Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no to super, witamy na pokładzie
jak chyba jak mało kto nie robiłam wykresów, tempki i nic...hahahaha byłam tylko po to zeby pogadac z dziewczynami
teraz prowadze na belly ( córka ovu) kalenadarz ciązy
no to mocy przybywaj...zarażam wiruskamicymcia, samira lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:cześć kochane
Pochwalę się, mój test z dzisiaj :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0eaecf86d42a.jpg
Tylko jeszcze na bete czekam do piątku na wynik...stresuję się, ale szczęście przemawia
Ale BOSKO!!! Superaśnie! GRATULACJE!!!asiaP, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
cymcia temperatura nie będzie wiarygodna bo mierzona o różnych godzinach.
Idę robić pranie do sąsiadki bo mi pralka padła, a zmoczyła już ubrania.
cymcia lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Cymcia Witamy
Ja osobiście stawiam na magię tego forum i będę się tego trzymać nogami i wszystkim innym też Bociany mówią same za siebie :)I ja jestem tego przykładem, 6 lat starań, tylko jeden miesiąc na forum i mam bociana, także kciukam!! Sama widzisz
Przedszkolanka gratulacje!!!!! Super wiadomość
A ja dziś widziałam na ekranie u pielęgniarki wyniki swojej pierwszej (w końcu!!) poniedziałkowej bety i jest prawie 61 000 dziś zrobiłam drugą betę, więc pewnie wyniki w piątek najszybciej :)I takie to nowości
Pogoda dalej rozpieszcza Ja też pochłaniam książki ale osobiście dla mnie Grey im dalej w tom tym nudniej i zbyt różowo, a końcówka trzeciego tomu osobiście nie przypadła mi do gustu ale każdy lubi coś innego
Miłego dniaEwa99, cymcia, przedszkolanka:), Tygrysek, samira, Daisy lubią tę wiadomość
-
Cymcia, wystarczy ustawić budzik na 7 zmierzyć i iść dalej spać, ja tak robię.
cymcia, Ewelcia lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
przedszkolanka:) wrote:dziewczyny dziękuję Wam bardzo! :*
Hm, my się staraliśmy od lutego/ marca ale ja miałam długie cykle 42 dni, no i mąż żylaki III stopnia. Po laparo męża nie mogliśmy przez miesiąc ale że dostalam stymulacje i nie chciałam tracić to my już ...po 3 dniach! A miało wtedy plemników nie być! No i dzisiaj dwa takie testy zobaczyłam
ale boję się i czekam na bete w piątek wynik
hm, recepta? Wmawiałam sobie,że wszystko wina dupka i tempka i objawy
dużo spacerowałam!
a objawy , po dupku trochę piersi ale nie czuję już, do tego szyjka wysoko i twarda i ból @ ale inny takie skurcze 30ssek. i tyle i mokro mi ciągle
aha, jeszcze miałam dwa dni mdłości i straszne skurcze w brzuchu, myślałam że się zatrułam szaszłykami z lidla! a to chyba implantacja była
ja tylko takie coś miałam
Czyli jednak... cuda się zdarzają i to wtedy kiedy się ich najmniej spodziewamy!!!! Super!
To nie jest "tylko takie coś miałam" ale aż tyle się działo!!!
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymerida17 wrote:Hej Cymcia Witamy
Ja osobiście stawiam na magię tego forum i będę się tego trzymać nogami i wszystkim innym też Bociany mówią same za siebie :)I ja jestem tego przykładem, 6 lat starań, tylko jeden miesiąc na forum i mam bociana, także kciukam!! Sama widzisz
wooo hooooo-super no to wchłaniam wszystkie Wasze fluidy
merida17 lubi tę wiadomość
-
To mówię budzik na stałą godzinę i można żyć, bo takie temperatury nic nie dadzą, ta o 16 na przykład jest kompletnie niewiarygodna bo już po 8 rano temperatura ciała samoistnie się podnosi.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ależ obkupiłam się dzisiaj w testy ciążowe, płytkowe i sikacze ale wszystkie z czułością 25 (nie było innych): novatest, check&go, pinktest i facelle
oby chociaż jeden był szczęśliwyEwa99, cymcia, Tygrysek, merida17, samira, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
Hejka moje drogie, ale musiałam nadraaaaaaaabiać... net mi wczoraj padł na pysk. ;/
Madziu spóźnione życzenia ale też Życzę Ci weszystkiego dobrego i spełnienia marzeń kochanie zdrówka :*
Dziewczyny co tak sie spieszycie z tym testowaniem, cholerka spokojnie, take it easy mam nadzieje że te cien cienia będą jednak grbymi krechami
Przedszkolanko gratulacje! a mówiłam że coś jest na rzeczy?
a pamiętam jak pisałaś że nic z tego bo zaraz po tym zabiegu itp...
A tu taka niespodzianka ach tam super nudnej ciąży ci życzę
La trzymam kciuki żeby wszystko było Ok.
Cymcia witamy
Samirko mam nadzieję że bd ok, lepiej zrobic szybciej te USG, ach ta służba zdrowia ;/
A ja wczoraj wpadłam na super pomysł.. spierdzielałąm truskawki i ogórki kiszone.. to trzeba mieć nasrane w bani.. ale nie mogłam się powstrzymać to było takie dobre...
Dodatkowo wczoraj strasznie mnie brzuch bolał aby przez półtorej godz.. ale potem przeszło, chyba wątroba zastrajkowała, ale wieczorem chyba lewy jajnik? nie wiem co to bo prawie całe lewe podbrzusze mnie bolało ;/ jakiś taki tępy ból a wczoraj nic prawego jajnika nie czułam a powinien sie odzywać, powoli sie martwie.. nie mam na razie bóli małpowych o dziwo, przeszły. No nic dalej trzeba czekać
zamówiłam maść, czekam na nią bo w żadnej aptece nie ma. jak już tyle czekałam to i dziś poczekam znajoma ma mi załatwić
i pewnie przez tą infekcje mam dość dość śluzu jak nie wiem... budyn waniliowy? ;/Ewa99, przedszkolanka:), samira, Magda_lena88 lubią tę wiadomość
-
Ewa99 wrote:Ja też często wstaję o 4
Jest cicho, idzie coś porobić, można skoczyć na rolki, albo na rower bo pusto wszędzie.
I człowiek taki rozbudzony i z lepszym humorem rusza do pracy
Mamo, powdziwiam WAs DZiewczyny...ja nie mam problemów tak wstac jesli musze ale oddałabym wszystko zeby spać dłuzej...i przeciagam z minuty na minute wstaje o 7.30 i nie moge wstać!!!
a najlepsze jest to ze czesto w sobote o 7 juz sprzatam a w dzien pracujący dramat!!