Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:może ma jednodniowe krwawienie?
gdzieś czytałam że okreś to normalka i może zmylać... bo organizm chce @ i nie łatwo tak mu się przestawić.. i że ponoć to złuszczenie niepotrzebnej ściółki lub też zagniezdzenie dalsze.. kurde nie mogę tego artykułu znaleźć.
oby nie bylo to piszesz:( -
HEj!
Dziś mamy gości i małą imprezkę. Postanowiłam sprawdzić czy mogę wypić drinka i zrobiłam test. Oczywiście wiedziałam, że będzie negatyw. Dlatego luzuję dziś, relaksuje się. Test zrobiłam ten o czułości 10 Pepino
Pokaże wam jak on wygląda: oczywiście jest jak pisałyście cień cienia pojawia się. Próbowałam oddać to na zdjęciu, na żywo widać bardziej
Zmykam szykować dom na gości! Dobrego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 10:07
Zajsonek, mizzelka, Daisy, M4DZI4, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
ale dziś miałam śmieszny sen
śniło mi się że narobiłam sobie kanapek i kawy do termosu... jechałam długo autobusem jakaś zła byłam.. że tyle muszę się tarmosić i to jeszcze nad ranem!
potem dojechałam na miejsce a tam gabinet mojego gin... jeszcze słońce ledwo wzeszło a ja weszłam sobie do gabinetu usiadłam na jego fotelu i wpierdzielałam kanapki hahah
a on wszedł i zamiast się zdziwić to: o moja pacjentka
a potem badal mnie i usg a ja wpierdzielałam kanapkę w międzyczasie hahah
potem się obudziłam bo nie mogłam wytrzymać hahahZajsonek, Tygrysek, kapturnica, Sue, samira lubią tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:to chyba jednak koniec ciąży misi79 bo ona szła do szpitala bo miała "plamienia" i podejrzenie ciąży ektopowej no i od tego czasu nic nie pisała aż pojawiła się brzydka ikona kropel czerwonych i zakończyła wykres
-
mizzelciu super sen
ja miałam takie sny przy braniu desmoxanu
już prawie rzuciłam palenie a tu @ się spóźniała, więc pomyślałam może dzidzia przestałam brac tabletki, bo w ciąży nie można a się okazało, że to przez torbiel spóźnienie i znowu fajka w gębę -
może głodna byłaś
Generalnie uważa się, że sen o kanapce wróży spokojną starość.
widzieć kanapkę: dostaniesz spadek
jeść kanapkę: ktoś bardzo dobry lubi cię
kupować kanapkę: posiadasz wielkie możliwości intelektualne
robić kanapkę: otrzymasz dodatkową pracę
sprzedawać kanapki: okaż serdeczność komuś z Twojego najbliższego otoczenia, a spotka Cię za to nagroda. -
mizzelka wrote:zajsonek u mnie to ja nei wiem.. zawsze mam porąbane sny ale ten to przekroczył granice hahah
Powiedziałam o tym P. i sprawdził co to oznacza. Ponoć jeśli śni się nam własna śmierć, to oznacza, że podświadomość pragnie zmian i że szykują się takie w naszym życiu. Oznacza nowy etap, początek czegoś. Miesiąc później dowiedziałam się, że jestem w ciąży
A Freud ponoć pisał, że nasza podświadomość, aby ukryć traumę związaną z własną śmiercią obrazuje to jako spóźnienie się np. na pociąg
I niech mi ktoś powie, że to nie jest magiczne!
-
Tygrysek wrote:cień? Jak wyschnął test. Bo jak był mokry to bawnik rozlał się na całość.
Tygrysek lubi tę wiadomość