Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasturcja wrote:Toć Ci napisałam Dwudziestolatko, że jesteś w ciąży i to było na serio. Nie wiem na co jeszcze czekasz? Testuj, śmiało! No i gratuluję oczywiście
A dziewczyn tu się nie słuchaj. Ciąża praktycznie objawia się już dzień po stosunku. Dla mnie Twoje objawy są właśnie typowo ciążowe.
hahasamira lubi tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:Mam dwa pytania:
1. Gdzie to zgłosisz? (bo z tego co mi wiadomo to jest forum i każdy może pisać wszystko co mu się żywnie podoba).
2. Z tego co się orientuję jest to forum dla "STARAJĄCYCH SIĘ", a nie dla wpadkowiczów, ale mniejsza w to po prostu poczekaj w dniu miesiączki zrób test i tyle.. Objawów po stosunku nie można mieć od razu (chyba że jesteś jakaś inna, wydaje mi się, że sobie wmawiasz), zanim dojdzie do zapłodnienia to łohoho..
i tyle wystarczyło napisac niż się doszukiwać czy to wpadka czy nie.
dziękuję i poraz kolejny cześć -
nick nieaktualnyZajsonek wrote:Ja też mam 20 lat i mam nadzieję, że nie jestem tępakiem bez wiedzy seksualnej U mnie w szkole w gimnazjum i w liceum miałam coś takiego jak wychowanie do życia w rodzinie i powiem wam że na tych lekcjach wiele się dowiedziałam od seksu po życie rodzinne A po drugie rozmowy z mamą, tak ich nie lubiłam ale teraz wiem, że mi się w 100% przydają
Niestety są szkoły, w których nie funkcjonuje taka nauka
W Belgii, dzieci są uczone, od najmłodszych lat, ale wydaje mi się, że zbyt intensywnie chcą ich poduczać, przykładowo bajka (dobranocka bodajże) : https://www.youtube.com/watch?v=UI101mi9PN0 odrażające..
Ale nauki takie jakie mi były udzielane jak najbardziej popieramZajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDwudziestolatka wrote:Oj dziękuję, dziękuję niewiem jak Ci się odwdzięczę za te bezcenne porady z wyrazami szacunku
Zajsonek, Daisy, kapturnica, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pan penis jest po prostu bardzo dosłowny, choć nie wiem co miało to dzieciom przekazać, że jak się w spodniach poociera, to wyleci z niego białe coś. Bo on robi sobie sam dobrze
samira twój syn pisał w tym roku maturę? Jak mu poszło? Bo słyszałam, że w tym roku było trudna.
Samira liczy się młodość ducha, a nie numerki w dowodzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 18:34
samira, Zajsonek lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyla wrote:Pan penis jest po prostu bardzo dosłowny, choć nie wiem co miało to dzieciom przekazać, że jak się w spodniach poociera, to wyleci z niego białe coś. Bo on robi sobie sam dobrze
samira twój syn pisał w tym roku maturę? Jak mu poszło? Bo słyszałam, że w tym roku było trudna.
Samira liczy się młodość ducha, a nie numerki w dowodzie.
nie w tym roku nie pisał ale jego kumpel pisał ,starszy od niego i mówił ze łatwo nie było ,mówl co było z polaka np. ale nie pamiętamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 20:23
-
la wrote:Pan penis jest po prostu bardzo dosłowny, choć nie wiem co miało to dzieciom przekazać, że jak się w spodniach poociera, to wyleci z niego białe coś. Bo on robi sobie sam dobrze
no właśnie, żenujące to jest.
powstała nawet bajka o homoseksualnej rodzinie
Pamiętam skróconą wersję..
Rozmawia chłopczyk z homoseksualnej rodziny z dziewczynką:
Mam dwie mamusie i dwóch tatusiów,dwa pokoiki, dwa rowerki itd. wymienia, a na koniec więc mam lepiej od Ciebie, bo wszystko mam podwójnie..
Masakra jakaś, mieszają tym dzieciakom w głowach..samira lubi tę wiadomość
-
Słoneczna gratulacje
Goguś bardzo mi przykro2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyZajsonek wrote:no właśnie, żenujące to jest.
powstała nawet bajka o homoseksualnej rodzinie
Pamiętam skróconą wersję..
Rozmawia chłopczyk z homoseksualnej rodziny z dziewczynką:
Mam dwie mamusie i dwóch tatusiów,dwa pokoiki, dwa rowerki itd. wymienia, a na koniec więc mam lepiej od Ciebie, bo wszystko mam podwójnie..
Masakra jakaś, mieszają tym dzieciakom w głowach..
Już wolę, żeby dziecko chowało się w homoseksualnej rodzinie, która zapewni im miłość i bezpieczeństwo niż wśród heteroseksualnej parce alkoholików bądź ćpunów.
-
Zajsonek to piona
Ktoś mi pali papierosy pod balkonem, nienawidzę tego zapachu.
Co do homo, to ja nie mam z nimi problemu, bo są tacy i tacy. Najgorszy piar dla takich osób robią ci, którzy biegają na parady równości i budują tęczę. Jestem przeciwna, żeby pokazywać, że takie pary są lepsze, one są takie same, a nie lepsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 18:53
Zajsonek lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny