Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny! zdradze wam sekret!!
Daisy juz zaglada na fioletowa strone- na lutowe mamusie:)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pewnie cos czuje:Dkierzynka, Ewa99, Daisy, samira, Tygrysek, Ewelcia, julita, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
casting taki bardziej jak szampon- ale nie niszczy wlosow
a probowalas tej Prodigy?
myslicie ze moglabym tego uzyc? bo szczerze mowiac mialam w tym tyg sobie troche odswiezyc kolor:) ale chyba sobie podaruje:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 15:33
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Ahaha Słoneczna no wiesz Ty co :p Jo jo grzeje już sobie miejscówkę!
Wiecie brzuch mnie boli jakbym miała zaraz dostać rozwolnienie Ale nic i tak juz od dluzszego czasu. Masakra jakas. Pedze po corcie do przedszkola wiec bede rzadziej zagladac
Dziekuje za oddane glosy, fundacja o ktorej wspominalam juz wyszla na prowadzenie, w godzine ponad 100 głosów wpadlo Zaangazowalam moja mlodsza siostre w to hihi a ona ma multum znajomych jak to 18 latka Jezeli ktoras z Was jeszcze bedzie chciala oddac swoj glos, to glosujemy dziś do 20. Jeszcze raz bardzo dziekuje i zycze milego popoludnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 15:36
samira, Ewa99, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
heheh byłam własnie u kumpeli i mówie jej ze potrzebuje dobrego Gina na już a Ona mi podaje nazwisko chlopa o ktorym Wam wczoraj pisałam, ze miał przyjmowac na kase a nie przyjmuje i mówi mi ze on jest super a jaki przystojny...i ze jak chce to tylko do niego!! wiec biore telefon i dzwonie i odbiera Pan...hmmmm juz seksowny po głosie Przedstawiam mu sprawe a ten do mnie ze nie ma kalendarza, ze tam gdzie przyjmuje zapisuje Pani i zeby dzwonić w poniedziałek to mnie zapisze i mówi do mnie " no to pa pa" hhahahah ale sie smiałam
Ewa99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja na fioletowej stronie czytam pamiętniki paru dziewczyn
Włosy można malować, po prostu fryzjerowi mówisz, ze w ciąży jesteś, wtedy nie dotyka farba po prostu skory głowy. A w tych pierwszych dniach przecież większość dziewczyn nie wie o niej nawet. Ja żyje normalnie do @, czyli negatywnego testu. Wcześniej zawsze uważałam po owulacji, ale ile można tak żyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 16:44
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.