Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Skończyła się moja nadzieja - właśnie przyszła @, brzuch boli. Nawet się cieszę, ze tak szybko. Nowy cykl, nowa nadzieja.
Według wykresu faza lutealna trwała 13 dni, to chyba dobrze prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 11:36
Daisy, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla , marcela29
3 - aja , mirusia77 Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - Emily83, basiulkaa_89 (@), dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@), misia79 , Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90 ,
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka , słoneczna 85 , hakuna.matata , lula88 , kasiatoja Angelstw , Chajko
10 - Roxanka, Mega (@), Paragonik_93 (@), Rudasek , Sue , pudel22 , ofelaine (@)
11 - Welonisia, Tygrysek86 (@)
12 - Rubi, Tigana, lulu_ovufriend
13 - Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35 magdaleka_ka (@), munirka, marissith, Aprilka, AnusiaM
14 - aTyna,
15 - kierzynka,
16 - Ewa99, kasika8303, czrnula22 (@), motyl1993
17 - przedszkolanka, madzianka
18 - kwiatuszek789,Kasia*
19 - Aniiusiaaa5, Edka
20 - pleasure, Ewelcia
21 - mala1407
22 - samira, JusWik, Zonia, takasobieja
23 - chmurreczkaa, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82, Daisy
24 -
25 - Magda_lena88, julita, Nasturcja
26 - Rybeńka, Tasiemka
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Pysiaaa21, Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, Lena87, aisza, Mirinda, staraczka
w tym miesiącu jest: 40
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 11:38
-
Sue wrote:Timberlejkowa - byłam nawet na jego koncercie )
Ja za basenem też nie przepadam, bo też brzydzę się takimi skupiskami! Wolę poleżeć w cieniu pod parasolką
Jeśli to będzie jedyna aktywność, z której będę mogła korzystać, to polubię
A widzę, że ćwiczysz z Mel B? Świetna jest, krótkie, ale skuteczne treningi. Ja nigdy takiego brzucha nie miałam, jak po ćwiczeniach z nią!
Też ćwiczę z MEL B zajebista jestDaisy lubi tę wiadomość
-
Ofelaine przykro mi! Kurcze no nie tak mialo byc!
Fl masz w normie, takze nie masz czego sie obawiac
Nie zapomnij udostepnic nam nowego wykresu!
I głowa wysoko do góry! Tak jak mówisz, nowy cykl, nowe nadzieje, nowe starania i nowa, prosta droga do zielonego finału! -
motyl1993 wrote:buuuu przykro mi
Pojawienie się @ jakoś lepiej znoszę niż ujrzenie negatywnego testu. Dam radę i zaczynam nowy cykl z monitoringiem i chyba zakupię ten słynny żel i na pewno się uda.
Muszę zajść w ciąże najpóźniej w wakacje bo chciałabym urodzić dzidzię w maju a najlepiej 4 wtedy mielibyśmy urodziny razem: ja, maż i dzidzia heeh ale byłoby superDaisy, julita, mizzelka, Ewelcia, motyl1993 lubią tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Skończyła się moja nadzieja - właśnie przyszła @, brzuch boli. Nawet się cieszę, ze tak szybko. Nowy cykl, nowa nadzieja.
Według wykresu faza lutealna trwała 13 dni, to chyba dobrze prawda?
Przykro mi Cholerna @ !!!! -
Daisy wrote:Ofelaine przykro mi! Kurcze no nie tak mialo byc!
Fl masz w normie, takze nie masz czego sie obawiac
Nie zapomnij udostepnic nam nowego wykresu!
I głowa wysoko do góry! Tak jak mówisz, nowy cykl, nowe nadzieje, nowe starania i nowa, prosta droga do zielonego finału!
Juz udostępniłam ale dzięki za przypomnienie Ja jakoś czuje, że do wakacji się uda. Dzisiaj dzwonie do gin umówić się na monitoring i Musze jeszcze wyleczyć ząbka bo mam małą dziurkę. Jakiś plan działania mam -
a czy wszystkie macie szczepenie na zoltaczke typu B?
bo ja nie miaalam!!!! i teraz szczepilam niedawno- bo gin mowila o tym,
( w ciazy duzo pobran krwi no i w spzitalu mogo zarazic)
lepiej miec- chociaz pewnie macie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 11:56
samira lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Tak sobie mysle, moze przy pojawiajacych sie bocianach, bedziemy opisywac równiez reakcje naszych mezow na 2 kreski? Mysle ze to bedzie fajne, dodatkowe 'umilenie' naszych wpisów o zaciązaniu
Daisy lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:ofelaine to ty przepałasz pozytywizmem niż my.. super że masz już plan działań i z takim podejściem do sprawy na pewno szybko ci się uda z maluchem.. a moze wlasnie takie bylo przeznaczenie zebyscie mieli podobnie urodzinki? )
Na to liczę Mizzelka. Musi się udać, musi wierze w to bardzo.
Kazda z nas zostanie mamą tylko to czekanie jest najgorsze ;/mizzelka lubi tę wiadomość
-
najlepiej robić to kilkakrotnie żeby uzyskać jak najlepszy wynik bo ja np za pierwszym zamachem mam 36,4 np dzis.. potem 36,58 potem 36,66 wyjęłam i włożyłam z powrostem i bylo juz 36,59 ;/ ale zimny byl to wiadomo i zapisuje najwyzszy wynik bo jest najbardziej prawdopodobny i lekko ogrzewam termometr bo mam ten plastikowy i jest zimny i odbiera mi prawdziwą tempkę pod jezorem
-
Ofelaine wrote:Na to liczę Mizzelka. Musi się udać, musi wierze w to bardzo.
Kazda z nas zostanie mamą tylko to czekanie jest najgorsze ;/ -
Ofelaine ja nie mam szczepienia, nawet jak wycinalam migdalki to nie szczepilam się. Wiem, ze w panstwowych szpitalach na zabiegi trzeba sie szczepic. Co do pobran krwi..jezeli chodzisz do specjalistycznej placówki pobierac krew, to jej renoma nie pozwala na stosowanie uzywanych igieł itp. Nie wiem, przy mnie zawsze babeczka otwiera swieza strzykawke i rekawiczki, wiec sie nie obawiam. Ciaze tez przezylam i mam sie dobrze, nie żółtaczkuję
Co do termometru to mam getarherm basal digital i mi pika tez tam po kilku sek.
Mizzelka nie powinnas wpisywac najwyzszej wartosci, tylko brac jaki juz srednia z kilku pomiarów Bedzie wtedy najbardziej wiarygodny wynik Im wiecej podejmiesz prób, tym bardziej wiarygodny bedzie wynikWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 12:04
-
nick nieaktualny
-
Termometry pikaja jeżeli temperatura nie zmienia się chyba przez 10 sekund, każdy ma inaczej, ale ogółem o to im chodzi.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.