Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No jaki wątek sie utworzył Ja tez lubie w innych miejscach niz łózko. Pod prysznicem i w wannie-choc tam mniej wygodnie bo mała- na łonie natury lubie bardzo W przyszłym tygodniu jedziemy odpocząc w góry na 4 dni wiec bedzie zabawa i bedzie sie działo hihi
A dzis 13 i mamy duzo testujących-trzymam wiec kciuki, oby sie zabocianiło
Ja na 18 mam usg monitoring, zobaczymy co tam urosło
Tygrysek, mizzelka, samira lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualnyDzień dobry, powodzenia dla testerek!! Duzo was dzisiaj :
Jakie przyjemne tematy
My teraz ograniczamy się głównie do różnych miejsc w domu, wbrew opinii, ze pod prysznicem niewygodnie to my lubimy
Zanim mieliśmy swoje mieszkanie, to trzeba było kombinować, wtedy bardzo często auto, gdzieś jakaś łączka, a najbardziej wymyślnie i pod ewentualnym ostrzałem leśniczego było na ambonie myśliwskiejMalenq, Daisy, mizzelka, samira lubią tę wiadomość
-
Hej,u mnie niestety @,i w najblizszym czasie,jesli nie zajde w ciaze to czeka mnie histeroskopia macicy: przez lyzeczkowanie.Pozdrawiam Wszystkie i trzymam kciuki za reszte
-
Iwonko to moglo byc plamienie okoloowulacyjne.
Brawurka przykro mi strasznie..ale uciekasz na lipiec czy juz na zabieg sie szykujesz?
Kciukam za poranne testy!
A mi of przesunal owu na 21dc. W sumie jak owu byla w nocy 20/21dc to chyba wsioryba kiedy oznaczenie? mysle ze i tak sie nie udalo i tak wiec na miekko w ogole mam wrazenie ze ta lutka nie wplywa mi na tempke strasznie nisko cos jak po 6tabletkach dziennie..
Milego dnia! -
Daisy: uciekam na lipiec i mamy dzialac do oporu w najblizszych miesiacach Ja wpisalam,ze mam @,ale. ja man malutkie plamienia od 3 dni,dzis nawet brazowe,ale to na pewno @ sie rozkreca
-
Dzieeeńńń dobry baaaardzoooo!!!
Piątek! Piątunioooo! Piątecczzzzeekk!!! Ja też pracuje w biurze, dlatego uwielbiam weekendy bo 2 dni wolnego!!!!!!!
im więcej do zarażania tym lepiej trzymam kciuki!
Ewa99, Daisy, Ewelcia lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyDaisy mnie tak samo o jeden dzień przesunęło owulkę po kilku dniach, to raczej tylko wymysł programu, a faktycznie jak było to w sumie nie wiadomo
Nigdy nic straconego kochana :*
A mój m. miał taka jakąś fantazję, las go kręci czy coś, ale to tak w sumie przypadkiem wyszło na spacerzeDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Iwonko to moglo byc plamienie okoloowulacyjne.
Brawurka przykro mi strasznie..ale uciekasz na lipiec czy juz na zabieg sie szykujesz?
Kciukam za poranne testy!
A mi of przesunal owu na 21dc. W sumie jak owu byla w nocy 20/21dc to chyba wsioryba kiedy oznaczenie? mysle ze i tak sie nie udalo i tak wiec na miekko w ogole mam wrazenie ze ta lutka nie wplywa mi na tempke strasznie nisko cos jak po 6tabletkach dziennie..
Milego dnia!
Daisy ja mialam po wou nizsza temp niz Ty !! po lutce- ( czytalam ze max podwyzsza o 0,2) bedziesz w ciazy!!!!!kierzynka, Daisy, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla , marcela29
3 - aja , mirusia77 Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - Emily83, basiulkaa_89 (@), dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@), misia79 , Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90 , olcia87
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka , słoneczna 85 , hakuna.matata , lula88 , kasiatoja Angelstw , Chajko
10 - Mega (@), Paragonik_93 (@), Rudasek , Sue , pudel22 , ofelaine (@)
11 - Welonisia (@), Tygrysek86 (@), *Sylwia
12 - Rubi(@), Tigana, lulu_ovufriend (@), Kasiulik
13 - Brawurka84, zara (@), olencja, maja35 magdaleka_ka (@), munirka (@), marissith, Aprilka, AnusiaM
14 - aTyna,
15 - kierzynka,
16 - Ewa99, kasika8303, czrnula22 (@), motyl1993
17 - przedszkolanka, madzianka
18 - kwiatuszek789,Kasia*
19 - Aniiusiaaa5, Edka
20 - pleasure, Ewelcia, Krokodylica
21 - mala1407
22 - samira, JusWik, Zonia, takasobieja
23 - chmurreczkaa, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82, Daisy
24 -
25 - Magda_lena88, julita, Nasturcja
26 - Rybeńka, Tasiemka, Pysiaaa21
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, Lena87, aisza, Mirinda, staraczka
w tym miesiącu jest: 43
...
Trzymam kciuki za dzisiejsze testująceDaisy lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Ewa z tą budką dobre.., ale mnie nie przebijesz z jednym hahah
zajechalismy sobie wlasnie wieczorem na łączkę i już się prawie bierzemy do rzeczy a tu kurna coś się błyszczy z tyłu..... a tu policja buahah
szukali złodziei a my się im napatoczylismy po drodze
no ale standart sprawdzili gaśnice itp.. mój M zalozyl aby spodnie bo majtek nie zdążył ahhaha a potem facet do męża: no to dobra idź się bawić dalej a my jedziemy
matko myslalam ze się spalę ze wstydu i od tam tej pory moze z dwa razy tak zrobilismy a tak to w moim domu albo u niegoEwa99, samira, Tygrysek, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny