Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNona wrote:A testy ciążowe macie na początek zwykłe paskowe z Allegro żeby nei marnować a już drugi test dla potwierdzenia to ten droższy Quick itp?
Gdzieś słyszałam taką opinię...Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:A ja myślałam że im mniejsza liczba tym czulszy czyli że 10 czulszy niż 25
Wstyd mi że nie ogarniam
dobrze myślisz te 10 są wysokiej czułości ale dlatego mogą sfałszować wynik [pokażą pozytyw często jest to tylko podwyższony naturalnie hormon tz. pokażą ciąże a jej nie ma ,chociaż nie zawsze tak jest ,raczej w przypadku gdy testowa jest mało wyraźna a z kolei taki z niższą czułością 20-25 jest bardziej wiarygodny (wiem zdarza się że i te wychodzą pozytywne a ciąży nie ma )zdarza się tez tak ze robią dziewczyny test ciążowy 20-25 i piszą ze ten strumieniowy czy kasetkowy nie wyszedł pozytyw a po kilku dniach inny z tego samej czułości i typu pozytywny i już uważają ze tamten felerny i to jest błąd bo po prostu hormon nie był na tyle wysoki żeby wykryć a po tych paru dniach wzrósł i dlatego jest wykrywalny dla takiej czułości czyli prawidłowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 16:15
mizzelka, Nona lubią tę wiadomość
-
Nona, ja w dniu @ robie tzw miesieczny zapas 30 testow owu i iles tam ciazowych. Podejrzewam ze taki pamiatkowy test to na pewno bym kupila kasetke.
A ja ciumam cium cium moja 3 i 4 dzis lutke, wieczorem pojdzie 5 i 6. Az mnie mdli chwilami, chyba po niej.
Taki glupi objaw dziewczyny, moje piersi od dzis nie mieszcza mi się w dloni
(Taaak! Takie mam małe, hehe) No i te sutki bola w koncu też. Eh az milo pomyslec ze moglby to byc pierwszy objaw zielonego potworka!Nona lubi tę wiadomość
-
Rudasek, widziałam wczoraj tę dyskusję na temat wózków. Moim zdaniem rozmowa o wózkach teraz ma tyle sensu, co zapisywanie małego do podstawówki po urodzeniu.
Zazdroszczę Ci na makssa, że dostałaś wózek! Nie widzę w tym nic złego. Myślę, że ludzie, którzy dużo zarabiają, ale szanują wartośc pieniądza też by tym nie pogardzili.
A w internecie każdy może być wielkimizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
ano pewnie ze tak Sue :)nas stac na wózek nawet za 2 tysie ale uwazam to za pomysł bez sensu bo wiadomo auto jak kupie to jezdze lata a w wózku, szczegolnie w godoli bobasek jezdzi ok 6 mcy ! wiadomo ze ma jemu byc wygodnie, ma byc bezpieczny..dla nas lekki i funkcjonalny! ale jak ktos kupił nówke sztuke, dziecko pojzdzilo pol roku i podali dalej to nie widze w tym nic złeo! a One wszystkie madrale beda nowe kupować bo trzeba mieć nowy! skoro maja takie zdanie to prosze bardzo, ja nie zabraniam przeciez! wyraziłam tylko swoja opinie a co do czasu to masz racje, ja sie dopisałam pomimo dopiero 5 tyg bo po prostu ten wózek juz mamy! a inaczej to bym nawet do tematu nie podchodziła bo w tych calych przygotowaniach wózek mielismy na ostatnim miejscu!
Daisy, kasika8303, Krokodylica, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Dziewczynko moje Kochane lece do domku pomału musze jeszcze skoczyć na poczte a pozniej robie botwinke bo mi Paula55 narobiła ochoty
buziaki , trzymajcie sie cieplo i nie dajcie sie nikomu sprowokować -
https://ovufriend.pl/wykres,df544a1f20849424b4be3a4136e23734.html
Popołudniowy mocz z cieniem!!!
Boszzz test z cieniem, a nie moczWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 16:40
mizzelka, Zajsonek, kapturnica, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Kiedyś mówiło się, że wózek i łóżeczko (zwłaszcza) kupuje się po porodzie.
ja wlasnie chyba tak zrobie ze wozek i lozeczko kupie po porodzie moj m kupi jak ja jszcze bede w szppitalu tak sadze jak bede miala juz swoje dziecko to kolor wozka bedzie mi juz totalnie obojetny wiec niech mąz kupuje jak juz maluch bedzie na swiecie bo juz niejedenj historii sie nasluchalam ze maluszki jednak zasypialy pod koniec ciazy wiec wole dmuchac na zimne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 16:49
-
Kochana obejrzec zawsze mozna sobie wczesniej i wybrać, a maz tylko zeby wiedzial albo pani w sklepie powiedz ze przyjdzie maz i kupi po porodzie Tak by wszystko czekalo juz na Was w domku Eh mozna sie rozmarzyc...
Sue ale dalas czadu hahahahahaha normalnie nie wierze jakie zachcianki
Ja w pierwszej ciazy mialam straszna ochote na pieguski. Jadlam tylko i wylacznie pieguski! To jeszcze przed zrobieniem testu! Teraz wiem, ze byl to objaw Ah no i pokochalam owocowe herbatki i fetę Wiem, wiem, feta, nie mozna. Ale czytalam duzo na ten temat i ponoc feta grozna jest jak sie wpychaloby ją do pochwy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 16:49
kapturnica, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Kochana obejrzec zawsze mozna sobie wczesniej i wybrać, a maz tylko zeby wiedzial albo pani w sklepie powiedz ze przyjdzie maz i kupi po porodzie Tak by wszystko czekalo juz na Was w domku Eh mozna sie rozmarzyc...
no dokładnie o to mi chodzilo ze wybiore sobie wczesniej a kupie po porodzie )))