X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANeczka to trzymamy kciuki :):)

ja tez zrobiłam test po tygodniu od @ i to pod namową ciotek ktore tu są :) jakos nie miałam na to ochoty! no ale po kilku sekundach zobaczyłam II krechy :):)

a takl wogole to czesc DZiewczęta :)

Daisy, Tygrysek, samira, Ewa99, mizzelka lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez mamy swoj interes, na szczescie sa pracownicy, ktorzy musza przyjsc do pracy :D
    Ale u nas jest taka polityka, ze jak ktos chce wyjsc gdzies cos zalatwic w ciagu dnia czy przyjsc pozniej, wczesniej wyjsc, to nie ma problemu i rozliczamy to im z urlopu bo wszystko jest wpisywane w nasz kalendarz.

Jak pracowalam w korporacji czy w jakichs tam malych firemkach to zawsze zla bylam ze w taki wlasnie pt trzeba isc do pracy. Takze w razie czego wykazuje zrozumienie dla chlopakow. Na szczescie oni tak lubia swoja prace, ze nie trzeba ich namawiac a wiadomo ze to jest jednak kasa, a malo nie zarabiaja. :) J3dno co mnie tylko wkurza ze ludzie potrafia zadzwonic w niedziele :D potem od sob bo do 14 jest otwarte, w pon rano o 9 jest np 13, 20 nieodebranych polaczen :D I potem ktos dzwoni w pon i mowi 'dzwonilem wczoraj'. Albo w tyg o 21 ktos potrafi zadzwonic :D

samira, asiaP lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój G ma jutro wolne i idziemy na procesje ,zawsze lubiłam chodzić odkąd niema orkiestry górniczej jest kicha

a G ma w niedziele urodziny ,chyba mu kupie ostatnią część Graya bo nie wiem czy zrobię test chociaż tak się wpisałam

Daisy lubi tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twoj facet przeczya Greya ??? :):)

ale jaja :D:D:D

dobry agent! :)

samira lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój przeczytał też ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Twoj facet przeczya Greya ??? :):)

ale jaja :D:D:D

dobry agent! :)
    tak a najlepsze to ze ja dostałam pierwsza część od niego i jej nie skonczyłam jeszcze czytać a on już przeczytał druga :P

czekam tez na film bo ma być niedługo :)

kierzynka lubi tę wiadomość

• Pantofelek Znajoma

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś 37.00', wczoraj było 37.03' i tylko czekać jak poleci do 36,7'.
    A dziś nawet śniło mi się, że się udało, a Wy mi gratulowałyście. Nie wiem, czy przez forum bardziej się nie nakręcam. Miałyście tak?

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira ale jaja....no mój to tylko słyszał i mowil zebym mu najciekawsze fragmenty pokazała :D a na film tez czekam!!!!!! :):)

Pantofelku moze tak byc ze sie przez nas nakrecasz, mnie przez jakis czas tu nie bylo bo non stop widziałam objawy i myslalam ze jestem w ciazy:)

a co do snu to dwie noce pod rzad snilo mi sie ze jestem i ....jestem!!! :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwszą część Greya dostałam w prezencie ślubnym z pikantną dedykacją :D
    książkę pochłonęłam w mgnieniu oka, drugą i trzecią część też :D

co do filmu to mi osobiście wizualnie aktorzy bardzo pasują do tych ról, potrafię sobie wyobrazić ich jako postacie z książki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 10:00

kierzynka lubi tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Pantofelek Znajoma

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że czasem sny się spełniają. Nie tracę nadziei jeszcze w tym cyklu.

cb4859ab11658bf45e49d1dfdc1e064f.png

kasia_1988 lubi tę wiadomość

• kasia_1988 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Samira ale jaja....no mój to tylko słyszał i mowil zebym mu najciekawsze fragmenty pokazała :D a na film tez czekam!!!!!! :):)

Pantofelku moze tak byc ze sie przez nas nakrecasz, mnie przez jakis czas tu nie bylo bo non stop widziałam objawy i myslalam ze jestem w ciazy:)

a co do snu to dwie noce pod rzad snilo mi sie ze jestem i ....jestem!!! :)

Ja tez czekam na film... ale mam byc prawdopodobnie na walentynki 2015 wiec alvo bedziemy swiezo upieczonymi mamami albo bedziemy czekały na poród... he wiec pewnie nie bedzie nam w głowie aby leciec na niego...
    chociaz tez jestem fanka Greya...

8tc
    9tc
    10tc
    17tc
    relgh37106b9h52t.png
    f2wli09kel1p6uqt.png
    1usal6d80v7jp3t1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się za Graya jakoś nie mogę zabrać, już dawno kupiłam, ale nie ciągnie mnie ;)
    W sumie to bratowa mnie namówiła.
    Kurde, macie czytających facetów, jakie to jest seksowne :D
    Mój to najwyżej ulotki promocyjne przeczyta :/

Daisy, kierzynka, mizzelka lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia mój pożera ksiażki! czyta gdzie sie tylko da....i to wszelakie :) ostatnio dopadł jakaś historyczna i czytał w łożku na głos...a ja prz nim, pół nazw nie rozumiałam, zupełnie nie łapałam kontekstu...masakra!! :) ja tez uwielbiam czytac ale cos lekiiego, przygodówki, miłosne oczywiscie i kocham ksiazki arabskie i indyjskie!!! nie moge sie doczekać L4 i czytania całymi dniami! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 10:13

Ewa99 lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • kasia_1988 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa99 wrote:
    Ja się za Graya jakoś nie mogę zabrać, już dawno kupiłam, ale nie ciągnie mnie ;)
    W sumie to bratowa mnie namówiła.
    Kurde, macie czytających facetów, jakie to jest seksowne :D
    Mój to najwyżej ulotki promocyjne przeczyta :/

Ale rozbawiłaś mnie Ewcia, bo moj ma tak samo...

8tc
    9tc
    10tc
    17tc
    relgh37106b9h52t.png
    f2wli09kel1p6uqt.png
    1usal6d80v7jp3t1.png
  • la Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pantofelek taki spadek to nie spadek. Dopóki temperatura nie spadnie poniżej kreski jest dobrze+ zaraz wchodzisz w za długą fazę luealną, która może oznaczać ciążę.
    U mnie skoku dalej brak, trochę się tym denerwuję, ale jajniki mnie nad ranem bolały wyjątkowo mocno, a teraz tylko sobie lekko bulgoczą, więc myślę, że to, to. Co do książek i facetów mój je pochłania, ale głównie z jego dziedziny zainteresowań, czyli kodeksy i inne tego typu. Co prawda grę o tron, w trzy dni wchłonął całą, więc i takie książki się zdarzają. Ja Greya nie dam rady przeczytać przez język w nim użyty. Może w oryginale kiedyś się za to zabiorę, ale polski przekład jest tragiczny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 10:20

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też macie taki dzień dziś, że nic Wam się nie chce ..:| ja właśnie wróciłam z "pepco" bo byłam kupić coś dla chrześniaczki męża i padło na takie fajne getry i bluzeczkę :P ale teraz jak usiadłam to już nic a nic mi się nie chce, dobrze, że obiad gotowy :) a jeszcze do brata do szpitala jadę później, a wieczorem ZUMBA .. jak ja to dziś ogarnę to nie wiem :D :P
    I tak mi jakoś słabo i niedobrze, pewnie @ się czai :P ale jak ma przyjść to niech będzie dopiero w czw.(w przyszłym tyg.) najwcześniej bo wtedy kolejna będzie po urlopie bo @ w górach średnio mi się widzi bo w końcu trzeba te nasze pampery wymieniać :D a jak się wędruje szlakami po kilka h to gdzie w lesie :O czy na szczycie :D ale mi się dziś załączył wgl. jakiś taki czarny humor.. coś czuję, że jutro pójdę na to USG i moje marzenie o tym, że owulacja była a już wgl owocna pryśnie jak bańka mydlana..chociaż to może stać się dziś jak dostanę wynik prg..ale dziwnie z tym moim progesteronem bo jak trafiłam do mojego obecnego lekarza to miałam troszkę poniżej normy i brałam dup-ka na wyregulowanie cyklu też a on mi jeszcze bardziej rozjechał cykle :| i raz @ miałam 4 dni po odstawieniu a raz to nawet i po 14 dniach dopiero..no i ciąży jak nie było tak nie było, później do dup-ka dostałam CLO ale też lipton tylko cykl się wydłużył :P a w kolejnym cyklu na samym CLO bez dup-ka się udało :O i bądź tutaj człowieku mądrym i pisz wiersze :P
    Czekam na nowe Boćki <3 <3 <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 10:21

julita lubi tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La ale jednak ta twoja temperatura pnie się w górę do celu

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • la Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powoli, wiesz, ja bym wolała takie już i hop, a nie czekanie jak na skazanie. Choć wczoraj lekarz stwierdził, że pęcherzyki jeszcze są, ale lada moment pękną, nie wiem po czym to wywnioskował, ale było miło mi to słyszeć.

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest szansa, że mój zacznie jeszcze czytać, niby facetom to z wiekiem przychodzi ;D
    Ja za to pożeram książki, mój się dziwi, ale nie ma nic przeciwko. Nawet mi czytnik kupił, żebym mu chyba kartkami w nocy nie szeleściła :D

• madzianka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mam pytanie zrobilam dzis dwa rozne testy i na obu jest slaba 2 kreska tyklo zastanawiam sie a moze to tylko przebarwienie? ale dziwi mnie ze na 2 testach roznych firm i roznych czulosci. niestety nie wstawie fotki bo moj aparat w telefonie jest za slaby i nic nie widac.

Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość

p19us65glzzsn3k4.png
‹‹ 407 408 409 410 411 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ