Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:cześć kochane
Pochwalę się, mój test z dzisiaj :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0eaecf86d42a.jpg
Tylko jeszcze na bete czekam do piątku na wynik...stresuję się, ale szczęście przemawiaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny dziękuję Wam bardzo! :*
Hm, my się staraliśmy od lutego/ marca ale ja miałam długie cykle 42 dni, no i mąż żylaki III stopnia. Po laparo męża nie mogliśmy przez miesiąc ale że dostalam stymulacje i nie chciałam tracić to my już ...po 3 dniach! A miało wtedy plemników nie być! No i dzisiaj dwa takie testy zobaczyłam
ale boję się i czekam na bete w piątek wynik
hm, recepta? Wmawiałam sobie,że wszystko wina dupka i tempka i objawy
dużo spacerowałam!
a objawy , po dupku trochę piersi ale nie czuję już, do tego szyjka wysoko i twarda i ból @ ale inny takie skurcze 30ssek. i tyle i mokro mi ciągle
aha, jeszcze miałam dwa dni mdłości i straszne skurcze w brzuchu, myślałam że się zatrułam szaszłykami z lidla! a to chyba implantacja była
ja tylko takie coś miałamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 11:55
Rybeńka, Nasturcja, Kasia *, mizzelka, samira lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanka :D:D jejja GRATULUJĘ :* życzę Ci baaardzo nudnej ciąży! Zdróweczka dla Ciebie i Maleństwa :*
A mój dziś był na badaniu nasienia. Wyniki za tydzień... Trochę się boję. Powiedzcie, czy mogę za tydzień wrzucić tu wyniki? byście mi pomogły w interpretacji ?
Ewelcia, przedszkolanka:), samira lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Przedszkolanka GRATULACJE !!!!!
Mam wynik bety : 644 ( w pon. było 278) więc spoko
Kasia nie biorę lutki, ponieważ mam wysoki progesteron.
Krokodylica plamienia ustały całkowicie i to bardzo mnie cieszy. Była to @ lekka albo nadżerka.Daisy, Rybeńka, Krokodylica, Ewelcia, Ewa99, przedszkolanka:), Aneczka98, mizzelka, samira lubią tę wiadomość
-
Rybeńka wrote:Przedszkolanka :D:D jejja GRATULUJĘ :* życzę Ci baaardzo nudnej ciąży! Zdróweczka dla Ciebie i Maleństwa :*
A mój dziś był na badaniu nasienia. Wyniki za tydzień... Trochę się boję. Powiedzcie, czy mogę za tydzień wrzucić tu wyniki? byście mi pomogły w interpretacji ?
Wrzucaj..ktos pomoże, boe ja sie nie znam ale sa tu specjalistki!! -
nick nieaktualny
-
Dziękuję Dziewczynki Kochana :* to za tydzień w środę jak je tylko dostanę to wrzucę i może na ten wątek co Daisy mówiła. Buziaki Wam wszystkim śle :*:*:*:*:*:* :DOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
U mnie 12 dni do testowania, aaa nie mogę się doczekać normalnie. Mam nadzieję, że nam wyjdzie bo tak na prawdę to jest pierwszy raz kiedy może nam się uda.
kasia_1988, Ewa99 lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
kasika8303 wrote:
Mam wynik bety : 644 ( w pon. było 278) więc spoko
Kasia nie biorę lutki, ponieważ mam wysoki progesteron.
Krokodylica plamienia ustały całkowicie i to bardzo mnie cieszy. Była to @ lekka albo nadżerka.
kasika8303 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem na forum nowiusieńkim nabytkiem, ale jednocześnie strasznie zafascynowanym społecznością.....
weszłam na ten wątek i doznałam istnego szoku ile Was zaciążyło w tym miesiącu! gratulacje moje drogie !!!!
czy to magia pisania na forum ? :D:D
Ewa99, przedszkolanka:), mizzelka, kierzynka, samira, Daisy lubią tę wiadomość