Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla
3 - aja , mirusia77 Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - Emily83, basiulkaa_89 (@), dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@), misia79 , Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka , słoneczna 85 , hakuna.matata , lula88 , kasiatoja Angelstw
10 - Roxanka, Mega, Paragonik_93,
11 - Welonisia, Tygrysek86
12 - Rubi, Tigana, lulu_ovufriend
13 - Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, magdaleka_ka, munirka, marissith, Aprilka, AnusiaM
14 - aTyna,
15 - kierzynka,
16 - Ewa99, kasika8303, czrnula22,
17 - przedszkolanka, motyl1993
18 - kwiatuszek789,Kasia*
19 - madzianka, Aniiusiaaa5, Edka
20 - pleasure
21 - mala1407
22 - samira, JusWik, Zonia, takasobieja
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82
24 -
25 - Daisy, Magda_lena88, julita
26 - Rybeńka, Tasiemka
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Pysiaaa21, Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, Lena87, Sue, aisza, Mirinda, staraczka
w tym miesiącu jest: 33
...
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyzajsonek jeśli umówiłas sie na fundusz to mysleże warto i,sc i zapytac ginekologa innego co otym sądzi ja pytałam swojego i nie mam żadnych torbieli jakies tam niepekniete pecherzyki są ale chyba małae bo nic szczególnego mi mój gin onich nie mówił ale kontroluj to daisy ma racje zeby Ci kochana coś nie pekło kontorla jest ważna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 19:08
Zajsonek, samira lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Już wolę, żeby dziecko chowało się w homoseksualnej rodzinie, która zapewni im miłość i bezpieczeństwo niż wśród heteroseksualnej parce alkoholików bądź ćpunów.
oczywiście, że tak ale po co wmawiać dzieciom, że dzieci z homoseksualnej rodziny mają lepiej ?
Jak dla mnie żenujące -
la wrote:Zajsonek to piona
Co do homo, to ja nie mam z nimi problemu, bo są tacy i tacy. Najgorszy piar dla takich osób robią ci, którzy biegają na parady równości i budują tęczę. Jestem przeciwna, żeby pokazywać, że takie pary są lepsze, one są takie same, a nie lepsze.
piona
dokładnie takiego samego jestem zdania jak tyla lubi tę wiadomość
-
Kasia * wrote:zajsonek jeśli umówiłas sie na fundusz to mysleże warto i,sc i zapytac ginekologa innego co otym sądzi ja pytałam swojego i nie mam żadnych torbieli jakies tam niepekniete pecherzyki są ale chyba małae bo nic szczególnego mi mój gin onich nie mówił ale kontroluj to daisy ma racje zeby Ci kochana coś nie pekło kontorla jest ważna
tak zrobięKasia * lubi tę wiadomość
-
Jestem mokra, przetarłam tylko podłogi i pranie zdjęłam, a przez pogodę płynę. Teraz coś na kolację dla męża trzeba wymyślić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 19:13
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Zajsonek wrote:ja siedzę na dupie i ze mnie cieknie.. parno jest
A to racja, może wieczorem jakiś deszczyk mały2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyZajsonek wrote:oczywiście, że tak ale po co wmawiać dzieciom, że dzieci z homoseksualnej rodziny mają lepiej ?
Jak dla mnie żenujące
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
ja się zbieram, idę po mojego na przystanek i na zakupki do osiedlaka
później już mnie nie będzie (chyba się domyślacie dlaczego), także miłego i przyjemnego wieczorka i fantastycznej nocy
Trzymajcie się cieplutko kochane
do jutra i kciukam za testująceDaisy, Nasturcja, Kasia * lubią tę wiadomość
-
Gogus tak strasznie mi przykro jejku jak pomysle ze jak ja zachodzilam w ciaze to po prostu w niej bylam i czlowiek sie nie zastanawial, nie robilam bety itp. Wierze Kochana, ze wszystko skonczy sie dobrze, zobaczysz, ze los wynagrodzi Twoje cierpienia. Wszystkich nas, ktorym przyszlo borykac sie z ciazowymi problemami..
Sloneczna serdecznie Ci jeszcze raz gratuluje :*
Ah zzera mnie zazdrosc :p ja juz czekam do wieczora, kochany podjadl, pewnie podlubie cos w ogrodku, a potem hulaj dusza. Myske czy by nie skoczyc na rower na te chocby 5 km ale kurde cieplo cos nadal -
Nasturcja wrote:Dzieci z takich rodzin nie mają lepiej, ale wcale nie muszą mieć gorzej. Mogą otrzymać taką samą dawkę miłości jak od par heteroseksualnych.
tak, zgadzam się z tobą w 100%, tylko chodzi mi głównie o tą książkę po co wmawiać dzieciom że mają gorzej od tych co żyją w rodzinie homoseksualnej? Dla mnie książka nie powinna być wypuszczona na rynek, bo przez nią, niektóre dzieci mogą czuć się gorzej, a niektóre się wywyższać. Pytanie po co?
la wrote:A to racja, może wieczorem jakiś deszczyk mały
jestem za
dobra lecę, bo nie zdążę
całuje
-
nick nieaktualnyJa też zaraz spadam spać. Zazdroszczę wam takich upałów. Ja mam codziennie, przez cały rok ponad 40 stopni, a latem blisko 50 i jeszcze jakoś się kręcę, ale jak długo...tego nie wiem
O sprzątaniu u nas nie ma mowy. Mamy dwie dziewczyny do sprzątania. W takim klimacie nawet ciężko coś gotować.Daisy lubi tę wiadomość
-
la wrote:samira tu już wchodzą filozoficzne pytania lepiej to zostawić na następną lekcję
Co do wiedzy, to ja zaczęłam z moim starania o dziecko parę miesięcy po moich 20 urodzinach, jeszcze przez parę miesięcy będę miała te dwadzieścia lat, ale o samej ciąży, zachodzeniu w nią i tego typu rzeczach to byłam wykuta na blachę -
Witajcie dziewczynki
nadal Was troszke podczutuje i zerkam na nowe mamuski, którym gratuluje
u mnie jeszcze owulka nie zawitała wiec ewentualne testowanie bede musiala przesunąć z 18.06, ale jeszcze nie wiem na kiedy.
Nie udzielam sie bo za bardzo sie nakrecam tymi testami, betami i objawami a i tak mam lekko pesymistyczne podejscie do tego wszystkiego.
ale mam pytanko a kto mi odpowie jak nie Wy, chodzące encyklopedie? otóz kupiłam dzis magnez+b6 i zastanawiam sie jak dawkować, 1 tabl dziennie czy może 2?
pozdrawiam laseczki i zdrowka życze dla mamusiek i ich kropek, kciuki trzymam za kolejne testerki a wszystkie, do których przyszła @ mocno tule i kciukam za kolejny cyklsamira lubi tę wiadomość
-
Ja magnez z b6 mam do picia i piję jedną pastylkę wieczorem.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny