Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane wszystkim NOWYM mamusiom moje WIELKIE GRATULACJE, teraz juz na Was spoczywa zostawianie wirusków:)
Reszcie kobitek życzę powodzenia i mocno 3mam kciuki:)
Tym którym się nie udało, GŁOWA DO GÓRY - lipiec na pewno będzie WASZ:)
3majcie się i nie traćcie wiary:)Brawurka84, mizzelka, asiaP lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie piękne przyszłe mamy
Moja tempka idzie w górę więc może będzie dobrze...
Ja mam od wczoraj bardzo psychicznie złe czasy. Zawiodłam się na kimś kto był dość istotny w moim życiu. Teraz jest nikim. Dobrze, że mam mojego m. i wszystko mogę z nim obgadać. Do tego jeszcze brak ciąży Wszystko na raz. Morze łez wylałam wczoraj w poduszkę.
Dziś jest nowy dzień. Nowa nadzieja.
A właśnie mizzelka zawsze piszesz, że dziecko zaczyna się w głowie. Jak Ty to rozumiesz?Natalka 03.2015
-
Też się witam w ten upalny dzionek ja też dziś mam lekarza, dopiero na 20, ale jest to wizyta którą miałam mieć w zeszłą środę. Może dziś się dowiem czy była owulka czy dopiero będzie. W ogóle to trochę się boję, bo to nowy(kolejny) lekarz tym razem gin-endo. Mam nadzieję, że nam pomoże zaciążyć :pOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Mi możecie już wpisać (-),robiłam wczoraj i dziś test-10 dpo,i lipa oczywiście...Szkoda,bo tak się nastawiłam,mam chyba najdziwniejszy,a zarazem najładniejszy wykres od 3 msc i mnie to zmyliło...Niby @ ma przyjść w sobotę,ale już wybiegam myślami w lipiec.
Wszystkim jeszcze nie testującym życzę dwóch kreseczek a tym,które dostały boćka-jak najmniej dolegliwości ciążowych i spokojnych 9 miesięcy
uciekam do książek,ciąg dalszy echh
-
nick nieaktualny
-
Echh,Motylku,ja się nie czuję ciążowo może sporadycznie mdłości i senność,ale to zasługa duphastonu.
No nic,w piątek i tak muszę zrobić jeszcze test,bo 12.06 odstawiam duphaston.
Jakoś tak ten czerwcowy cykl był dla mnie najważniejszy...Urodziny męża,chciałam znowu być lutówką na porodówce..itp.itd. Ale nic to,trzeba zbierać siły na lipiec -
nick nieaktualny
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla , marcela29
3 - aja , mirusia77 Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - Emily83, basiulkaa_89 (@), dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@), misia79 , Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka , słoneczna 85 , hakuna.matata , lula88 , kasiatoja Angelstw , Chajko
10 - Roxanka, Mega (@), Paragonik_93 (@), Rudasek
11 - Welonisia, Tygrysek86 (@)
12 - Rubi, Tigana, lulu_ovufriend
13 - Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, magdaleka_ka (@), munirka, marissith, Aprilka, AnusiaM
14 - aTyna,
15 - kierzynka,
16 - Ewa99, kasika8303, czrnula22,
17 - przedszkolanka, motyl1993
18 - kwiatuszek789,Kasia*
19 - madzianka, Aniiusiaaa5, Edka
20 - pleasure
21 - mala1407
22 - samira, JusWik, Zonia, takasobieja
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82
24 -
25 - Daisy, Magda_lena88, julita
26 - Rybeńka, Tasiemka
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Pysiaaa21, Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, Lena87, Sue, aisza, Mirinda, staraczka
w tym miesiącu jest: 37
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 09:30
-
nick nieaktualnyBrawurka84 wrote:Echh,Motylku,ja się nie czuję ciążowo może sporadycznie mdłości i senność,ale to zasługa duphastonu.
No nic,w piątek i tak muszę zrobić jeszcze test,bo 12.06 odstawiam duphaston.
Jakoś tak ten czerwcowy cykl był dla mnie najważniejszy...Urodziny męża,chciałam znowu być lutówką na porodówce..itp.itd. Ale nic to,trzeba zbierać siły na lipiecBrawurka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Motylku,już dwa razy intuicja mnie nie zawiodła co do ciąży-wiedziałam kilka dni przed @,czułam to w kościach chyba Ale nic to,może tym razem będzie niespodzianka i 13.06 nie będzie pechowy
motyl1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny,tak jak mówi/pisze Motylek,powtórzymy test za 2-3 dni i wtedy będzie pewność, czy idziemy na fioletową stronę czy na lipcówki
motyl1993, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny