Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja wytrzymałam tydzien po terminie @! Dacie radę
Dajcie fasolce powędrować na spokoju i umoscic sie tam gdzie trzeba:)
Bedzie dobrze:)
Powiem Wam, ze jednym objawem u mnie sa powiększające sie cycki, lubie to! Byleby tyłek nie rósł!!
Trzymam kciuki za dzisiejsze testerki :*
Powiem Wam, ze hormony sprawiają, ze rano kocham cały swiat, a wieczorem wszystkich nienawidzęEwa99, samira, kierzynka, Aneczka98 lubią tę wiadomość
-
Witajcie. Dzis ostatni dzien pracy i relax - oj jak super. I na dodatek na nasz wyjazd w góry pojedziemy nowym samochodzikiem-bo dzis odbieramy. Kupilismy kombi-taki rodzinny jak juz bedzie dziecko plus 2 psy-akurat dla naszej rodziny
U mnie jeszcze troche do testowania, jak zwykle , co miesiac, ćwicze swoja cierpliwośćjulita, Tygrysek lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Betty, czyżby długi weekend? Ja tez mam 4 dni wolne:) mam zamiar zrobic cos dobrego dla siebie:)
Wczoraj powiedziałam Tacie, ze zostanie dziadkiem:) tak sie ucieszył!
Mam to szczęście, ze mam najlepszego tatę, jakiego mozna sobie wymarzyć.
W ogole, ostatnio cos pisalyscie o metodach wychowania dzieci. Ja chciałabym byc choć w połowie tak dobra mama jak moja.
Teraz ja zaczynam rozumieć, jak sie o mnie martwi. Ja martwię sie o te mała kruszyne, ktora ma jakiś 4mm, a co dopiero, jak pojawi sie na świecie:)
Wybaczcie prywatę, tak mnie jakoś naszłoEwa99, Aneczka98, Tygrysek, Kasia *, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O tak, długi wknd i wspólny wyjazd z M od dłuższego czasu. Juz dzis wieczorkiem idziemy na koncert wiec miło sie zaczyna
Sue super ze masz takiego tate. Moi rodzice sa po rozwodzie i z ojcem nie utrzymuje kontaktu. Ale mam najcudowniejsza mame pod słońcemSue lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
My zostawiamy oba psy w hotelu tym razem. Ale kiedys jak jeszxze byl tylko jeden to byl z nami w gorach pod namiotem i sie wspinal z nami
Dobrze ze chociaz na bete nie musze dzis jechac to mam wiecej czasu na pakowanie sie. Bo wczoraj robilam paznokcie zamiast wkladac rzeczy do toreb :pEwa99, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewa i ja i mój M tez prowadzimy wlasne interesy i dlatego tak sie ciesze na ten wknd bo od bardzo dawna nigdzie ni bylismy. Oczywiscie klienci dzwonia i chca i w piatek i w sobote przyjsc ale trudno, poczekaja do poniedziałku.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
a do nas na długi weekend zjeżdża się rodzina męża z drugiego końca polski, tzn. teściowa, szwagier, jego narzeczona i może babcia, także sobie nie odpoczniemy
oczywiście bardzo ich wszystkich lubię, ale jak pomyślę o gotowaniu/sprzątaniu/zabawianiu to...
hehe ale cóż takie to obowiązki rodzinne
-
Daisy wrote:Ja sie nie doluje kochane Mam do tego dosc lajtowe podejscie wiec czekam dalej
no i bardzo dobrze Daizy, nie ma co rozmyślać. zrobisz test za kilka dni i będzie jasne
PS. piękny skok temperatury masz, a u mnie chyba zmierza do... buu
wypoczywaj sobie w Giżycku
-
a my na długi weekend jedziemy do rodziców mojego męża .. :x jakoś to zniosę w końcu ja swoich mam na miejscu bo aż ok 25min. spacerkiem a 5min autobusem więc w sumie wypada też odwiedzić teściów
Wgl. wczoraj byliśmy w sklepie na zakupach tematycznych "urlop" większość zakupiona no i ze względu na wyjazd teraz kupiłam też co nieco dla maluszków które tam są jeden ma 3m-ce a drugi bobas całe 8 dni na dzień dzisiejszy :)i kupiłam takie fajne bodziaki dla małej bo ta 8 dniowa to dziewczynka i takie skarpetuśki fajne a młody już tyle dostał, że teraz zaopatrzymy go w skarpetuśki i jeszcze dziś musze skoczyć po coś dla chrześniaczki męża bo zapomnieliśmy o niej w tym szale zakupów
No a tak wgl. krew oddana zagadałam sobie i wyniki będą po 13stej. jutro je zabiorę ze sobą na wizytę to mi lekarz mam nadzieję powie co i jakkasia_1988, Daisy, samira lubią tę wiadomość
-
Pokazałam test mężowi, bo ciekawa byłam czy dojrzy kreskę, a on: "o w ciąży jesteś, ale fajnie" i banan na twarzy A już myślałam, że to tylko ja ją widzę. Teraz się modlę, żeby @ nie przyszła, bo brzuch pobolewa
Sue, podziwiam Cię, że aż tydzień ze zrobieniem testu wytrzymałaś
My też będziemy mieć długi weekend, ale dopiero od piątku, bo mąż jutro pracuje 14 godzin. Ale i tak nigdzie się nie wybieramy, bo kładziemy plytki w łazience i przeznaczamy na to każdą wolną chwilęjulita, Daisy, kasia_1988, samira, Ewa99, Ewelcia, Tygrysek, M4DZI4, mizzelka lubią tę wiadomość