X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj to jakbym dodała jakie kolwiek zdjecie na fejsa to by byla tragedia.. on sie tak denerwuje że ja to mam że to szok... a i tak nie opisuje swojego życiorysu tam jak poniektórzy... :D

ja też lubię to forum bo wlasnie jak są już zaciążone kobietki to kibicują wspierają piszą że tez mialy podobnie a nie.. ee kochana a jaki masz pęcherzyk? mi kopie już w brzuszku... aż się gorzej szkoda robi jak czytam... ehh... jeszcze widzialam zdjęcie bylego z jakąś dziewuszką a ona już z brzuchem... wpadka.pl
    ehh..

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M4DZI4 wrote:
    Zatoki kochana, dopadły mnie z nienacka :p Całe weekend umierałam od bólu głowy a jedyny lek przeciwbólowy nie zakazany w ciąży ( paracetamol) nie pomagał.No i oczywiście niemiłosierny katar nie dający spac i normalnie oddychac, do tego gardełko i tako.Bylam u lekarza, nic mi nie chciał przepisac tylko inhalacje, leżec, czoło amolem smarowac itp.Po mału mi przechodzi ale zatoki jeszcze trochę zapchane.pozdrawiam :)
    kochanie a inhalator? taki jest za stówkę do kupienia i z solą fizjologiczną.. dobrze inhaluje.. albo napary z miętą.. ehh ciąża piękny stan ale zawsze jakies chorobsko lubi sie wpieprzyć ;/ zdrowiej :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 15:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    moj to jakbym dodała jakie kolwiek zdjecie na fejsa to by byla tragedia.. on sie tak denerwuje że ja to mam że to szok... a i tak nie opisuje swojego życiorysu tam jak poniektórzy... :D

ja też lubię to forum bo wlasnie jak są już zaciążone kobietki to kibicują wspierają piszą że tez mialy podobnie a nie.. ee kochana a jaki masz pęcherzyk? mi kopie już w brzuszku... aż się gorzej szkoda robi jak czytam... ehh... jeszcze widzialam zdjęcie bylego z jakąś dziewuszką a ona już z brzuchem... wpadka.pl
    ehh..

nie martw sie mizelciu skad wiesz jak długo baraszkował Twój były bez zapezpieczenia z ta panną prawdy sie nie dowiesz a ludzie wiele ukrywają nie przejmuj się :*******

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz zmykam do domku// w końcu, będę robić obiadek dla meżusia. Dziś młode ziemniaczki z koperkiem, kalafiorek i jaja sadzone:D Taki lekki ten obiad ale mięcho już nam zbrzydło ;)

Iwka lubi tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • Brawurka84 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy: ja ide z czerwcowek,ale i tak bede Was podczytywac :-) Za to juz nigdy nie kupie testow ciazowych z allegro,albo taka pechowa jedna sztuka mi sie trafila ech.Rano robilam test,dosyc ciemno bylo w wc i bylam zaspana,poczekalam tylko chwile jak sie kontrolna pokazala i wyrzucilam test.Potem sprzatalam w lazience,a ze jakad mania testow mnie naszla to jeszcze raz go wyjelam i patrze a tam cien cienia.Ja wiem,ze po czasie sie nie liczy,ale nigdy zaden z moich testow nie byl najpierw negatywny,a potem pozytywny.Trochr sie ucieszylam,ale potem byl sluz z nitka krwi,a ze tak mam przed @ to juz moja cicha nadzieja spadla do zera

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 15:28

f2w36vgcw27bl5wp.png
    Tymek- mój trzyletni Skarb
    Aniołek Matylda - 06.10.2013 (13tc)
    Aniołek - 20.07.2014 (6tc)
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    nie martw sie mizelciu skad wiesz jak długo baraszkował Twój były bez zapezpieczenia z ta panną prawdy sie nie dowiesz a ludzie wiele ukrywają nie przejmuj się :*******
    dlugo nie bo nawet nie zdążył status na fejsie poprawić że jest w związku a ona już mu USG fasolki wstawiła na tablicy hahah :D

Daisy lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smacznego tym które jeszcze nie jadły :) ja się obżarłam.. ale jeszcze bym coś zjdała... więcej wszamałam od męża.. o losie :O

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki mizzelka :) A co do inhalatora to faktycznie muszę sobie sprawic jakiś ,zważywszy że mam odwieczny problem z zatokami :( Na razie stare babcine sposoby-miseczka, woda, kropelki, ręcznik na głowę i wdychamy hehe :P :)

relgh371ssmqv4f3.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M4DZI4 wrote:
    Dzięki mizzelka :) A co do inhalatora to faktycznie muszę sobie sprawic jakiś ,zważywszy że mam odwieczny problem z zatokami :( Na razie stare babcine sposoby-miseczka, woda, kropelki, ręcznik na głowę i wdychamy hehe :P :)
    ja tak robilam, do czasu jak pozyczylam inhalatora od sąsiadki.... bez porównania mówię ci.. stówka ale jaka ulga :)

• la Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasztety w piekarniku, jestem z siebie dumna bo roboty z nimi co nie miara. Teraz obiad idę pichcić, ja to dziś z kuchni nie wyjdę :)

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo pasztet mmm ;d dobra bo znow mi zacznie w brzuchu burczeć, smacznego :*

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=236 polecam poczytac jak komus sie nudzi lub ma chwilę :)
    nawet nie wiedzialam ze plemniki dopiero po 6 h sa zdolne do zaplodnienia... myslalam ze docierają i pyk.. a tu jeszcze muszą "dojrzeć" ;<

Daisy, Zajsonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    O boze bron boze nie o to mi chodzilo!!! chodzilo mi o dominacje taka slowna, wiesz, dawaly do zrozumienia, ze skoro nie zaszlas jeszcze to jestes gorsza itp.

Poważnie?? Jakie to nie na miejscu!! Nie będę tego komentować, bo brak słów!

Ja osobiście czytam tylko jedno forum, właśnie te Czerwcoweczki bocianowe, bo uważam, ze jest super i super Kobiety na nim :) jakos nie mogę jeszcze na fioletowej str, zbyt wcześnie dla mnie :) poza tym, czytanie objawów i sprawdzanie ich u mnie dobiloby mnie :) a tu mimo bociana mogę się jeszcze wiele nauczyć na przyszłość :)

Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość

• Iwka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofelaine wrote:
    Zaraz zmykam do domku// w końcu, będę robić obiadek dla meżusia. Dziś młode ziemniaczki z koperkiem, kalafiorek i jaja sadzone:D Taki lekki ten obiad ale mięcho już nam zbrzydło ;)
    a nie miałam pomysłu na obiad a ten to pychotka :*

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meridko no niestety pisze prawde..to jest strasznie przykre. To tak jakbym ja sie wywyzszala bo mam juz jedno dziecko「 a wy biedne sie meczycie widocznie wam nie jest dane miec dziecko i ze natura wie co robi. Niestety.

Mnie cos pobolewa lewa strona. Kurde nawet nie wiem z ktorej byla owulka :D nie notowalam tego w 14 dc a 21dc juz bylo po :p moze to zaplodnienie hihi oh tak juz czekam by sobie wmawiac te wszystkie objawy :) :) :)
    Mi tu jest super. Eh przypomnialo mi sie ze znowu lutke trzeba possac :D ale tu upal wrocilam z cora z przedszkola, zjadlysmy lody, kupilam truskawki i zaleglam. Nawet jej nie chce sie wyjsc na podworko..ale ponoc jakies burze ida z Niemiec hmm.

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie w sumie to nic nie czuje, tylko brzuch tak pobolewa jak na @.

mam jakby wydety brzuch- wyglada jakbym naprawde byla w ciazy:)
    mysle ze od nastepnego tygodnia zaczna sie mdlosci:)
    no i spac mi sie chce- ale pewnie tez dlatego ze jak pamietacie ja lubie kawe i pilam zwykle 2-3 kawy z mlekiem z 2 lyzek kawy

a teraz pije tylko rano i z 1 lyzeczki.
    tak tylko odrobinke..;)

i chyba mam wiekszy apetyt, ale to poprostu jestem glodna .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 16:02

mizzelka, Tygrysek lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy, przykre, ale warto było je przeczekać, zeby tu trafić ostatecznie :) poza tym, ja zaciskam wszystko, by się wszystkim udało i ilośc bocianow na koniec była powalająca :)

Trzeba mieć trochę pokory od życia, bo ja pewnie połowy nie wiem co Wy tu piszecie, więc dziwne gdybym sie madrzyla tu, ale kończąc mój dziwny wywód życzę wszystkim smacznego, miłego dnia i tylko pozytywnych wrażeń :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 16:19

Daisy lubi tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    wiecie w sumie to nic nie czuje, tylko brzuch tak pobolewa jak na @.

mam jakby wydety brzuch- wyglada jakbym naprawde byla w ciazy:)
    mysle ze od nastepnego tygodnia zaczna sie mdlosci:)
    no i spac mi sie chce- ale pewnie tez dlatego ze jak pamietacie ja lubie kawe i pilam zwykle 2-3 kawy z mlekiem z 2 lyzek kawy

a teraz pije tylko rano i z 1 lyzeczki.
    tak tylko odrobinke..;)

i chyba mam wiekszy apetyt, ale to poprostu jestem glodna .

mnie też nic, poki co czuje tylko skurcze macicy, nadal...ale dzis tylko jeden wiec jest super :D:D

oprócz tego nic wiecej...i wcale nie czekam na mdłości :):) nie chce ich mieć :D

mizzelka, Daisy, Tygrysek lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • munirka Przyjaciółka

Wysłany: 11 czerwca 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta dostawcie mi @.. jednak 13 miesiąc pechowy, jak poprzednie..

hjo0q0v.png
‹‹ 311 312 313 314 315 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ