X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 12:53

julita lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nie bylo wtedy przytulanka, a nadrzerkinnie mam bo bylam z tydzien temu u gina. Daisy wiem ze nie wrozki ale po to jest forum zeby sie pytac bo moze ktoras z Was mialam tak samo ;)) wiec dlatego pytam

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie to trochę przeraża... Nie zamierzasz się kochać z mężem poza dniami płodnymi czy jak?
    Jak ja zaczynałam starania, to po prostu odstawiliśmy antykoncepcję i tyle, sex był jak była ochota.
    Dopiero jak kilka razy nie wyszło to zaczełam się martwić i robić prosta obserwację. Myślę, ze takie na siłe ustawianie, planowanie i sprawdzanie dobrego skutku nie przyniesie, a tylko zawali ci głowę (tak jak nam) i psychika przeszkodzi w zajściu

aisza, Rybeńka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 12:53

• Daisy Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka spoko ja rozumiem, ale juz Ci odpisalam na samym poczatku, ze moglas miec plamienie i przed owu, i w owu, i po owu :) Dlatego pewnie inne dziewczyny nie pisza nic na ten temat, bo prawdopodobnie uwazaja podobnie :) Oczywiscie ze wiem po co jest forum.. Kochana oby to bylo plamienie owulacyjne i obys ją miała wlasnie wtedy i zeby na samym koncu byl zielony kropek - wiadomo ze tego zyczymy sobie wszystkie nawzajem :) Wiem ze taka odpowiedz bardziej by Cię uspokoiła, ale nie chce Cię nakręcać :p Dlaczego nie prowadzisz wykresu? Nie mam na co popatrzec! <3

Nona, samira lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona ja na wakacje wyjezdzam srednio co 2 msc i nic :) Za dwa dni znowu wyjezdzam i mam nadzieje ze ujrze na wyjezdzie jakiś przedwczesny cien cienia cienia :) Poza tym wrzucenie na luz widze w Twoim przypadku to tez planowanie :) Liczysz ze a noz sie uda przy odpoczynku od Of i poza domem ;)

Ewa99 lubi tę wiadomość

• aisza Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa99 wrote:
    Mnie to trochę przeraża... Nie zamierzasz się kochać z mężem poza dniami płodnymi czy jak?
    Jak ja zaczynałam starania, to po prostu odstawiliśmy antykoncepcję i tyle, sex był jak była ochota.
    Dopiero jak kilka razy nie wyszło to zaczełam się martwić i robić prosta obserwację. Myślę, ze takie na siłe ustawianie, planowanie i sprawdzanie dobrego skutku nie przyniesie, a tylko zawali ci głowę (tak jak nam) i psychika przeszkodzi w zajściu

popieram

27.03.2014 [*]
    udało się :) czekamy na Ciebie Skarbie :* <3

10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 21:58

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne rozumiem , ale chcialam aie upewnic bo myslalam ze moze ktoras miala tak samo i nie wiedzialam czy to jest przed czy po owu takie plamienie ;) wiec ja nie widze problemu ze zapytalam jeszcze raz ;) no jasne kazda z nas kazdej zyczy jak najlepiej bo wszystkie marzymy o malutkim cudzie i na pewno wszystkim predzej czy pozniej sie uda !;))

• Daisy Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona skąd wiesz ile Ewa ma lat?

• Daisy Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka ja mialam 21dc rano 3 nitki krwi na wkladce, usg potwierdzilo owulacje w nocy, wiec w moim przypadku bylo to plamienie po owulacji.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja jedynie co mam to bóle około owulacyjne ale plamien nie mam :P ciekawe jakby się zagniezdzil ktoś to czy by bylo plamienie czy juz nie.. choć wiem że nie musi być ale tak mnie ciekawi :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 21:58

• Daisy Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weeeź Mizzelka, ja mam piwerwszy cykl, gdzie nie czulam kompletnie nic podczas owulacji, az zaczelam sie zastanawiac na poczatku czy gin sciemnia mi ahaha jaka durna :p

Ewa99, mizzelka, samira lubią tę wiadomość

• julita Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona ja cię rozumiem, bo sama właściwie od pierwszego cyklu starań zaczęłam chodzić na monitoring i się stymulować.
    oczywiście mogłam poczekać kilka miesięcy i starać się naturalnie, ale jak się okazało dobrze zrobiłam, bo na naturalną owulkę, to ja mam bardzo ale to bardzo małe szanse. a po CLO urósł mi piękny pęcherzyk a po pregnylu pięknie pękł :)

także jeśli tylko czujesz, że zwiększasz swoje szanse na kropka poprzez monitoring/wizyty u lekarza i inne chemie to śmiało! :)
    trzymaj się ciepło! <3

Nona lubi tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwi mnie po prostu nastawianie się na przód, że będziesz się kilka lat starać o dziecko. Jesteś starsza to super!, większa szansa na bliźniaki- osobiście chciałabym bardzo mieć.
    Warto zrobić jakieś badania ogólne itd, ale jeśli cykle masz regularne, bóle meisiaczkowe do wytrzymania, nie zauważasz jakichś większych anomalii w swoim cyklu to jesteś na najlepszej drodze do tego żeby zajść szybko i NATURALNIE.
    Tylko dobrze ci radzę, bo sama od strony "technicznej" mam wszystko ok, a jedyne co mnie najwyraźniej w zajściu blokuje to psychika i ciągłe nerwy związane z wyczekiwaniem owulacji, potem wzrostu tempki, potem testowania, a ostatecznie @...
    Kółko się zamyka. Od następnego cyklu zmykam pewnie stąd i naprawde wrzucam na luz. Nie chcę ci zaszkodzić, tylko dobrze radzę. Bo z tego co kojarzę to ślub bierzesz w sierpniu(wrześniu?), a już wprowadzasz w domu restrykcyjne zasady dotyczące nawet diety. Byle tylko wszystko po kolei, zdrowo, jak najlepiej dla dziecka. Najlepiej dla dziecka będzie przestać się na zapas zamartwiać, ustawiać i planować. Menele, po 40 roku życia, uzaleznieni od fajek, alkoholu tez zachodzą.
    Jesteś zdrowa, to czemu nie masz zajść nie zmieniając nic w swoim życiu?
    Nie chcę potem ci powiedzieć, " a nie mówiłam?"
    Nie tylko ja ci to pisze, już dziewczyny nie raz próbowały ci pomóc.

Daisy, kapturnica, Ewelcia, samira lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Czytałam w wątku o roczniku 92

Ahaaa, ok rozumiem, ale uwazam, ze uwaga w stosunku do Niej, ze jestes od Niej troszke starsza, ze nie chcesz czekac kilka lat, byla troszke nie ten tego. Tak jakbys Ewci dala znac, ze ona ma jeszcze czas, a Ty nie. Zadna z nas go nie ma, bo kazda chce miec dziecko jak najszybciej. :)

Btw, jezeli nie chcesz czekac to dlaczego juz teraz nie zaczniesz sie badac wraz z narzeczonym? Ja w 2 cs mialam juz zrobione hormony, nasienie, zaraz potem pct, w miedzyczasie monitoringi, testy owu, mierzenie tempki, sluzy, szyjki itp.

Nona, czy to przypadkiem nie Ty pisalaś, ze chcesz powiedziec mezowi o ciazy dopiero po usg? Chyba wczoraj pisalam na tym watku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 14:24

julita, samira lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    no ja jedynie co mam to bóle około owulacyjne ale plamien nie mam :P ciekawe jakby się zagniezdzil ktoś to czy by bylo plamienie czy juz nie.. choć wiem że nie musi być ale tak mnie ciekawi :D

u mnie w dniach @ miałam taki brązowawy gęsty śluz..jak rzadki budyń:) i tak miałam przez 3-4 dni, krwi zero...wiec u mnie typowych oznak zagnieżdzenia nie było! :)

mizzelka lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Zadna z nas go nie ma, bo kazda chce miec dziecko jak najszybciej. :)

Daizy będziemy już w marcu :D

Ewa99, Daisy lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa ja Ci dam odejsc stad ahahahaha chyba Cię pogięło hahaa3.gif bedziemy razem na fioletowej stronie mocy! Wszystkie! :)

mizzelka, Ewa99, samira lubią tę wiadomość

‹‹ 378 379 380 381 382 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ