Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Poczekaj jeszcze z dzień lub dwa i zrób test, jeżeli jesteś w ciąży kreska powinna ciemnieć. Teraz trudno powiedzieć, niektórym dziewczynom pierwszy pozytywny test wyszedł dopiero po tygodniu od terminu @.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
madzianka wrote:Hej dziewczyny mam pytanie zrobilam dzis dwa rozne testy i na obu jest slaba 2 kreska tyklo zastanawiam sie a moze to tylko przebarwienie? ale dziwi mnie ze na 2 testach roznych firm i roznych czulosci. niestety nie wstawie fotki bo moj aparat w telefonie jest za slaby i nic nie widac.
-
la wrote:Pantofelek taki spadek to nie spadek. Dopóki temperatura nie spadnie poniżej kreski jest dobrze+ zaraz wchodzisz w za długą fazę luealną, która może oznaczać ciążę.
U mnie skoku dalej brak, trochę się tym denerwuję, ale jajniki mnie nad ranem bolały wyjątkowo mocno, a teraz tylko sobie lekko bulgoczą, więc myślę, że to, to. Co do książek i facetów mój je pochłania, ale głównie z jego dziedziny zainteresowań, czyli kodeksy i inne tego typu. Co prawda grę o tron, w trzy dni wchłonął całą, więc i takie książki się zdarzają. Ja Greya nie dam rady przeczytać przez język w nim użyty. Może w oryginale kiedyś się za to zabiorę, ale polski przekład jest tragiczny.
Poniżej kreski przed @ to mi jeszcze nie spadła. Spadała zawsze do poziomu pierwszej wyższej. Odnotowywałam zazwyczaj 3 dni spadku. Dziś już 14dpo i tam bym chciała, żeby już tak zostało. Te ostatnie dni i najbliższe to nawet mam rano stresa jak mierzę tempkę. -
Pantofelek wrote:Poniżej kreski przed @ to mi jeszcze nie spadła. Spadała zawsze do poziomu pierwszej wyższej. Odnotowywałam zazwyczaj 3 dni spadku. Dziś już 14dpo i tam bym chciała, żeby już tak zostało. Te ostatnie dni i najbliższe to nawet mam rano stresa jak mierzę tempkę.
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki ;** wszystkim testujacym powodzenia !!;* a ja mialam wyniki z wymazu i wyszly zle tzn...okazalo.sie ze.mam bakterie przez ktora prawdopodobnie nie zachodze w ciaze i przez nia w styczniu poronilam. Jednak sa szanse znikome.ze niektore laski zachodza w ciaze. Lekarz mi wczorajpowiedzial zebym zrobila test 26 czerwca i jak bede jakims cudem w ciazy to wtedy da mi inne leki na pozbycie sie tego paskuctwa... a jak bedzie @ to kuracja koll miesiaca i wtedy sie moge dopiero w sierpniu starac... no i o 2 miesiecznej abstynecji od przytulanka to noe wspomne (( jezeli przez pol roku nie zajde to bede miala laparoskopie ale wczoraj bylam zalamana ale dzis jest lepiej wylecze to paskudztwo i zajde w upragniona ciaze nie ma.co sie poddawac jestem pozytywnie nasatwiona.
Kasia * lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Mam takie głupie pytanie - betę trzeba robić na czczo?
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Iwonaa11 wrote:Hej dziewczynki ;** wszystkim testujacym powodzenia !!;* a ja mialam wyniki z wymazu i wyszly zle tzn...okazalo.sie ze.mam bakterie przez ktora prawdopodobnie nie zachodze w ciaze i przez nia w styczniu poronilam. Jednak sa szanse znikome.ze niektore laski zachodza w ciaze. Lekarz mi wczorajpowiedzial zebym zrobila test 26 czerwca i jak bede jakims cudem w ciazy to wtedy da mi inne leki na pozbycie sie tego paskuctwa... a jak bedzie @ to kuracja koll miesiaca i wtedy sie moge dopiero w sierpniu starac... no i o 2 miesiecznej abstynecji od przytulanka to noe wspomne (( jezeli przez pol roku nie zajde to bede miala laparoskopie ale wczoraj bylam zalamana ale dzis jest lepiej wylecze to paskudztwo i zajde w upragniona ciaze nie ma.co sie poddawac jestem pozytywnie nasatwiona.
-
Bety nie trzeba na pewno, niektóre hormony zaleca się, ale betę można normalnie po jedzeniu.
Iwona i tak trzymaj! Wyleczysz się i ani się obejrzysz, a będziesz w ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 10:47
Daisy, samira, Krokodylica lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Czesć dziewczynki
Ja już od dziś na tyg. urlopiku Lenie się z książką, bo nawiązując do tematu uwielbiam czytać
Madzianka jak są cienie cieniów to jest to ciążą. Zrób za 3 dni test u będzie jasne.
Ja czekam na wyniki bety. Ale jakoś nawet się nie stresujęKrokodylica, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
Ja przytakne ze nie trzeba byc na czczo. Ani przy prg, ani becie. Ja sie jak rano zabralam za pakowanie to jeszcze sniadania nie zjadlam. O 13 odwioze psy i bede czekac na mezusia. Mam nadzieje ze podroz minie szybko. W sumie az tak daleko nie jest z 3miasta do Gizycka, byle tylko nie wjechac w korki..kiedys jechalismy do Gizycka 9h bo byl wypadek po drodze i objazd..
samira lubi tę wiadomość
-
Ja od jutra nie mierzę, wiem, że nie mam nawet owulki wyznaczonej, ale teraz zaczyna mnie to tylko stresować i tyle, do tego od piątku biorę lutkę, więc temperatura nie będzie miarodajna.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań.