Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:Julitko ja też z tych dużo nie pijących... nie lubię.. max 3 szklanki na dzien.. a mój mąż hektolitry
hehe ja się czuję jak balon po wypiciu 2,5 litra wody, oczywiście rozkładam to na cały dzień. mój organizm nie jest przyzwyczajony do takiej dawki nawodnienia i dosłownie co 30-40 minut biegam siusiać, w domu to nie ma problemu, ale w pracy to aż wstyd tak często chodzić na kibelek
-
nick nieaktualny
-
Kochane b beta jest bezlitosna i nie pozostawi złudzeń <0,100. Progesteron 49,20 wiec pewnie dlatego taki wykres:| odstawiam lutke i czekam na @ także na urolop wybieram się bez stresu... przepisuje się więc na lipcowe testowanie. Trzymam kciuki za pozostale testujace:-D
samira lubi tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Kochane b beta jest bezlitosna i nie pozostawi złudzeń <0,100. Progesteron 49,20 wiec pewnie dlatego taki wykres:| odstawiam lutke i czekam na @ także na urolop wybieram się bez stresu... przepisuje się więc na lipcowe testowanie. Trzymam kciuki za pozostale testujace:-D
<przytula>Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://ovufriend.pl/wykres,2aab32dffdceeea5680d81a96a123e49.html Jeszcze jedna dzisiejsza mamusia Wpiszcie ją jak możecie.
Ewelcia lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Kochane b beta jest bezlitosna i nie pozostawi złudzeń <0,100. Progesteron 49,20 wiec pewnie dlatego taki wykres:| odstawiam lutke i czekam na @ także na urolop wybieram się bez stresu... przepisuje się więc na lipcowe testowanie. Trzymam kciuki za pozostale testujace:-D
tulam!!!Ewelcia lubi tę wiadomość
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla , marcela29
3 - aja , mirusia77 Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - Emily83, basiulkaa_89 (@), dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@), misia79 , Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90 , olcia87
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka , słoneczna 85 , hakuna.matata , lula88 , kasiatoja Angelstw , Chajko
10 - Mega (@), Paragonik_93 (@), Rudasek , Sue , pudel22 , ofelaine (@)
11 - Welonisia (@), Tygrysek86 (@), *Sylwia
12 - Rubi(@), lulu_ovufriend (@), Kasiulik
13 - Brawurka84(@), zara (@), olencja, maja35 magdaleka_ka (@), munirka (@), Aprilka , AnusiaM
14 - aTyna, kasika8303 , Carola55
15 - kierzynka, kasianadine
16 - Ewa99 , czrnula22 (@), motyl1993, myska , majka86
17 - madzianka, magmiecz , dorocia2324 , zlobk
18 - przedszkolanka:) , Paula27 , ...WIKI...
19 - Aniiusiaaa5, Edka
20 - pleasure, Ewelcia, Krokodylica, marissith
21 - mala1407, Pantofelek
22 - samira, JusWik, Zonia, takasobieja
23 - chmurreczkaa, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82, Daisy
24 - Another, Julita
25 - Magda_lena88, Nasturcja
26 - Rybeńka, Tasiemka, Pysiaaa21
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, aisza, Mirinda, staraczka, Kasia*, Z.
w tym miesiącu jest: 54
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 18:08
-
Ewelcia wrote:Kochane b beta jest bezlitosna i nie pozostawi złudzeń <0,100. Progesteron 49,20 wiec pewnie dlatego taki wykres:| odstawiam lutke i czekam na @ także na urolop wybieram się bez stresu... przepisuje się więc na lipcowe testowanie. Trzymam kciuki za pozostale testujace:-D
Ewelcia, samira lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki jestem po badaniu i jestem zła itd...szłam z nadzieją , że mnie wybada,że da zestaw badań a tu dupa....
po 1. Dziadek miał z 70 lat!
Jak usłyszał ze na cytologii wyszło CIN1 to zaczał coś na swojej karteczce pisać i pisać a ja nie wiem o co chodzi bo tak bazgrolił ze głowa mała. Zrobił mi cytologie raz jeszcze, ale mnie tak bolało wszystko ze szok, przyciskał mi tez strasznie brzuch itd!!! grzebał mi tam i grzebał! Wyczaił nadżerkę i ilość wydzieliny mu sie nie podobała, wiec dał mi tylko badanie na bicenoze pochwy bo twierdzi ze moze tam byc jakas bakteria czy cos.....nie zrobił mi usg ani nic! a i jeszcze sie doczepił do pochwy ze wydaje mu sie przodozgęcie! a kilka lat temu i dwa m-ce temu robiłam usg dowcipne i wyszła pochwa i wszystko ksiązkowa....
to tak w skrócie...
bardzo sie denerwuję...ide do "papa" w środę za tydzien, mam nadzieje ze nie wpedzi mnie w taki nastrój jak ten dziś -
Miałam odpocząć od OF, ale mnie uzależniłyście !
za to was uwielbiam !
Rudasku kochanie nie przejmuj się tą wizytą, wydaje mi się (skoro napisałaś, że miał ok. 70lat), że już jest ślepy !!
Dziad jeden będzie nam naszego Rudaska denerwował !
Poczekaj na tą wizytę u przystojniaka
trzymam kciuki i wierzę, że wszystko jest w porządku kochanie
a tak wgl. to co to za cisza ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 18:03
Kasia *, samira, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Dziewczynki jestem po badaniu i jestem zła itd...szłam z nadzieją , że mnie wybada,że da zestaw badań a tu dupa....
po 1. Dziadek miał z 70 lat!
Jak usłyszał ze na cytologii wyszło CIN1 to zaczał coś na swojej karteczce pisać i pisać a ja nie wiem o co chodzi bo tak bazgrolił ze głowa mała. Zrobił mi cytologie raz jeszcze, ale mnie tak bolało wszystko ze szok, przyciskał mi tez strasznie brzuch itd!!! grzebał mi tam i grzebał! Wyczaił nadżerkę i ilość wydzieliny mu sie nie podobała, wiec dał mi tylko badanie na bicenoze pochwy bo twierdzi ze moze tam byc jakas bakteria czy cos.....nie zrobił mi usg ani nic! a i jeszcze sie doczepił do pochwy ze wydaje mu sie przodozgęcie! a kilka lat temu i dwa m-ce temu robiłam usg dowcipne i wyszła pochwa i wszystko ksiązkowa....
to tak w skrócie...
bardzo sie denerwuję...ide do "papa" w środę za tydzien, mam nadzieje ze nie wpedzi mnie w taki nastrój jak ten dziś
nie martw się na zapas.. stare dziadki takie są
za chwile bd miała wizytę u bardziej konkretnego lekarza może też zafunduj sobie to co podawała mi samirka? ten multi gyn? bezpieczny w ciąży jest..