Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagda_lena88 wrote:oo Meridko to jesteśmy z tego samego dnia i miesiąca raz jeszcze wszystkiego naj i rośnijcie zdrowo :*[/QUOTE
Kochana to dla Ciebie wszystkiego najlepszego zdania prawka i pięknego bociana co tu wiecej trzebaMagda_lena88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Dziewczyny a jak z Waszymi urlopami? Wicie co... mi jeszcze nie wyszedł test, w sumie jeszcze go nie zrobiłam ale mam zaplanowane wakacje za granicą... straciłam już jak wiecie dwie ciąże ale przyczyną była tarczyca raczej - teraz jestem jakoś unormowana...
Poleciałybyście we wczesnej ciąży na urlop?
Ewelcia ja zanim zrobiłam test polecialam na weekend do przyjaciółki do Londynu. Tam czekałem na @ i w międzyczasie dwa dni w pełnym biegu z dala od turystów, ale intensywnie, a tu dzidzia już była od jakiegoś czasu! Dodam, ze przyjaciółka w 22 tc była wtedy, skutków ubocznych nie było zdrowe podejście do wszystkiego nam pomożeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 02:17
-
nick nieaktualny
-
Jak dobrze wstać
Skoro świt
Jutrzenki blask
Duszkiem pić
Nim w górze tam
Skowronek zacznie tryl
Jak dobrze wcześnie wstać
Dla tych chwil...
Dzień dobry. Wyższych temperatur ciąg dalszy. Miłego dnia pięknym paniom życzęDaisy, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Hej
Nie wytrzymałam i zrobiłam test. Cień cienia cieniowatego wyszedł. Ledwo widać tę kreseczkę, ale jest. W piątek powtórzę. Mam nadzieję, że mnie @ nie zaleje... Uwierzyć nie mogęDaisy, Madzik82, samira, kasia_1988, Tygrysek, Z., Rybeńka, M4DZI4, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Gratuluję nowych BOĆKÓW
życzę cierpliwości oczekującym na test czyli sobie też
oraz pogody ducha i wytrwałości dla tych do których przyszła @
W końcu dla każdej z Nas zaświeci słońce
a dziś środowy piątunio udanego długiego weekendu
a u mnie temp. w dół..pewnie już tak do @. Dziś miałam iść na prg. ale zastanawiam się czy iść ale chyba się ogarnę i pójdę..
I raz jeszcze BARDZO BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ za wszystkie życzenia jesteście niezastąpionesamira lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja Kciukam za dzisiejsze testowanka i gratuluje kolejnych bocianków tyle naskrobałyście że oczywiście was nie nadrobie
Madzia taki spadek tempki to nie spadek, idz sprawdz jaki masz prg27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Aneczka98 3mam kciuki by nieprawdopodobne stało się prawdziwe
no nic ja się chyba ogarnę i lecę do lab. później małe zakupy, do szpitala odwiedzić brata po operacji, a wieczorem ZUMBA
PS: Daisy sikaj bo ja muszę wyjśćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 07:29