Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tygrysek wrote:No właśnie sama nie wiem, mam tak dopiero dziś to kilka dni po owu. Na @ jeszcze się nie zapowiada bo to za szybko...
Nienawidzę tego czasu oczekiwania.
Oooo tak to jest najgorszy czas. ;/ Ale trzeba to przetrzymać jak co miesiąc aż w końcu zostanie to nam wynagrodzoneJusWik lubi tę wiadomość
-
Powitać koleżanki
Cholercia ale mnie persi naginają...
ale się nie nakręcam bo może to przed tą wredną @.
Choć w poprzednim cyklu nie bolały
Też nienawidzę tego czasu oczekiwania...
dziś 22 dc jeszcze troszkę muszę wytrzymać...
wrrrrr
nie można by tak się odrazu dowiadywać
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
JusWik wrote:Powitać koleżanki
Cholercia ale mnie persi naginają...
ale się nie nakręcam bo może to przed tą wredną @.
Choć w poprzednim cyklu nie bolały
Też nienawidzę tego czasu oczekiwania...
dziś 22 dc jeszcze troszkę muszę wytrzymać...
wrrrrr
nie można by tak się odrazu dowiadywać
Najlepiej od razu po byłoby wiedzieć :)mniej stresówTygrysek, JusWik lubią tę wiadomość
-
Rudasek jaka piekna beta!! To juz mozna oficjalnie gratulowac! :*
Jestem jestem mowilam Wam ze corka ma dzis randke wiec tu skacze w kolo dzieci, zaraz bede odwozic jej chlopaczka do domu
Wyjelam maszyne do szycia i cos robie zle dzialala az bebenek musialam wyjac nic wymienic i dupa teraz juz nie kreci szlag mnie trafia delikatnie mowiacsamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:a ja w 14dc miałam 9mm a byłam tydzień później (21dc) i już pęcherzyka nie było
u ciebie może jeszcze podrosnąć
Kochana, Tu nie ma co podrosnąć bo nic nie było ..
ani jednego pęcherzykaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 20:04
samira lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:Rudasku gratulejszyn :*
DZiekuje :*:*:*:*:*
wiruski przesyłam dalej iiii....
http://plamkamazurka.blox.pl/resource/c75be02324BocianB200407IMG4473.jpgJusWik, mizzelka, Daisy, Zajsonek lubią tę wiadomość
-
Tygrysek wrote:No właśnie sama nie wiem, mam tak dopiero dziś to kilka dni po owu. Na @ jeszcze się nie zapowiada bo to za szybko...
Nienawidzę tego czasu oczekiwania.
Kochana ja jestem 8dpo i też się ciągnie... do tego leje się ze mnie wodnisto-rozciągliwy i szyjka wysoko! (ale zamknięta ) To możliwe ?JusWik, Tygrysek lubią tę wiadomość