Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ANeczka to trzymamy kciuki
ja tez zrobiłam test po tygodniu od @ i to pod namową ciotek ktore tu są jakos nie miałam na to ochoty! no ale po kilku sekundach zobaczyłam II krechy
a takl wogole to czesc DZiewczętaDaisy, Tygrysek, samira, Ewa99, mizzelka lubią tę wiadomość
-
My tez mamy swoj interes, na szczescie sa pracownicy, ktorzy musza przyjsc do pracy
Ale u nas jest taka polityka, ze jak ktos chce wyjsc gdzies cos zalatwic w ciagu dnia czy przyjsc pozniej, wczesniej wyjsc, to nie ma problemu i rozliczamy to im z urlopu bo wszystko jest wpisywane w nasz kalendarz.
Jak pracowalam w korporacji czy w jakichs tam malych firemkach to zawsze zla bylam ze w taki wlasnie pt trzeba isc do pracy. Takze w razie czego wykazuje zrozumienie dla chlopakow. Na szczescie oni tak lubia swoja prace, ze nie trzeba ich namawiac a wiadomo ze to jest jednak kasa, a malo nie zarabiaja. J3dno co mnie tylko wkurza ze ludzie potrafia zadzwonic w niedziele potem od sob bo do 14 jest otwarte, w pon rano o 9 jest np 13, 20 nieodebranych polaczen I potem ktos dzwoni w pon i mowi 'dzwonilem wczoraj'. Albo w tyg o 21 ktos potrafi zadzwonicsamira, asiaP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya mój G ma jutro wolne i idziemy na procesje ,zawsze lubiłam chodzić odkąd niema orkiestry górniczej jest kicha
a G ma w niedziele urodziny ,chyba mu kupie ostatnią część Graya bo nie wiem czy zrobię test chociaż tak się wpisałamDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:Twoj facet przeczya Greya ???
ale jaja :D:D
dobry agent!
czekam tez na film bo ma być niedługokierzynka lubi tę wiadomość
-
Samira ale jaja....no mój to tylko słyszał i mowil zebym mu najciekawsze fragmenty pokazała a na film tez czekam!!!!!!
Pantofelku moze tak byc ze sie przez nas nakrecasz, mnie przez jakis czas tu nie bylo bo non stop widziałam objawy i myslalam ze jestem w ciazy:)
a co do snu to dwie noce pod rzad snilo mi sie ze jestem i ....jestem!!! -
pierwszą część Greya dostałam w prezencie ślubnym z pikantną dedykacją
książkę pochłonęłam w mgnieniu oka, drugą i trzecią część też
co do filmu to mi osobiście wizualnie aktorzy bardzo pasują do tych ról, potrafię sobie wyobrazić ich jako postacie z książkiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 10:00
kierzynka lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Samira ale jaja....no mój to tylko słyszał i mowil zebym mu najciekawsze fragmenty pokazała a na film tez czekam!!!!!!
Pantofelku moze tak byc ze sie przez nas nakrecasz, mnie przez jakis czas tu nie bylo bo non stop widziałam objawy i myslalam ze jestem w ciazy:)
a co do snu to dwie noce pod rzad snilo mi sie ze jestem i ....jestem!!!
Ja tez czekam na film... ale mam byc prawdopodobnie na walentynki 2015 wiec alvo bedziemy swiezo upieczonymi mamami albo bedziemy czekały na poród... he wiec pewnie nie bedzie nam w głowie aby leciec na niego...
chociaz tez jestem fanka Greya... -
nick nieaktualnyJa się za Graya jakoś nie mogę zabrać, już dawno kupiłam, ale nie ciągnie mnie
W sumie to bratowa mnie namówiła.
Kurde, macie czytających facetów, jakie to jest seksowne
Mój to najwyżej ulotki promocyjne przeczytaDaisy, kierzynka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Ewcia mój pożera ksiażki! czyta gdzie sie tylko da....i to wszelakie ostatnio dopadł jakaś historyczna i czytał w łożku na głos...a ja prz nim, pół nazw nie rozumiałam, zupełnie nie łapałam kontekstu...masakra!! ja tez uwielbiam czytac ale cos lekiiego, przygodówki, miłosne oczywiscie i kocham ksiazki arabskie i indyjskie!!! nie moge sie doczekać L4 i czytania całymi dniami!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 10:13
Ewa99 lubi tę wiadomość
-
Ewa99 wrote:Ja się za Graya jakoś nie mogę zabrać, już dawno kupiłam, ale nie ciągnie mnie
W sumie to bratowa mnie namówiła.
Kurde, macie czytających facetów, jakie to jest seksowne
Mój to najwyżej ulotki promocyjne przeczyta
Ale rozbawiłaś mnie Ewcia, bo moj ma tak samo... -
Pantofelek taki spadek to nie spadek. Dopóki temperatura nie spadnie poniżej kreski jest dobrze+ zaraz wchodzisz w za długą fazę luealną, która może oznaczać ciążę.
U mnie skoku dalej brak, trochę się tym denerwuję, ale jajniki mnie nad ranem bolały wyjątkowo mocno, a teraz tylko sobie lekko bulgoczą, więc myślę, że to, to. Co do książek i facetów mój je pochłania, ale głównie z jego dziedziny zainteresowań, czyli kodeksy i inne tego typu. Co prawda grę o tron, w trzy dni wchłonął całą, więc i takie książki się zdarzają. Ja Greya nie dam rady przeczytać przez język w nim użyty. Może w oryginale kiedyś się za to zabiorę, ale polski przekład jest tragiczny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 10:20
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
też macie taki dzień dziś, że nic Wam się nie chce .. ja właśnie wróciłam z "pepco" bo byłam kupić coś dla chrześniaczki męża i padło na takie fajne getry i bluzeczkę ale teraz jak usiadłam to już nic a nic mi się nie chce, dobrze, że obiad gotowy a jeszcze do brata do szpitala jadę później, a wieczorem ZUMBA .. jak ja to dziś ogarnę to nie wiem
I tak mi jakoś słabo i niedobrze, pewnie @ się czai ale jak ma przyjść to niech będzie dopiero w czw.(w przyszłym tyg.) najwcześniej bo wtedy kolejna będzie po urlopie bo @ w górach średnio mi się widzi bo w końcu trzeba te nasze pampery wymieniać a jak się wędruje szlakami po kilka h to gdzie w lesie czy na szczycie ale mi się dziś załączył wgl. jakiś taki czarny humor.. coś czuję, że jutro pójdę na to USG i moje marzenie o tym, że owulacja była a już wgl owocna pryśnie jak bańka mydlana..chociaż to może stać się dziś jak dostanę wynik prg..ale dziwnie z tym moim progesteronem bo jak trafiłam do mojego obecnego lekarza to miałam troszkę poniżej normy i brałam dup-ka na wyregulowanie cyklu też a on mi jeszcze bardziej rozjechał cykle i raz @ miałam 4 dni po odstawieniu a raz to nawet i po 14 dniach dopiero..no i ciąży jak nie było tak nie było, później do dup-ka dostałam CLO ale też lipton tylko cykl się wydłużył a w kolejnym cyklu na samym CLO bez dup-ka się udało i bądź tutaj człowieku mądrym i pisz wiersze
Czekam na nowe BoćkiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 10:21
julita lubi tę wiadomość
-
Powoli, wiesz, ja bym wolała takie już i hop, a nie czekanie jak na skazanie. Choć wczoraj lekarz stwierdził, że pęcherzyki jeszcze są, ale lada moment pękną, nie wiem po czym to wywnioskował, ale było miło mi to słyszeć.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny mam pytanie zrobilam dzis dwa rozne testy i na obu jest slaba 2 kreska tyklo zastanawiam sie a moze to tylko przebarwienie? ale dziwi mnie ze na 2 testach roznych firm i roznych czulosci. niestety nie wstawie fotki bo moj aparat w telefonie jest za slaby i nic nie widac.
Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość