Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasek wrote:u mnie w dniach @ miałam taki brązowawy gęsty śluz..jak rzadki budyń i tak miałam przez 3-4 dni, krwi zero...wiec u mnie typowych oznak zagnieżdzenia nie było!
samira lubi tę wiadomość
-
Ewa99 wrote:Dziwi mnie po prostu nastawianie się na przód, że będziesz się kilka lat starać o dziecko. Jesteś starsza to super!, większa szansa na bliźniaki- osobiście chciałabym bardzo mieć.
Warto zrobić jakieś badania ogólne itd, ale jeśli cykle masz regularne, bóle meisiaczkowe do wytrzymania, nie zauważasz jakichś większych anomalii w swoim cyklu to jesteś na najlepszej drodze do tego żeby zajść szybko i NATURALNIE.
Tylko dobrze ci radzę, bo sama od strony "technicznej" mam wszystko ok, a jedyne co mnie najwyraźniej w zajściu blokuje to psychika i ciągłe nerwy związane z wyczekiwaniem owulacji, potem wzrostu tempki, potem testowania, a ostatecznie @...
Kółko się zamyka. Od następnego cyklu zmykam pewnie stąd i naprawde wrzucam na luz. Nie chcę ci zaszkodzić, tylko dobrze radzę. Bo z tego co kojarzę to ślub bierzesz w sierpniu(wrześniu?), a już wprowadzasz w domu restrykcyjne zasady dotyczące nawet diety. Byle tylko wszystko po kolei, zdrowo, jak najlepiej dla dziecka. Najlepiej dla dziecka będzie przestać się na zapas zamartwiać, ustawiać i planować. Menele, po 40 roku życia, uzaleznieni od fajek, alkoholu tez zachodzą.
Jesteś zdrowa, to czemu nie masz zajść nie zmieniając nic w swoim życiu?
Nie chcę potem ci powiedzieć, " a nie mówiłam?"
Nie tylko ja ci to pisze, już dziewczyny nie raz próbowały ci pomóc.
popieram! ja mam prawie 30 i to pierwsze dziecko..wiec wiek tu nie ma nic do rzeczy to po pierwsze! po drugie nakrecanie jest "szkodliwe" wiem to po sobie...w momencie kiedy odpusciłam udało sie! byłam przeswiadczona ze moje leki beda wyrwnywać mi hormony przez kilka m-cy wiec wogole nie myslalam o dziecku tylko kochalismy sie kiedy mielismy ochote, nawet po ostro zakrapianej imprezie! i udało sie...wiec wniosek jest taki ze móżg sie wyłączył!!! i to jest recepta,...Nona zrób podstawowe badania przede wszystki tarczece, wszytstkie anty bo to jest czesty problem i po prostu baw sie seksem a nie planuj dziecko..bo widze ze wprowadziłas "projekt dziecko" a ono jak na złość nie przyjdzie ( nie zycze CI tego) ale tak moze byc!
Nona, mizzelka, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no i tak pozostan! a zobaczysz ze sie uda! skoro tarczyce masz pod kontrola to dobrze, bo to czesto winowajca nieudanych prób! jesli sie nie uda dobre kilka razy wtedy wszczynaj alarm, teraz spokojnie!
Nona, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZbieram się do domku
Ale dzisiaj zbałamuciłam cały dzień, nudna praca, nic do roboty
W domku się biorę za koszenie trawy No i będzie pizza
Miłego popołudnia dziewczyny :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 14:46
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny