Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasturcja wrote:Dziewczyny, apeluję o trochę wyrozumiałości. Niektórzy się starają już bardzo długo i każda kolejna miesiączka to rozczarowanie. Niektóre kobiety łapią doła i z pewnością nie w głowie im informowanie o @ na jakiejś liście. Po prostu znikają i chcą odpocząć.
Dlatego, żeby było sprawiedliwie radzę takie osoby po prostu wykreślić, ale i też nie oskarżać, bo naprawdę emocje każdą z nas miotają na lewo i prawo, ale nie każdy radzi sobie z emocjami na tyle dobrze, żeby nadal się na forum udzielać.
ja rozuemiem że miotają emocje itp... ale nikt je tutaj nie ochrzani za @, wręcz przeciwnie, na pewno uzyskały by wsparcie
i takie osoby już wykreśliłam co zniknęły.
Ale według mnie jak ktoś sie zapisze to niech informuje chociaż..kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie właśnie się brązowe plamienie rozpoczęło. Także @ na pewno dziś w nocy albo jutro rano mnie zaleje. Ale poinformuje o tym smutnym wydarzeniu prawdopodobnie jutro.
Co najśmieszniejsze, nie mam żadnych bólów miesiączkowych. Nic. Sama nie wiem czy to fajnie czy nie, bo akurat po prysznicu się podcierałam ręcznikiem i patrzę a tu brązowe na ręczniku. Życie jak w Madrycie.
Dobra idę te włosy robić, bo zaraz idziemy do restauracji. Dzisiaj na chińszczyznę idziemysamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak mi Ovu wyznaczyło na podstawie zeszłego cyklu, bo miałam wtedy fazę lutealną 18 dniową i okres się spóźnial dlatego Ovu się zakręciło. A ja normalnie mam cykle 26-28 dniowe tylko właśnie w maju miałam @ po 31 dniach po raz pierwszy w życiu no i Ovu zaczęło brać to pod uwagę.
-
nick nieaktualny
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla , marcela29
3 - aja , mirusia77 Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - basiulkaa_89 (@), dzastina2005 , potforzasta(@), Ania_84(@), Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse , justi87(@)
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90 , olcia87
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka , słoneczna 85 , hakuna.matata , lula88 , kasiatoja Angelstw , Chajko
10 - Mega (@), Paragonik_93 (@), Rudasek , Sue , pudel22 , ofelaine (@)
11 - Welonisia (@), Tygrysek86 (@), *Sylwia
12 - Rubi(@), lulu_ovufriend (@), Kasiulik
13 - Brawurka84(@), zara (@), maja35 magdaleka_ka (@), munirka (@), Aprilka (@), olencja(@)
14 - kasika8303 , Carola55 , ep7
15 - kierzynka (@), kasianadine
16 - Ewa99 , czrnula22 (@), motyl1993 (@), myska , majka86
17 - madzianka(@), magmiecz , dorocia2324 , zlobk , PatrycjaP
18 - przedszkolanka:) , Paula27 , ...WIKI...
19 - Aniiusiaaa5, Edka , MKMKK(@), Aneczka98
20 - pleasure , Ewelcia, marissith(@), dorka1979 , Krokodylica(@)
21 - Pantofelek , bommbelek89
22 - samira, JusWik(@), takasobieja
23 - chmurreczkaa, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90(@), Madzik82, Daisy
24 - Another, Julita,
25 - Magda_lena88, Nasturcja,
26 - Rybeńka, Tasiemka, Pysiaaa21, mizzelka, Zonia
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Bombelek87, liwi
29 - Neli, Ola89
30 - La, aisza, Mirinda, staraczka, Kasia*, Z.
w tym miesiącu jest: 59
...
-
Pantofelek wrote:Dziewczyny. 5 dni siedzenia z Wami na forum i... jestem w ciąży! Przed chwilą zrobiłam test i są dwie kreski, druga trochę bledsza. 8 cykli starań i udało się!! Będę mamą! Dopiszcie mnie!!
Pantofelku GRATULACJE!!!
Witajcie dziewczyny, ale miałam Was do nadrabiania -
Madzik82 wrote:Dziewczyny placze od samego rana. 3dni temu wyszedl mi cien cienia. Nastrpnego dnia blada ale wyrazna kreska, wczoraj taka sama kreska. Dzisiak tez, chociaz chyba troche bledsza. Jutro pewnie bedzie bez kreski. Beta przestala przyrastac. Jestem zalamana. Chcialam w poniedzialek isc na krew ale to nie ma sensu. Stracilam nadzieje
Madzik idź koniecznie na krew w poniedziałek. Testy to testy, są omylne! Trzymam kciuki!!!!!Madzik82 lubi tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:Słuchaj kochana wiadomo juz coś kiedy zakończą ta cała budowę u was w zoo ?
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Pojęcia nie mam, wiem, że budują Afrykanarium, nie mogę się doczekać, kiedy będzie gotowe. Jak będę wiedzieć coś więcej, to na pewno dam znać!!
Wlasnie chodzi mi o to afrykanarium bo chciałam zobaczyć
To daj znac jak coś bedziesz wiedziała
Wybiorę sie z chęcią ! -
nick nieaktualnyZajsonek Kochana Ty nasza, nie ma @ ciagle jesteś w grze wiem, ze czasami szukamy znaków, ze czujemy to czego nie chcemy, ale ja jestem przykładem, który tez czekał na @, nawet do głowy nie brał, ze ta najwierniejsza przyjaciółka się nie zjawi, proszę Cie zawsze była, więc musi się udać i Tobie i każdej z nas nie smutkaj się już
Zajsonek, Sue lubią tę wiadomość