Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja biorę Clo i podczas brania miałam mdłości straszne (teraz wróciły)+ w pierwszych trzech dniach ból obu jajników. Teraz z jajnikami jako tako cisza.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyla wrote:Ja biorę Clo i podczas brania miałam mdłości straszne (teraz wróciły)+ w pierwszych trzech dniach ból obu jajników. Teraz z jajnikami jako tako cisza.
-
Nie zawsze tak jest. U mnie dodatkowo było to spotęgowane wcześniejszym "wyciszaniem" jajników.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:ja czytałam samirko twój artykuł co do syropu przeciwkaszlowego to prawda rozrzedza kazda wydzieline wiec sluz tez co do magnezu to nie słyszałam ale i tak go biore ja ma jeszcze concelve na śłuz
też miałam ten żel właśnie się prawie skończył -
nick nieaktualnysamirka a ty uzywasz go dłużej niz pół roku bo mam 2 opakowania znalazłam i staret zn zeszłego roku drugie to teraz co kupiłam i myślisz że mogę go użyć skoro otworzyłam go na poczatku lutego? moze luty to nie zeszly rok ale troche otwarty stoi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 16:43
-
Kasiu gratuluje raz jeszcze!
Ja pisalam o acesanie ze sluz likwiduje, jakby co . Co do samego sluzu to kochane duuuuzo wody, to tez ponoc bardzo pomaga . Ojej tyle napisalyscie ze juz zapomnialam co chcialam napisac
Aaa test owu nr 3 dzis krecha jeszcze ciemnieje. Boszzzzz tylko seksik dzis wieczorem bo rano o 8 wychodze z domu i wracam dopiero wieczorem..mam nadzieje ze w razie czego to wystarczy.. -
A co do andrologow to w Gdansku w Invikcie jest prof. dr hab. nauk medycznych Krzysztof Lukaszuk. Poloznik, ginekolog, endokrynolog, kierownik klinik leczenia nieplodnosci, jest z nim wiele wywiadow itp. Funkcjonuje tam m.in. jako androlog wlasnie..i to On dal nam nadzieje i powiedzial ze wyniki mamy super tylko to nasienie do uplynnienia. Dziewczyny, ktore byly na kwietniu na pewno pamietaja moje przezycia z tymi wynikami, jak mi jedna gin wyliczyla 2 mln zywych ruszajacych sie plemnikow po 4 h.. Koniec koncow bylo to moje 'slynne'68mln.
-
Wróciłam od ginki
torbiel jaka była taka jest
Ale powiedziałam, że bardzo chcę dzidzię, na co ona żeby się starać a za 3 miesiące do kontroli, jak nie zajdę, to dostane tabletki, które zatrzymają miesiączkę i owulację (jak podczas menopauzy).
Pęcherzyk przepiękny dodam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 16:50
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:zajsonek dlaczego twoja ginka chce ci zatrzymac okres i owulke żebys potem miala jak po antykoncepcji reakcje? powiediza ci dlaczego
no właśnie nic nie powiedziała, prawdopodobnie na wchłonięcie torbielki.. Ale chcę to skonsultować z jeszcze jednym lekarzem, rejestruje się 23 czerwca na lipiec bo takie kolejki a prywatnie nie chcę już iść, bo u niej za samą wizytę płacę 100zł, a w tym cyklu byłam już 3 razy.. Dlatego zarejestruje się na fundusz i zobaczymy co lekarzyna mi powie na temat tych tabletek, nie chcę ich brać.. -
Zajsonku zazwyczaj torbielki sie wchlaniaja wraz z @. Te, ktore powstaja z niepeknietych pecherzykow i jakies mniejsze cuda. Czasem niestety jest tak「 ze torbiel sie trzyma, czasem wrecz rosnie, dlatego tak wazne jest by trzymac reke na pulsie. Bo potem czasem sie trafia na stol operacyjny i wtedy juz tylko krojenie.
Mysle, ze chce Ci gin zapodac kuracje blokujaca owu na miesiac, gora 3, by wymusic prace jajnikow. Bardzo czesto jest tak, ze jajniki po szoku odstawiennym zaczynaja ostro pracowac, trzeba jednak pilnowac by nie doszlo do hiperstymulacji, czyli duzej ilosci dojrzalych pecherzykow. -
Mój mi dał na takie zresetowanie jajników właśnie antykoncepcyjne, a w cyklu po tych tabletkach clo.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań.