Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Brawurka84 wrote:Cześć Dziewczyny,ja właśnie kończę czerwiec...dziś test negatywny również i małe plamienie,także @ się powoli rozkręca.Jest mi bardzo smutno,i pewnie uronię łezkę,ale Wam życzę powodzenia,żebyście przebiły majówki
Przykro mi bardzo ja też dziś zaczęłam @. -
Brawurka84 wrote:Cześć Dziewczyny,ja właśnie kończę czerwiec...dziś test negatywny również i małe plamienie,także @ się powoli rozkręca.Jest mi bardzo smutno,i pewnie uronię łezkę,ale Wam życzę powodzenia,żebyście przebiły majówki
Przykro mi
A ja dziewczyny mieszkam nad morzem, okolice Kołobrzegu -
Ofelaine mysle zebys zrobila sobie badania hormonow w 3 dc i wtedy z wynikami poszla na monitoring 13dc. 8dc jak pojdziesz to i tak juz ani nie podadza Ci clo, a pecherzyki beda za male by rokowac cokolwiek na owulacje, mysle ze 13 to bedzie taki optymalny dzien (nie wiem jakie masz dlugie cs?), bedzie juz cokolwiek widac, pewnie jakis dominujacy bedzie i bedzie mozna sie skupic na starankach
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Brawurka84 wrote:Ofelaine to idziemy razem na lipcówki
A gdzie Ty sie niby wybierasz i po robilas ten tes w 11 dpo? Kochana zluzuj szelki blagam Cię. Zignorowalas tempke, widze, ze mierzylas wczesniej. Poki plamienie jest tylko plamieniem, to wykaz jeszcze troche cierpliwosci!
Ofelaine jeszcze jedno. Mi absolutnie nie przeszkadzaja Twoje pytania, tak jak zadnej z dziewczyn. Ja tez juz zaczne jutro (3 dpo0 zadawac pytania o objawy ciazy, pewnie bedzie mi sie chcialo spac, sledzie jesc z keczupem itd jak nasza odwiedzajaca nas ostatnio 20tka . Po to jest forum, poki pytania sa na miare naszych mozliwosci, to nie widze przeszkod, by je zadawacEwelcia lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Ofelaine mysle zebys zrobila sobie badania hormonow w 3 dc i wtedy z wynikami poszla na monitoring 13dc. 8dc jak pojdziesz to i tak juz ani nie podadza Ci clo, a pecherzyki beda za male by rokowac cokolwiek na owulacje, mysle ze 13 to bedzie taki optymalny dzien (nie wiem jakie masz dlugie cs?), bedzie juz cokolwiek widac, pewnie jakis dominujacy bedzie i bedzie mozna sie skupic na starankach
Mi gin kazał przyjść 10 dnia cyklu no ale to nierealne bo w ten dzień on nie przyjmuje To jest mój drugi cykl po tabsach pierwszy miał 34 dni, a ten tylko 26 i owulka według ovufiend była 13 dnia cyklu. Dlatego sie tak zastanawiam -
słoneczna 85 wrote:to idz w 13 i serduszkuj wczesniej- ja jak poszlam to powiedziala mi ze wlasnie juz po owu, ale ze seruszkowalam wczenisje to bylam spokojna.
a tak to Ci kaze jeszcze raz przyjsc i bedziesz placic drugi raz;p
idz 13:D
Właśnie kasy też szkoda, na darmo płacić żeby sobie tylko pozaglądał Macie rację tak zrobię, dziękuje bardzo za pomoc.
Co ja bym bez was zrobiłaDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOfelaine 13 dnia idz ja tez ide albo 13 albo 16 zalezy jak to bedzie dzien tygodnia i czy gin bezie ja tez pewnei skoncze na lipcowych staraniach mam 23 dzien cyklu a juz czuje ze @ tuż tuż był bezowulacyjny ten cykl wiec tym lepeij dla mnie myśałam ze bedzie sie ciagnal ale juz czuje ze nie długo bedzie koniec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 14:04
-
Kasia * wrote:Ofelaine 13 dnia idz ja tez ide albo 13 albo 16 zalezy jak to bedzie dzien tygodnia i czy gin bezie ja tez pewnei skoncze na lipcowych staraniach mam 23 dzien cyklu a juz czuje ze @ tuż tuż był bezowulacyjny ten cykl wiec tym lepeij dla mnie myśałam ze bedzie sie ciagnal ale juz czuje ze nie długo bedzie koniec
Tak zrobię Ja tez jestem zaskoczona, ze tak szybko dostałam @ no ale wiadomo że po tabletkach anty cykle są na początku nieregularne tym bardziej się cieszę, ze mój organizm w miarę normalnie funkcjonuje i nie muszę wywoływać @. Krótki cykl to szybciej będą nowe staranka -
nick nieaktualnyKasia * wrote:wiem ale mialam kolezanke ktora tam rodzila na nfz bo chodzila do lekarza ktory tam pracuje ja sie zastanwiam nad lubinowa jakby cos ale hhm moj gin w mikolowie jak bede sra.... w gacie ze strachu przed porodem to hmm nie wiem gdzie skoncze:)))) pewnie na łubinowej z kasa włapie zeby mi znieczulenie do kregoslupa bo sie boje:)))))
-
Wiecie co, tak sie ciesze ze tu do Was trafilam na of..i to calkiem przypadkiem. Udzielalam sie kiedys w trakcie staran na jednym forum i wiecie co w momencie gdzy watek zostal zdominowany przez zaciazone dziewczyny, powoli zaczely one wykaszac staraczki i tak na watku staraczkowym zostaly tylko one. Jest to strasznie przykre.
kierzynka, Zajsonek, samira, Kasia *, mizzelka lubią tę wiadomość
-
hejka
gratuluję nowym mamuśką
zaznaczyłam sobie sama tą owulację
jestem pewna w 85%, że wystąpiła ona 9 czerwca (wizyta u gin - pęcherzyk piękny, wieczorem silne kłuci jajnika, w którym rósł pęcherzyk)
mam nadzieję, że to toDaisy, samira, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Daisy też tak miałam dlatego ja na innym forum przestałam się udzielać, bo po prostu było mi smutno jak czytałam jak one przeżywają każdy tydzień, ignorują dosłownie to co piszą staraczki i zajmują wątek.
Robię pasztet, jestem z siebie dumna, bo od dawna mam na niego ochotę, a sklepowego nie dotknę.Daisy, Kasia * lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.