Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia wrote:W końcu dobrnęłam do końca Waszego skrobania
Byłam u endo - zwiększył dawkę euthyroxu do 50, kazał brać jod i mam skierowania na badania antyTPO i antyTG. Teraz tylko czekać czy cykl się zakończy dobrze i czy nie i kolejna wizyta
Rudasku beta jest ogromna Cudownie
Ania1986 lubi tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Chyba tak... prawdopodobnie to tarczyca (mam niedoczynność, przewlekłe zapalenie tarczycy - jeszcze nie zdiagnozowanie Hashimoto).
Mówię chyba bo okaże się jak zajdę teraz w ciąże i utrzymam Jeśli tak będzie tzn że poprzednie wyniki TSH były za wysoko i po prostu dlatego dzidzia nie mogła się rozwijać
Pozostaje mi czekać
A jak U Ciebie?
-
Hej dziewczyno jak mija wieczór? Ja sobie odpoczywam jestem okropnie senna. Wczoraj w pracy okropnie kręciło mi się w głowie myślałam ze padne. Dobrze ze teraz mamy parę dni wolnego. Gratuluje nowym mama spokojnych 9 miesięcy i proszę o wiruski.
JusWik lubi tę wiadomość
-
Hej MAdzianko U mnie wieczor leniwie, maz oglada juz mecz obok a ja zmuszona obok siedzieć i udawac ze sie pasjonuje Randka dzieci udana, wiec ogolnie dzien fajny.
Mnie zaczelo cos wszystko swedziec, nie wiem czy to nie po lutce bo ostatnim razem jak bralam lutke to tez tak bylo. I jakies mikro kłucia w piersiach odczuwam raz na jakis czas. Poza tym chwile bolal mnie brzych jak na @ i tyle. Nuda :pTygrysek lubi tę wiadomość
-
Mizzelka, bo do w wannie trzeba mieć odpowiednie doświadczenie i znaleźć odpowiednią pozycję.
Ewelcia lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Np. Od tylu albo na siedzaco plecami do meza. Kurde nie mam wanny pod prysznicem staram sie nie bo jest nowa kabina od tygodnia, poprzednia sie rozpadla po roku takich akcji..wiec teraz to sie grzecznie razem myjemy i to z dbaloscia o kabine. Chryste kiedys sie prawie cala kabina wywalila a byla dosc solidna bo zabudowana z kazdej strony, wygladala na potezna. Do tego popekal brodzik caly
Ewelcia, Tygrysek, mizzelka, Ewa99, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Np. Od tylu albo na siedzaco plecami do meza. Kurde nie mam wanny pod prysznicem staram sie nie bo jest nowa kabina od tygodnia, poprzednia sie rozpadla po roku takich akcji..wiec teraz to sie grzecznie razem myjemy i to z dbaloscia o kabine. Chryste kiedys sie prawie cala kabina wywalila a byla dosc solidna bo zabudowana z kazdej strony, wygladala na potezna. Do tego popekal brodzik caly
Haha Daisy -
Daisy nam się udaje klasycznie a wanna malutka, na kowbojkę też jest bardzo miło u nas potem po prostu trochę sprzątania jest, pod prysznicem jak byliśmy na wakacjach w hotelu było miło, ale strach żeby się nie zabić o siebie.
Daisy lubi tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Kochana ja jestem 8dpo i też się ciągnie... do tego leje się ze mnie wodnisto-rozciągliwy i szyjka wysoko! (ale zamknięta ) To możliwe ?
Na szyjce się totalnie nie znam. Nie ogarniał jej...przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
mizzelka wrote:dziewczyny miłego i gorącego wieczorku:)
mój wparował jak nigdy mi do wanny hahah ile śmiechu ale nie dało się ... haha
do jutra :* trzymam kciuki za kolejne testerkimizzelka lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
No próbowaliśmy dwie ale pluska a teście w każdej chwili mogli wejść ma. górę to nie bardzo:D ale fajnie tak inaczej no ale z dwojga złego w łóżku ny to już poziom ekspert ha ha kiedyś cały czas w bmw to robiliśmy to była jazda
DTygrysek, samira, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj na łonie natury na działce nad jeziorem to gdzie nie było nawet na pomoście się zdarzyło.
merida17 lubi tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań.