Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysamira wrote:Kasiu a ty robisz testa ,jak tak to kiedy
kochana ja mam sluz płodny od wczoraj imokro strasznie chyba owulka sie ruszyła czekałam na okres podbrzusze mnie okropnie bolalo a tu sluz ciagnacy troche sie zdziwilam bo to 27 dzien cyklu
wczesniej owulki nie mialam bo bylam na monitoringu 16 dnia cyklu i mowil ze endo 5 mm owulki brak pecherzykow brak inagle 27 dc sluz wprawdzie jajniki to mnie tylko gilgaja bo tego bolem nazwac nie mozna ale sluz piekny jak to mój mąz powiedizał utopic sie w tobie można ))) jak myslisz samirko euthyrox moze ruszyc owulke .bo biore go od tygodnia niby pisza na forum ze ponoc jest na wywolanie owulki częściowoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 19:06
samira lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:To ja sobie naloze obiad i bede sie dalej wgapiać
Ja zrobilam sikańca sobie przed chwila i jest cien cienia ale ciut slabszy
Troche boli mnie brzuch, oby jutro znowu byl cien moze mocniejszy to zasikam wszystko dookola lazienki z wrazenia [/QUOT
Kochana to ile jeszcze dzisiaj testów zejdzie?
Zostaw z jeden na jutro
Czujesz po kościach, że to może już?
-
Bylam ciekawa wiesz czy sie od rana cos zmienilo Choc doskonale wiem ze beta co 2 dni Na jutro tescik mam, bez obaw Raczej czuje w cyckach, ze kto wie, ale kto wie, moze te cycki to lutka choc nigdy mi nie rosly po lutce. Zobaczymy O nastepnym tescie nic nie napisze, dopiero w dniu spodziewanego testowania
julita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Samiro moj men ma nadzerke przelyku i cos tam jeszcze i bierze na stale leki, masakra jak jeden raz rano zapomni wziac na czczo albo na noc to potem chodzi i kaszle jakby mial zaraz zwymiotowac, nie moge tego zniesc...juz mial raz gastroskopie robiona, teraz znowu dostal tydzien temu skierowanie na gastro i kolonoskopie. On z kolei robil usg klaty i obojczyka ale nic nie wykazalo, jedyne co to ma przewlekle rozwolnienie i tez na to dostaje leki na recepte..stad kolonoskopia. Masakra, masakra.
A crp to wiem co to jestDaisy, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:kochana ja mam sluz płodny od wczoraj imokro strasznie chyba owulka sie ruszyła czekałam na okres podbrzusze mnie okropnie bolalo a tu sluz ciagnacy troche sie zdziwilam bo to 27 dzien cyklu
wczesniej owulki nie mialam bo bylam na monitoringu 16 dnia cyklu i mowil ze endo 5 mm owulki brak pecherzykow brak inagle 27 dc sluz wprawdzie jajniki to mnie tylko gilgaja bo tego bolem nazwac nie mozna ale sluz piekny jak to mój mąz powiedizał utopic sie w tobie można ))) jak myslisz samirko euthyrox moze ruszyc owulke .bo biore go od tygodnia niby pisza na forum ze ponoc jest na wywolanie owulki częściowo
-
nick nieaktualnyno moze ale owulke mam wiec testu robić nie bede chyba no bo po co jak mam teraz dopiero owulke wtym cyklu juz bylam pewna ze mi sie okre slada moment zacznie atu nic wiem ze jak jutro zrobie to bedzie negatyw no bo zczego mialby sie wziasc dzidzi
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla , marcela29
3 - aja , mirusia77 Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - Emily83, basiulkaa_89 (@), dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@), misia79 , Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90 , olcia87
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka , słoneczna 85 , hakuna.matata , lula88 , kasiatoja Angelstw , Chajko
10 - Mega (@), Paragonik_93 (@), Rudasek , Sue , pudel22 , ofelaine (@)
11 - Welonisia (@), Tygrysek86 (@), *Sylwia
12 - Rubi(@), lulu_ovufriend (@), Kasiulik
13 - Brawurka84(@), zara (@), olencja, maja35 magdaleka_ka (@), munirka (@), Aprilka , AnusiaM
14 - aTyna, kasika8303 , Carola55
15 - kierzynka, kasianadine
16 - Ewa99 , czrnula22 (@), motyl1993, myska , majka86
17 - przedszkolanka, madzianka, magmiecz , dorocia2324
18 -
19 - Aniiusiaaa5, Edka
20 - pleasure, Ewelcia, Krokodylica, marissith
21 - mala1407, Pantofelek
22 - samira, JusWik, Zonia, takasobieja
23 - chmurreczkaa, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82, Daisy
24 - Another, Julita
25 - Magda_lena88, Nasturcja
26 - Rybeńka, Tasiemka, Pysiaaa21
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, aisza, Mirinda, staraczka,Kasia*
w tym miesiącu jest: 50
...
ach tam równa 50 stuknęła
przepisalam sie na 30 jak teraz woulka to test moge robic ostatniegoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 19:22
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Zafasolkowanym gratulacje, nie doczytam co i jak, bo na trzaskałyście postów, że szok.
Daisy, ja tego cienia nie widzę, trzymam kciuki, ale też mówię, że na pepino cienie potrafią wychodzić od tak.
Wszystkiego najlepszego merida
Tygrysku 18% szans, to nie na ciążę, a na pozytywny test ciążowy jeżeli ciąża jest.
Pantofelek witaj!
julita nie wiem, czy to ty mówiłaś, że po pregnylu przez około dziesięć dni wychodzi pozytywny test. Po ty moim pozytywne wychodzą podobno przez około tydzień.
Doliczanie punktów kończy się tu chyba w 18dpo.
Sue to coś żółtkowe to prawdopodobnie ciałko żółte.
Ja po inseminacji, myślałam, że będzie strasznie, a tak na prawdę nic nie czułam, wszystko od wejścia do wyjścia z gabinetu trwało max 5 min. Teraz zostaje czekanie, lekko plamię od jakiejś godziny i wydaje mi się, że to owulka. Od piątku mam brać lutkę dowcipną przez 10 dni. Teraz najgorszy czas bo czekaniesamira, julita, Daisy, Sue, Nona, merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Inseminację można zrobić na NFZ, ale ja to prywatnie robiłam. 1180zł zapłaciłam łącznie z monitoringiem, lekami, badaniem nasienia męża i samym zabiegiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 19:52
Nona lubi tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Jedno wstrzyknięcie nasienia nie udowodniono, że więcej niż jedno daje lepsze rezultaty, więc się nie wykonuje. Ja miałam domaciczną, na najprawdopodobniej niepękniętym pęcherzyku. Nasienie do tego jest przygotowywane, odwirowywane są plemniki nieruchome i uszkodzone.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 20:05
Kasia *, Nona lubią tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań.