Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Po prostu ceny są dostosowane do zarobków2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
tak- jestem z Warszawy.
do porodu jeszcze daleko- jeszcze nei bylam na usg ani nie doczekalam 12 tyg- boje sie jak wiekszosc dziewczyn wiec nei odbiegam az tak.
ale moja ginekolog pracuje na MAdalisnskiego.
podobno dobrze rodzic w Sw Zofii
ale chyba ja bede sie trzymac tej Dr bo jej ufam.
zobaczymy jak bedzie ale byc moze wykupimy polozna, bo wiadomo pierwsza ciaza a jak jest ogolna polozna to ma do obskoczenia pewnie pare dobrych rodzacych a ja bede umierac ze strachu! zobaczymy jak to wyjdzie. czas pokaze.!Daisy, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Dziewczyny a mogę zapytać skąd jesteście i ile u Was kosztuje poród w prywatnej klinice? Ja jak sprawdzałam ceny Warszawskie to wiem że mnie nie będzie na to stać
jestem z Białegostoku a klinika do której obecnie chodzę do gina i w której będę miała zamiar urodzić, sam poród kosztuje:
- naturalny 1700
- cesarka 2300
- w wodzie 2000
do tego trzeba doliczyć dość drogie wizyty (około 160zł za jedną)
także przyjemność ta do tanich nie należy....
Malenq lubi tę wiadomość
-
Ja też jestem z Białegostoku ale mówię z tego co mi się wydaje o innej klinice.
Ja za wizyty płacę tak, czy tak około 160zł, a rodzić tam się nie da.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Tak myślałam, akurat ja mówiłam o tej na parkowej
Ja za wizytę z USG płacę 150zł, a w ciąży będzie chyba z 200zł z USG, dlatego w ciąży będę myślała nad zmianą lekarza.
Jeżeli chodzi o poród w prywatnej klinice to jak dla mnie ma dwie wady jeżeli zacznie się poród przed 38tc to karzą jechać do publicznego lub jeżeli u nich będzie pełno też jedziesz do publicznego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 12:58
julita, Malenq lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
Ewelcia wrote:Przeprowadzam się do Białegostoku Ja za wizytę płacę 150zł jeśli z usg to 300zł a później w zależności od zaawansowania ciąży ponad 300zł
Także mi póki co zostaje opcja rodzenia w państwowym ze swoją położną - na więcej mnie nie stać
zapraszam
-
Ja też zapraszam bardzo ładne miasto, tylko śmieci znowu przestali wywozić regularnie.
Ewelcia lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyja mieszkam w katowicach i unas poród wprywatnej klinice siłami natury bez znieczulenia 1200 ze znieczuleniem 1700 cesarka na zyczenie 7000 wizyty u ginekologa 150 zł ale jest mnostwo szpitali wkatowicach gdzie jest zneczulenie na zyczenie pacjenta płatne 500 zł albo połozna tylko dla ciebie 800 zł niby mieszkam w duzym miescie ale ceny sa normalne a za wizyte u ginekologa zusg płace 80 zl obojetnie czy ciaza czy nie samirko oto dotyczy szpitala na łubinowej tak było rok temu pewnie ceny sa podobne :)a ico do łubinowej jak pójdziesz do ginekologa który przyjmuje wtej klinice patrz ginekolog hmm wiemy który samirciu to rodzisz na nfz ))))) za freee
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 13:23
-
słoneczna 85 wrote:tak- jestem z Warszawy.
do porodu jeszcze daleko- jeszcze nei bylam na usg ani nie doczekalam 12 tyg- boje sie jak wiekszosc dziewczyn wiec nei odbiegam az tak.
ale moja ginekolog pracuje na MAdalisnskiego.
podobno dobrze rodzic w Sw Zofii
ale chyba ja bede sie trzymac tej Dr bo jej ufam.
zobaczymy jak bedzie ale byc moze wykupimy polozna, bo wiadomo pierwsza ciaza a jak jest ogolna polozna to ma do obskoczenia pewnie pare dobrych rodzacych a ja bede umierac ze strachu! zobaczymy jak to wyjdzie. czas pokaze.!Ewelcia, Tynka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:dziewczyny poczytajcie ,to są pakiety w prywatnym ale on tez jest na NFZ ,to są akurat komercyjne usługi Katowice Ul. Łubinowa
naciąć VIP I Prestige pisze co w nich jest i ile kosztują
chcesz rodzic na łubinowej samirko ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 13:33
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiem ale mialam kolezanke ktora tam rodzila na nfz bo chodzila do lekarza ktory tam pracuje ja sie zastanwiam nad lubinowa jakby cos ale hhm moj gin w mikolowie jak bede sra.... w gacie ze strachu przed porodem to hmm nie wiem gdzie skoncze:)))) pewnie na łubinowej z kasa włapie zeby mi znieczulenie do kregoslupa bo sie boje:)))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 13:46
-
Dziewczyny wiem, że was zamęczam pytaniami ( wybaczcie mi ) ale jestem świeżynką w starankach i nie wiem wielu rzeczy.
Chcę się umówić na monitoring ale nie wiem na który dzień?
Na 8 dzień cyklu czy na 13 ? Mój lekarz przyjmuje tylko od poniedziałku do środy i muszę się zmieścić w tych dniach.
Kiedy bardziej opłaca się iść tak żeby coś więcej mógł powiedzieć. -
kierzynka wrote:ooo ja też jestem z Warszawy i szukam dobrego ginekologa słoneczna jak ona się nazywa i gdzie przyjmuje?
Dr Joanna Bonarek -Sztaba
przyjmuje w przychodni Renort na Ursynowie, na Woli w przychodni Prosen i pracuje na MAdalinskiego
a i w luxmedzie chyba tez. ona tez jest specjalista od usg, poczytaj opinie.
ciezko sie dostac, jest oblegana, ale naprawde nigdy tak nie trafilam, a mam porownanie
dodamn ze regularnie tez bada piersi, ostatnio wyczula u mnie zgrubienie- gdzie na Nfz to sie nie zdarza...
no i mam nadzieje ze to po owu bylo i zejdzie- pojde teraz na wizyte to sprawdze;)kierzynka lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,ja właśnie kończę czerwiec...dziś test negatywny również i małe plamienie,także @ się powoli rozkręca.Jest mi bardzo smutno,i pewnie uronię łezkę,ale Wam życzę powodzenia,żebyście przebiły majówki