Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
podawalam Ci przychodnie- musisz zadzownic. w Prosenie wizyta 140a na Ursynowie 150
nie wiem jak w Luxmedzie bo podobno jest oblegany- bo duzo osob ma z pracy tam ubezpieczenie chyba wiec tam nei bylam nigdy.
ale mysle ze bylabys zadowolona.
Mizzelka?? a moze kup takie witaminy np Plusz!!!!! sprawdz gdzie jest cynk i selen moze , jakis plusz, zdrowit i tak mu przemycisz do picia:)))mizzelka, samira lubią tę wiadomość
-
no ja pilam w drugiej polowie cyklu i do teraz plusz zelazo i witaminy o smaku wisniwym:) z woda gazowana jak mu zrobisz to na pewno chetnie wypije:)
bo pomyslalam sobie ze moze na endometrium ladnie zelazo podziala;p
( efekt uboczny forum)
))mizzelka, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysłoneczna 85 wrote:no ja pilam w drugiej polowie cyklu i do teraz plusz zelazo i witaminy o smaku wisniwym:) z woda gazowana jak mu zrobisz to na pewno chetnie wypije:)
bo pomyslalam sobie ze moze na endometrium ladnie zelazo podziala;p
( efekt uboczny forum)
))słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:powiem wam coś kochane o sobie
dwa lata temu zaszłam w ciążę z moim obecnym narzeczonym
byliśmy na wakacjach w Międzyzdrojach
kochaliśmy się tam codziennie (pare razy dziennie), miałam miesiączkę a jednak zaszłam
miesiąc po powrocie, miałam wypadek na klatce schodowej i poślizgnęłam się na wycieraczce, wtedy poroniłam
było nam bardzo przykro, ponieważ byliśmy bardzo szczęśliwi, że będzie dzidzia
no ale cóż teraz wiem, że muszę na siebie uważać jak już zajdę w tą upragnioną ciążę
Przykra historia -
Tygrysku a moze bedzie fasolka....ja tak miałam, wszystkie objawy @ ale strasznie duzo sluzu, i od ovulki nie minął....a kilka dni temu był taki zółtawy
Tygrysek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny