Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduję się że jestem po dłuuuuugiej nocy Spałam dzisiaj jak dziecko, była tylko pobudka na temp i siusiu i poźniej znów do łózna i tak do 10:30
A jakie durne sny jakiś rak piersi mi się śnił. Boli mnie lekko prawy cycek i śniło mi się że miałam tam takiego wielkiego guza jak jajko i wylewał się ze stanika bo był taki niekształtny
Rudasku Twój facet ma rację - kto wie czy podwójnie nie będzie trzeba kupować Kiedy masz wizytę?Daisy, samira lubią tę wiadomość
-
ha ha Ewelcia Wy mnie nie straszcie :D:D
Wizytę mam 18 go ale nie u swojego gina, ide po prostu zeby wyłudzić troche badań na NFZ, no jak bedzie chcial zrobić ugs to zrobi a swoja Panią Dr mam 3 lipca, wtedy na pewno bede robić usgEwelcia lubi tę wiadomość
-
NIe ma co się strachać Dwa szczęścia to też świetna opcja Poza tym muszą być jakieś bliźniaki co nie?
No trojaczków to Ci życzyć nie będę Chociaż na forum grudniówek jest dziewczyna z trojaczkami - nawet nie chcę sobie wyobrażać w jakim była szoku jak na monitorze pojawiły się 3 pikawki serduszek
Swoją drogą zmuś tego gina do USG. Powiedz że masz wysoką betę i że chcesz wiedzieć czy to kwestia bliźniaków czy nie daj boże pozamacicznej. Powinien Ci wtedy zrobić. A jeszcze jak powiesz że poroniłaś to już na bank Ci zrobi
było?
A Rudasku w którym dniu CI wyszłą taka beta? ile to dokłądn
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 12:18
-
Bliźniaki są z majówek, ale chyba nie wpisane, dziewczyna zaczęła mdleć i słabo się czuć zrobili betę bardzo wysoka, a na USG dwa serduszka w pierwszym cyklu starań chyba.
kierzynka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Widełki dla bety są dość duże, ale nigdy nic nie wiadomo. Była tu jedna z bardzo wysoką betą około 8000 w pierwszym robieniu jej, a dzidzia jedna.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Dlatego nie powinno się nic czytać, ani szukać głupot w internecie. Bo tam rzadko pisują jak to miło i dobrze się działo w ciąży, a zazwyczaj są wypisane wszystkie możliwe komplikacje.
julita lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
dupka zaczęłam brać wczoraj wieczorem, także ciężko stwierdzić.
ogólnie jestem teraz senna bo w pracy zero ale to totalnie zero zadań, po prostu muszę przesiedzieć do godz. 16 za biurkiem (muszę udawać, że pracuję ), także samo takie siedzenie jest bardzo męczące a i pogoda taka senna. wypowiem się za kilka dniWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 13:08
kierzynka lubi tę wiadomość
-
julita wrote:dupka zaczęłam brać wczoraj wieczorem, także ciężko stwierdzić.
ogólnie jestem teraz senna bo w pracy zero ale to totalnie zero zadań, po prostu muszę przesiedzieć do godz. 16 za biurkiem (muszę udawać, że pracuję ), także samo takie siedzenie jest bardzo męczące a i pogoda taka senna. wypowiem się za kilka dni
Hahahahah to tak jak ja aktualnie jestem sama w biurze i oglądam seriale ;p;p to się nazywa praca ;pjulita, Ewelcia, Tygrysek lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs