Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie to trochę przeraża... Nie zamierzasz się kochać z mężem poza dniami płodnymi czy jak?
Jak ja zaczynałam starania, to po prostu odstawiliśmy antykoncepcję i tyle, sex był jak była ochota.
Dopiero jak kilka razy nie wyszło to zaczełam się martwić i robić prosta obserwację. Myślę, ze takie na siłe ustawianie, planowanie i sprawdzanie dobrego skutku nie przyniesie, a tylko zawali ci głowę (tak jak nam) i psychika przeszkodzi w zajściuaisza, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwonka spoko ja rozumiem, ale juz Ci odpisalam na samym poczatku, ze moglas miec plamienie i przed owu, i w owu, i po owu Dlatego pewnie inne dziewczyny nie pisza nic na ten temat, bo prawdopodobnie uwazaja podobnie Oczywiscie ze wiem po co jest forum.. Kochana oby to bylo plamienie owulacyjne i obys ją miała wlasnie wtedy i zeby na samym koncu byl zielony kropek - wiadomo ze tego zyczymy sobie wszystkie nawzajem Wiem ze taka odpowiedz bardziej by Cię uspokoiła, ale nie chce Cię nakręcać :p Dlaczego nie prowadzisz wykresu? Nie mam na co popatrzec!
Nona, samira lubią tę wiadomość
-
Nona ja na wakacje wyjezdzam srednio co 2 msc i nic Za dwa dni znowu wyjezdzam i mam nadzieje ze ujrze na wyjezdzie jakiś przedwczesny cien cienia cienia Poza tym wrzucenie na luz widze w Twoim przypadku to tez planowanie Liczysz ze a noz sie uda przy odpoczynku od Of i poza domem
Ewa99 lubi tę wiadomość
-
Ewa99 wrote:Mnie to trochę przeraża... Nie zamierzasz się kochać z mężem poza dniami płodnymi czy jak?
Jak ja zaczynałam starania, to po prostu odstawiliśmy antykoncepcję i tyle, sex był jak była ochota.
Dopiero jak kilka razy nie wyszło to zaczełam się martwić i robić prosta obserwację. Myślę, ze takie na siłe ustawianie, planowanie i sprawdzanie dobrego skutku nie przyniesie, a tylko zawali ci głowę (tak jak nam) i psychika przeszkodzi w zajściu
popieram27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJasne rozumiem , ale chcialam aie upewnic bo myslalam ze moze ktoras miala tak samo i nie wiedzialam czy to jest przed czy po owu takie plamienie wiec ja nie widze problemu ze zapytalam jeszcze raz no jasne kazda z nas kazdej zyczy jak najlepiej bo wszystkie marzymy o malutkim cudzie i na pewno wszystkim predzej czy pozniej sie uda !)
-
nick nieaktualny
-
Nona ja cię rozumiem, bo sama właściwie od pierwszego cyklu starań zaczęłam chodzić na monitoring i się stymulować.
oczywiście mogłam poczekać kilka miesięcy i starać się naturalnie, ale jak się okazało dobrze zrobiłam, bo na naturalną owulkę, to ja mam bardzo ale to bardzo małe szanse. a po CLO urósł mi piękny pęcherzyk a po pregnylu pięknie pękł
także jeśli tylko czujesz, że zwiększasz swoje szanse na kropka poprzez monitoring/wizyty u lekarza i inne chemie to śmiało!
trzymaj się ciepło!Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziwi mnie po prostu nastawianie się na przód, że będziesz się kilka lat starać o dziecko. Jesteś starsza to super!, większa szansa na bliźniaki- osobiście chciałabym bardzo mieć.
Warto zrobić jakieś badania ogólne itd, ale jeśli cykle masz regularne, bóle meisiaczkowe do wytrzymania, nie zauważasz jakichś większych anomalii w swoim cyklu to jesteś na najlepszej drodze do tego żeby zajść szybko i NATURALNIE.
Tylko dobrze ci radzę, bo sama od strony "technicznej" mam wszystko ok, a jedyne co mnie najwyraźniej w zajściu blokuje to psychika i ciągłe nerwy związane z wyczekiwaniem owulacji, potem wzrostu tempki, potem testowania, a ostatecznie @...
Kółko się zamyka. Od następnego cyklu zmykam pewnie stąd i naprawde wrzucam na luz. Nie chcę ci zaszkodzić, tylko dobrze radzę. Bo z tego co kojarzę to ślub bierzesz w sierpniu(wrześniu?), a już wprowadzasz w domu restrykcyjne zasady dotyczące nawet diety. Byle tylko wszystko po kolei, zdrowo, jak najlepiej dla dziecka. Najlepiej dla dziecka będzie przestać się na zapas zamartwiać, ustawiać i planować. Menele, po 40 roku życia, uzaleznieni od fajek, alkoholu tez zachodzą.
Jesteś zdrowa, to czemu nie masz zajść nie zmieniając nic w swoim życiu?
Nie chcę potem ci powiedzieć, " a nie mówiłam?"
Nie tylko ja ci to pisze, już dziewczyny nie raz próbowały ci pomóc.
Daisy, kapturnica, Ewelcia, samira lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Czytałam w wątku o roczniku 92
Ahaaa, ok rozumiem, ale uwazam, ze uwaga w stosunku do Niej, ze jestes od Niej troszke starsza, ze nie chcesz czekac kilka lat, byla troszke nie ten tego. Tak jakbys Ewci dala znac, ze ona ma jeszcze czas, a Ty nie. Zadna z nas go nie ma, bo kazda chce miec dziecko jak najszybciej.
Btw, jezeli nie chcesz czekac to dlaczego juz teraz nie zaczniesz sie badac wraz z narzeczonym? Ja w 2 cs mialam juz zrobione hormony, nasienie, zaraz potem pct, w miedzyczasie monitoringi, testy owu, mierzenie tempki, sluzy, szyjki itp.
Nona, czy to przypadkiem nie Ty pisalaś, ze chcesz powiedziec mezowi o ciazy dopiero po usg? Chyba wczoraj pisalam na tym watkuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 14:24
julita, samira lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:no ja jedynie co mam to bóle około owulacyjne ale plamien nie mam ciekawe jakby się zagniezdzil ktoś to czy by bylo plamienie czy juz nie.. choć wiem że nie musi być ale tak mnie ciekawi
u mnie w dniach @ miałam taki brązowawy gęsty śluz..jak rzadki budyń i tak miałam przez 3-4 dni, krwi zero...wiec u mnie typowych oznak zagnieżdzenia nie było!
mizzelka lubi tę wiadomość