Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:toć przodozgęcie i tyłozgięcie to żadna przeszkoda ja mam przodozgięcie...
nie martw się na zapas.. stare dziadki takie są
za chwile bd miała wizytę u bardziej konkretnego lekarza może też zafunduj sobie to co podawała mi samirka? ten multi gyn? bezpieczny w ciąży jest..
Kochana a to kupiue a aptece...co to jest, zel ???
ile kosztuje....napisz mi prosze cos o tym!!!
jutro zakupie! -
gratuluję nowych Boćków i życzę udanych długich weekendów w każdym zakątku świata/kraju
A ja w końcu wybrałam się na ten progesteron i wynik to 15,91ng/ml przy normie dla fazy lutealnej 5,16 - 18,56. i w sumie zadowolił mnie ten wynik bo jak w ubiegłym roku trafiłam do mojego lekarza to jakoś w marcu miałam niespełna 2
a do tego jakie jaja wyszły na jutro byłam umówiona na usg by potwierdzić owulację..a dziś zdążyłam wrócić od brata ze szpitala usiąść a tutaj patrzę dzwoni mój ginekolog i się mnie pyta czy byliśmy umówieni jakoś na weekend na to usg a ja mówię, że na jutro i klops bo wyszły jakieś zamieszania z dyżurami i mój lekarz jutro tego dyżuru nie ma i zaprosił mnie na dziś między 16-21 więc ja raz dwa w te pędy się ogarnęłam i pojechałam i wieści są takie że owulacja BYŁA potwierdzenie to widoczne ciałko żółte na usg oraz wynik progesteronu, no ale jak się udało w tym cyklu to od pozytywnego testu i tak jeszcze dodatkowo dostanę dup-ka. Więc myślę, że jest dobrze bo nie wiem czy owulacja była owocna czy nie ale ważne, że była Więc to już jest sukces a i endometrium ma ok 10mm więc jak na tę fazę i dzień cyklu jest okmizzelka, Zajsonek, M4DZI4, przedszkolanka:), rotaszek, Aneczka98, samira, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
a nie bede czekać na przesyłke, cenowo mniej wiecej tak samo...jutro zakupie w aptece i zaaplikuje na noc
Dzieki dziewczynki moje!!!!...kurde ale sie martwie!!Zajsonek, samira lubią tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:gratuluję nowych Boćków i życzę udanych długich weekendów w każdym zakątku świata/kraju
A ja w końcu wybrałam się na ten progesteron i wynik to 15,91ng/ml przy normie dla fazy lutealnej 5,16 - 18,56. i w sumie zadowolił mnie ten wynik bo jak w ubiegłym roku trafiłam do mojego lekarza to jakoś w marcu miałam niespełna 2
a do tego jakie jaja wyszły na jutro byłam umówiona na usg by potwierdzić owulację..a dziś zdążyłam wrócić od brata ze szpitala usiąść a tutaj patrzę dzwoni mój ginekolog i się mnie pyta czy byliśmy umówieni jakoś na weekend na to usg a ja mówię, że na jutro i klops bo wyszły jakieś zamieszania z dyżurami i mój lekarz jutro tego dyżuru nie ma i zaprosił mnie na dziś między 16-21 więc ja raz dwa w te pędy się ogarnęłam i pojechałam i wieści są takie że owulacja BYŁA potwierdzenie to widoczne ciałko żółte na usg oraz wynik progesteronu, no ale jak się udało w tym cyklu to od pozytywnego testu i tak jeszcze dodatkowo dostanę dup-ka. Więc myślę, że jest dobrze bo nie wiem czy owulacja była owocna czy nie ale ważne, że była Więc to już jest sukces a i endometrium ma ok 10mm więc jak na tę fazę i dzień cyklu jest ok
super wieści kochana -
Rudasek wrote:a nie bede czekać na przesyłke, cenowo mniej wiecej tak samo...jutro zakupie w aptece i zaaplikuje na noc
Dzieki dziewczynki moje!!!!...kurde ale sie martwie!!
kochana żadnych zmartwień !!
bo zaraz wpadnę tam do Ciebie i dupę złoję -
Rudasek wrote:a nie bede czekać na przesyłke, cenowo mniej wiecej tak samo...jutro zakupie w aptece i zaaplikuje na noc
Dzieki dziewczynki moje!!!!...kurde ale sie martwie!!
macica jest rozpulchniona to zawsze coś się zainfekuje, takie zalety )Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 19:07
-
i jeszcze raz się powtórzę nie martw się aby i nie denerwuj bo to bardziej zaszkodzi niż jakaś głupia nadżerka czy bakteria kobitki z gorszymi infekcjami wychodziły cało...
na mnie wrzeszczał gin jak mu mowilam ze bralam urofuraginum ze to szkodzi itp..
a na necie co druga zaciążona pisze ze jej pomaga i ok jest...
-
nick nieaktualny
-
madzianka wrote:Cos brzuch mnie pobolewa boje sie ze jutro @ przylizie a testy to byla pomylka.
Dobranoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 21:08
-
Gratuluje nowym mamuśkom!
Bol jak na @ miałam cały czas, tez po zrobieniu testu, dlatego ciezko w to uwierzyć
Spokojnie dziewczynki, stres tylko szkodzi :*
Rudasek, dwa głębokie wdechy i spokój:) dla tego dzidziulka, co w brzuchu teraz rośniesamira, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj same boćki super dzień.
Ja wróciłam od sąsiadki jej mąż przez pomyłkę rozwiesił u siebie moje ubrania, więc kolejna posiadówka po jutrze pewnie
Wypiłam sobie piwko radlera i teraz pewnie pójdę spać bo zmęczona jestem po całym dniu bieganiny.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Sue wrote:Gratuluje nowym mamuśkom!
Bol jak na @ miałam cały czas, tez po zrobieniu testu, dlatego ciezko w to uwierzyć
Spokojnie dziewczynki, stres tylko szkodzi :*
Rudasek, dwa głębokie wdechy i spokój:) dla tego dzidziulka, co w brzuchu teraz rośnie