Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla , marcela29
3 - aja , mirusia77 Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - Emily83, basiulkaa_89 (@), dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@), misia79 , Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90 , olcia87
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka , słoneczna 85 , hakuna.matata , lula88 , kasiatoja Angelstw , Chajko
10 - Mega (@), Paragonik_93 (@), Rudasek , Sue , pudel22 , ofelaine (@)
11 - Welonisia (@), Tygrysek86 (@), *Sylwia
12 - Rubi(@), lulu_ovufriend (@), Kasiulik
13 - Brawurka84(@), zara (@), olencja, maja35 magdaleka_ka (@), munirka (@), Aprilka , AnusiaM
14 - aTyna, kasika8303 , Carola55
15 - kierzynka, kasianadine
16 - Ewa99 , czrnula22 (@), motyl1993, myska , majka86
17 - madzianka, magmiecz , dorocia2324 , zlobk , PatrycjaP
18 - przedszkolanka:) , Paula27 , ...WIKI...
19 - Aniiusiaaa5, Edka, MKMKK
20 - pleasure, Ewelcia, Krokodylica, marissith
21 - mala1407, Pantofelek
22 - samira, JusWik, Zonia, takasobieja
23 - chmurreczkaa, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82, Daisy
24 - Another, Julita
25 - Magda_lena88, Nasturcja
26 - Rybeńka, Tasiemka, Pysiaaa21
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, aisza, Mirinda, staraczka, Kasia*, Z.
w tym miesiącu jest: 56
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 07:42
-
Rudasku co za stary dziad!!!!! Olej go i czekaj na wizytę u przystojniachy!
A ja dziewczynki się żegnam z Wami na 3 dni, jadę odpocząć bez neta Także miłego weekendu!!!! I KCIUKAM!!!!Aneczka98 lubi tę wiadomość
-
Cały czas miałam wrazenie, ze zaraz dostane okres. Bolał mnie brzuch, nie wiem czy inaczej, byłam przekonana, ze okres przyjdzie. Potem delikatne plamienie, wlasnie w takim kolorze pomarańczowym (ciezko go opisać).
U mnie tak zaczynała sie @, wiec czekałam cierpliwie. Po tygodniu zrobiłam test, były delikatne 2 kreski, po 4-5 dniach powtórzyła
Go o 18, juz kreski były grubasne:)
Bedzie dobrze!!
Ide spac, dobranoc
-
Ja też miałam ból jak na @. Test robiłam w 25 dc, a 27-28 też pojawiło się plamienie. Nie przyjęłam się nim, bo wiedziałam, że to może być w terminie spodziewanej @, a poza tym już w dniu testu miałam potwierdzenie badaniem krwi, wiec byłam spokojna. Potem dopiero się zaczęło. W 5+2 wylądowałam na izbie przyjęć z krwawieniem. Na usg był tylko pęcherzyk ciążowy bez zarodka, ale powiedzieli mi, że może być za wcześnie. Dostałam nakaz bezwzględnego leżenia i dużą dawkę luteiny, w pewnym momencie nawet relanium brałam. Na szczęście po tygodniu był już zarodek 2 mm z bijącym sercem. W sumie plamienie/krwawienie miałam przez trzy tygodnie. Leżałam w sumie pięć tygodni. Teraz jest wszystko dobrze. 4 tygodnie temu mała (bo będzie chyba córka) miała 6.78 cm
Tak więc dziewczyny ku pokrzepieniu serc te plamienia nie zawsze oznaczają, że ciąży nie będzie i będzie coś złego. Mam nadzieję, że mój przypadek wleje w Was trochę optymizmuAneczka98, samira, Sue lubią tę wiadomość
-
madzianka wrote:To czekam do jutra czy minie to plamienie czy jednak przerodzi sie w @ normalnie sie zalamalam teraz. Chce mi sie plakac
Ale fajnie, codziennie nowe mamy są
Dzień dobry
U mnie 13 wyższa Nie testowałam dziś, poczekam sobie do jutra, to może kreska bardziej wyraźna będzie. Mąż już chciał lecieć mówić moim rodzicom. Zwariował całkiem. I zaczął mi mówić do brzucha. Stwierdził, że to na bank będzie Zuzia... Odrzuciło mnie od słodyczy z czego bardzo się cieszę i liczę na to, że tak już zostanie
samira, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Witajcie Gratuluje nowym mamuskom
Ja dzis wyjezdzam i nie bedzie mnie pare dni ale jak wróce to sie na pewno na nowo zabociani
Miłego wkndu Wam życzę, mam nadzieje ze u mnie fasol sie tez bedzie układał w czasie tych dni odpoczynku Okaze sie w przyszłym tygodniu jak zatestuje.samira lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry dziewczynki witam sie ze slonecznego Gizycka i zycze Wam milego dnia :*
U mnie spadek niczym w zeszlym cs, szkoda ze nie pod linie jak wtedy ehhh..buziaki! :*
Samira czy doszla wczoraj paczka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 09:07
mizzelka, samira lubią tę wiadomość
-
może ma jednodniowe krwawienie?
gdzieś czytałam że okreś to normalka i może zmylać... bo organizm chce @ i nie łatwo tak mu się przestawić.. i że ponoć to złuszczenie niepotrzebnej ściółki lub też zagniezdzenie dalsze.. kurde nie mogę tego artykułu znaleźć.
oby nie bylo to piszesz:(samira lubi tę wiadomość