na pewno doleciały mi do jajników.
samira, la, Daisy, kapturnica, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyla wrote:samira tu już wchodzą filozoficzne pytania lepiej to zostawić na następną lekcję
Co do wiedzy, to ja zaczęłam z moim starania o dziecko parę miesięcy po moich 20 urodzinach, jeszcze przez parę miesięcy będę miała te dwadzieścia lat, ale o samej ciąży, zachodzeniu w nią i tego typu rzeczach to byłam wykuta na blachę
a ja masz 20lat serio serio pytam -
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Dziewczyny, pomóżcie!
Wczoraj uprawiałam seks z moim chłopakiem. To było "na hiszpana". No i wiecie, yyyyy eeeeee aaaaaa on tak skończył mi na tych cycach. Dziś cały dzień wymiotuję i kłują jajniki. Czy jestem w ciąży? Mogę już testować?
Bo wiecie... żołnierzyki mojego chłopaka przez cyce na pewno doleciały mi do jajników.
-
Ja też mam 20 lat i mam nadzieję, że nie jestem tępakiem bez wiedzy seksualnej U mnie w szkole w gimnazjum i w liceum miałam coś takiego jak wychowanie do życia w rodzinie i powiem wam że na tych lekcjach wiele się dowiedziałam od seksu po życie rodzinne A po drugie rozmowy z mamą, tak ich nie lubiłam ale teraz wiem, że mi się w 100% przydają
Niestety są szkoły, w których nie funkcjonuje taka nauka
W Belgii, dzieci są uczone, od najmłodszych lat, ale wydaje mi się, że zbyt intensywnie chcą ich poduczać, przykładowo bajka (dobranocka bodajże) : https://www.youtube.com/watch?v=UI101mi9PN0 odrażające..
Ale nauki takie jakie mi były udzielane jak najbardziej popieramsamira, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
-
samira serio mam 20 lat We wrześniu dopiero 21 mi stuknie.
(jeżeli to jak się zapytałaś miało być ironiczne, to nie wyczułam, sorki )Zajsonek, samira lubią tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
Napiszę tak : nie będę dyskutowała z wami. Bo chyba z wami jest coś nie tak , nie ze mną po prostu zapytałam a wy zamiast odpowiedzieć drwicie. Po co jest zakładane forum skoro wyśmiewacie. Zgłoszę to w odpowiednie miejsce.
I to nie jest tak , że niewiem nic o ciąży. Czytałam w książkach i wogóle ale myślałam że zapytam po prostu kogoś bardziej dojrzałego i doświadczonego, kto w sposób racjonalny mi wyjaśni. TAK JAK można przeczytać na innych forach gdzie kobiety wymieniają się poglądami aczkolwiek z wami się nie da
nic uciekam, teraz lawina na mnie poleci o mojej niedojrzałości. A piszcie sobie, jakoś na mnie to w żaden sposób nie wpływa ehh jaka ja jestem nieodpowiedzialna i niedojrzała. no nie. Nie przeżyję tego żegnam ! mam nadzieję , że kiedyś was też tak ktoś potraktuje! nara ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDwudziestolatka wrote:Napiszę tak : nie będę dyskutowała z wami. Bo chyba z wami jest coś nie tak , nie ze mną po prostu zapytałam a wy zamiast odpowiedzieć drwicie. Po co jest zakładane forum skoro wyśmiewacie. Zgłoszę to w odpowiednie miejsce.
I to nie jest tak , że niewiem nic o ciąży. Czytałam w książkach i wogóle ale myślałam że zapytam po prostu kogoś bardziej dojrzałego i doświadczonego, kto w sposób racjonalny mi wyjaśni. TAK JAK można przeczytać na innych forach gdzie kobiety wymieniają się poglądami aczkolwiek z wami się nie da
nic uciekam, teraz lawina na mnie poleci o mojej niedojrzałości. A piszcie sobie, jakoś na mnie to w żaden sposób nie wpływa ehh jaka ja jestem nieodpowiedzialna i niedojrzała. no nie. Nie przeżyję tego żegnam ! mam nadzieję , że kiedyś was też tak ktoś potraktuje! nara !
ale ten wątek nie jest od pytań dla początkujących w tych sprawach tylko dla starających testujących w czerwcu jak nazwa wskazuje
ale masz rację jesteśmy zwariowane w dobrym tego słowa znaczeniu -
nick nieaktualnyToć Ci napisałam Dwudziestolatko, że jesteś w ciąży i to było na serio. Nie wiem na co jeszcze czekasz? Testuj, śmiało! No i gratuluję oczywiście
A dziewczyn tu się nie słuchaj. Ciąża praktycznie objawia się już dzień po stosunku. Dla mnie Twoje objawy są właśnie typowo ciążowe.Zajsonek, Daisy, kapturnica, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Toć Ci napisałam Dwudziestolatko, że jesteś w ciąży i to było na serio. Nie wiem na co jeszcze czekasz? Testuj, śmiało! No i gratuluję oczywiście
A dziewczyn tu się nie słuchaj. Ciąża praktycznie objawia się już dzień po stosunku. Dla mnie Twoje objawy są właśnie typowo ciążowe.
Oj dziękuję, dziękuję niewiem jak Ci się odwdzięczę za te bezcenne porady z wyrazami szacunkuZajsonek lubi tę wiadomość
-
Dwudziestolatka wrote:Napiszę tak : nie będę dyskutowała z wami. Bo chyba z wami jest coś nie tak , nie ze mną po prostu zapytałam a wy zamiast odpowiedzieć drwicie. Po co jest zakładane forum skoro wyśmiewacie. Zgłoszę to w odpowiednie miejsce.
nic uciekam, teraz lawina na mnie poleci o mojej niedojrzałości. A piszcie sobie, jakoś na mnie to w żaden sposób nie wpływa ehh jaka ja jestem nieodpowiedzialna i niedojrzała. no nie. Nie przeżyję tego żegnam ! mam nadzieję , że kiedyś was też tak ktoś potraktuje! nara !
Mam dwa pytania:
1. Gdzie to zgłosisz? (bo z tego co mi wiadomo to jest forum i każdy może pisać wszystko co mu się żywnie podoba).
2. Z tego co się orientuję jest to forum dla "STARAJĄCYCH SIĘ", a nie dla wpadkowiczów, ale mniejsza w to po prostu poczekaj w dniu miesiączki zrób test i tyle.. Objawów po stosunku nie można mieć od razu (chyba że jesteś jakaś inna, wydaje mi się, że sobie wmawiasz), zanim dojdzie do zapłodnienia to łohoho..Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyla wrote:samira serio mam 20 lat We wrześniu dopiero 21 mi stuknie.
(jeżeli to jak się zapytałaś miało być ironiczne, to nie wyczułam, sorki )
fajnie mi i dziwnie bo mój syn ma 18 lat ,skończył w zeszłym roku ale ja tez go w twoim wieku urodziłam i tak mi na wspominki przyszłoZajsonek, kapturnica, Daisy, Kasia * lubią tę wiadomość