X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki ;) a ja wrocilam.do calym dniu nieobecnosci ;p sprzayalam gotowalam bylo przytulanko z mezem ;) zastanawia mnie ten roxowy sluz kila kropel ale bylo ;p i dowiedzialam sie ze moja byla przyjaciolka ( przyjaznilam sie z nia 9 lat) jest w ciazy...

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonaa11 wrote:
    Czesc dziewczynki ;) a ja wrocilam.do calym dniu nieobecnosci ;p sprzayalam gotowalam bylo przytulanko z mezem ;) zastanawia mnie ten roxowy sluz kila kropel ale bylo ;p i dowiedzialam sie ze moja byla przyjaciolka ( przyjaznilam sie z nia 9 lat) jest w ciazy...

mnie to strasznie bolalo jak kolejne kolezanki zachodzily w ciaze.
    juz pewnie tu pisalam- ale w koncu przesatlam wychdozic ze znajmomymi i pytac co u nich- bo kazda ciagle opowiadala....

masakra.
    dopoki nie bedzie widac to nic nikomu nie mowimy!!!!

merida17 lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    juz pewnie tu pisalam- ale w koncu przesatlam wychdozic ze znajmomymi i pytac co u nich- bo kazda ciagle opowiadala....

masakra.

my też milczymy, sprawdzimy kto pierwszy się skapnie ;)

• Kasia84 Znajoma

Wysłany: 13 czerwca 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki zobacz czlowiek cale zycie sie uczy

Kasia84
  • la Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wymęczyłam męża :) owulka za rogiem bo mogłabym to zrobić ze wszystkim co się nadaje :) Także idę męczyć męża dalej :D miłej nocki dziewczyny, dziś piątek był pechowy dla większości, na liście są u wszystkich chyba dziewczyn @ zaznaczone.

samira lubi tę wiadomość

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 13 czerwca 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jestem tu nowa ;)
    Przyjmiecie mnie do swojego grona?
    9 miesięcy temu wyszłam za mąż, a 2,5 miesiąca temu podjęliśmy z mężem decyzję, że dość mamy życia we dwoje i czas starać się o dzidziusia. Teraz już mam dni niepłodne, ale poszaleliśmy z mężem w tym cyklu. W sumie to już nasz 3 cykl starań. 20.06 mam dostać okres. Już się staram nie nastawiać, ale ciężko o tym nie myśleć ;)

Ewelcia, samira, Tygrysek, Daisy lubią tę wiadomość

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka98 witaj, każda z nas mogłaby Ci powiedzieć, zajmij się czymś, zrób przemeblowanie, wyjedź, sprzątaj i pracuj byle nie myśleć i nie wyszukiwać objawów ale wiemy same po sobie że tak ciężko także wpieramy Cię i mamy nadzieję że się uda :)

Czyli testujesz tak jak ja? 20? Niezły prezent nasi mężowie dostaną na dzień ojca :) Ja jeśli test wyjdzie z plusem powiem mu dobiero 23 :P

samira, Aneczka98 lubią tę wiadomość

• Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 13 czerwca 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tego, żebym się czymś zajęła to mi nie trzeba mówić, bo mam remont w domu, więc roboty jest aż za dużo i dni uciekają nawet nie wiem kiedy. Ale jak juz się kładę do łózka, to znów ta myśl nadchodzi czy już się udało. Najgorzej było w pierwszym cyklu starań jak miałam objawy ciążowe. I to moje zaskoczenie, że @ jednak się pojawiła w terminie...

Tak, będę 20 testować, bo nie ma sensu wcześniej :)
    Dobra myśl, żeby powiedzieć mężowi 23, ale nie wiem, czy bym wytrzymała te 3 dni :P

samira, Ewelcia lubią tę wiadomość

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:

masakra.

Ja tez miałam z tym problem. Maluch najbliższej mi osoby skończył juz 2 latka. Nadal boli. Tego się nie da opisać. Słoneczną my wiemy... Patrz ile tu nas :*

Natalka 03.2015 <3
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    No wlasnie mam takie wrazenie ze chodze polprzytomna..do tego to swedzenie wczorajsze. Jestem na lutce 4 dzien, z tego co juz wyczytalam moze uczulac nie sam progesteron tylko te dodatki otoczki itp., a sennosc wlasnie ponoc jest skutkiem ubocznym, ktory czasem ma miejsce. Tez ponoc mozna po tym utyć! Oczywiscie wolalabym zeby to byly objawy na cos innego, ale to juz chory film bo jeszcze za wczesnie :p
    mi tez sie chcialo mocno spac po lutce... spalam na siedząco.. a humory o losie.. płakałam jak bóbr.

Daisy lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Aneczka98, takich niecierpliwych i "myślących" to nas tu wiecej. Mamy siebie. Każda z nas przechodzi to samo i w tym jest moc. Nikt, NIKT cie tak nie zrozumie jak my! Mierzysz tempke? Robilas jakieś badania?

Natalka 03.2015 <3
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja przestawilam myślenie z smutnego.. ojej jak jej zazdroszczę brzuszka
    na : ja też taki będę mieć!

kurde jezeli owulka byla wczoraj to juz bym czuła się małpowo? dziwne jak cholera, a myslalm ze dzis mi prawy jajnik rozerwie ;/ ughh..

Sue, Tygrysek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelka Skarbie, Ty koniecznie Kochana wrzuć na luz ;) tyle serduszek załatwi sprawę ;) Nie stresuj się tak mocno! Zawsze powtarzasz, że dziecko najpierw w głowie się tworzy, więc Ty masz już pięknie stworzone, teraz czekamy tylko na formalność :)

mizzelka, Tygrysek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Aneczka98 ;) jestesmy z Toba ;) wszystko tutaj z niecierpliwosxia czekamy na dzidzi ;) a co do xiazy jakbyscie zaszly to w ktorym tyhodniu byscie sie chwalily ??:)

Aneczka98 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochanie nie stresuje się tylko mnie to strasznie dziwi... :) dzis mialam pięknie luzowy dzien... bawiłam się ze szczeniakiem.. a mięciutki jak poduszeczka :) słodziak :D i troche malowałam :D cały dzien u mamy na full relaksik <3

merida17 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    kochanie nie stresuje się tylko mnie to strasznie dziwi... :) dzis mialam pięknie luzowy dzien... bawiłam się ze szczeniakiem.. a mięciutki jak poduszeczka :) słodziak :D i troche malowałam :D cały dzien u mamy na full relaksik <3

Malowałaś?? W sensie obrazy?? Jeszcze malarka jesteś, taka artystka?? :)Niesamowita jesteś :) Czy może zostało Ci po ostatnim malowaniu u Ciebie ;)

A tak poważnie, wiem, że ładnie się mówi nie stresować, ale niecierpliwość zawsze gdzieś tam w głowie krąży :)

mizzelka lubi tę wiadomość

• Sue Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizelka, takie podejście lubie!
    Głowa do góry, bedzie dobrze!

mizzelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonaa11 wrote:
    Witaj Aneczka98 ;) jestesmy z Toba ;) wszystko tutaj z niecierpliwosxia czekamy na dzidzi ;) a co do xiazy jakbyscie zaszly to w ktorym tyhodniu byscie sie chwalily ??:)

Iwona, ja jakoś nie zamierzam mówić. Chyba boję się zapeszać :) Wiecie Wy i jeden kolega z pracy (w moim przypadku ktoś musiał w pracy, ale on milczy) i czekam aż samo wyjdzie ;) Zobaczymy :) A Ty masz jakieś plany?? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sadze dziewczyny ze do 12 .13 tygodnia nic nie bede mowila rodzice tak ale reszta nie ,oczywiscie jak zajde

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 22:09

Tygrysek, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez rodzica a reszta to 12 tydzien ;)

Kasia *, Kasia * lubią tę wiadomość

‹‹ 341 342 343 344 345 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ