Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zajsonku ostatnio rozmawialysmy o Twoim 9 fl ze jest to kwestia dyskusyjna masz juz @ ze piszesz ze 11fl? Pamietaj ze jesli plamienie jest takie na wkladke to jest to plamienie a nie 1 dc. nawet of o tym czasem podpowiada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 19:10
Zajsonek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Zajsonku ostatnio rozmawialysmy o Twoim 9 fl ze jest to kwestia dyskusyjna masz juz @ ze piszesz ze 11fl? Pamietaj ze jesli plamienie jest takie na wkladke to jest to plamienie a nie 1 dc. nawet of o tym czasem podpowiada
No pomału sie rozkręca -
To nawet jesli wyjdzie 11fl to jest ok. A ten zeszly cs to bym nie powiedziala ze bylo 9dni fl..za krotko kochana obserwujesz by stwierdzic jaka jest Twoja fl, bo nawet wahajaca sie miedzy 11 a 14 bedzie stala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 19:13
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:dobry zestaw ale costag i wiesiołek dopiero jakby się cykl rozpoczął a magnez możesz już brać
Wlasnie boje sie castagnusa brać boje sie ze cykl mi rozleguluje
Moze narazie magnez i Wiesiolek a zrobię prolaktyne 5dc i zobaczę
A jak coś będzie nie tak to pójdę do lekarza i zapytam czy mam brać czy niesamira lubi tę wiadomość
-
Mizzelciu ona juz nie pamieta tego. Troche ja tam poboli skorka nad paznokciem jak o cos zahaczy przy wycieraniu itp. Ale strachu tyle nigdy sie nie najadlam, no no przez te 7 lat to byla najgorsza sytuacja jaka nas spotkala. Ale widac kazdy musi cos miec jak ja bylam mala ze 3 lata mialam to dla zabawy skakalam z fotela przez taki drewniany stary babciny kwietnik. I siostra moja zeby podniesc level odsunela go troche skonczylo sie zszywaniem ust na pogotowiu, krew sie lala, mama mdlala z widoku, myslala ze umre a ja poszlam do niej do lazienki bo pranie wkladala do pralki i mowie 'mamus cos mi wisi' i beka mala bylam pamietam to jakby to bylo wczoraj blizne mam do dzis ale malutka, sciagneli mi usta i zszyli w kaciku, mialam
3 szwy, na pol twarzy prawie
Teraz wiem co czula wtedy moja mama.
A u mnie @ juz za rogiem, plamien nie ma, ale szyjka juz nizej wiec ehh czekam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 19:26
-
nick nieaktualnyZajsonek ja widze, ze Ty jestes baaaaaardzo zestresowana. Dlaczego? Przeciez jestes mloda, zdrowa, masz fajne, regularne cykle. Nic sobie nie wkrecaj. Nic Ci nie jest i nic nie musisz brac. Witaminki jak magnez owszem, nie zaszkodza. Kwas foliowy jak najbardziej. Ale innymi swinstwami sie nie faszeruj. Wy sie staracie DOPIERO drugi cykl. Ja wiem, ze kazdy chce od razu zajsc w ciaze. Ja tez tak chcialam. Zobacz na mnie, jestem zdrowa, nic mi nie dolega, nie biore lekow, a juz 7 miesiecy i zajsc nie moge. To jest naprawde kwestia szczescia wspolzycia w odpowiednim momencie. I potem szczescia tego jak te zolnierzyki sobie poradza z dostaniem sie do jajeczka.
Poobserwuj siebie. Faze lutealna tez masz w porzadku, owulujesz, temperatury masz w normie.
Wyluzuj, bo stres dobrze nie wplywa na starania.Zajsonek, samira, Daisy, Sue, kapturnica, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Mizzelciu ona juz nie pamieta tego. Troche ja tam poboli skorka nad paznokciem jak o cos zahaczy przy wycieraniu itp. Ale strachu tyle nigdy sie nie najadlam, no no przez te 7 lat to byla najgorsza sytuacja jaka nas spotkala. Ale widac kazdy musi cos miec jak ja bylam mala ze 3 lata mialam to dla zabawy skakalam z fotela przez taki drewniany stary babciny kwietnik. I siostra moja zeby podniesc level odsunela go troche skonczylo sie zszywaniem ust na pogotowiu, krew sie lala, mama mdlala z widoku, myslala ze umre a ja poszlam do niej do lazienki bo pranie wkladala do pralki i mowie 'mamus cos mi wisi' i beka mala bylam pamietam to jakby to bylo wczoraj blizne mam do dzis ale malutka, sciagneli mi usta i zszyli w kaciku, mialam
3 szwy, na pol twarzy prawie
Teraz wiem co czula wtedy moja mama.
A u mnie @ juz za rogiem, plamien nie ma, ale szyjka juz nizej wiec ehh czekam..
polecam na zgojenie tribiotic - super goi
oj to widzę że też dobra byłaś ja jak bylam mała to przyjebutałam o róg mebli.. z roczek moze mialam.. i rozciełam sobie brew.. i nie zszyli mi, dlatego teraz z depilacją mam problem heheh ale ogarniam
oooo albo to bylo mistrzostwo... mialam kilka latek i wsadziłam sobie skówkę od mazaka do nosa czaisz? to jeszcze mieslimy malucha to tata tak gnał ze mną do szpitala i wyciągali mi to ponoć jakimiś szczypcami i darłam się na caly szpital i lekarz mówił że chwila moment i by mi operowali bo do mózgu by doszło a bylam spokojnym dzieckiem tyle że pomysłowym...
Daisy, Sue lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Zajsonek ja widze, ze Ty jestes baaaaaardzo zestresowana. Dlaczego? Przeciez jestes mloda, zdrowa, masz fajne, regularne cykle. Nic sobie nie wkrecaj. Nic Ci nie jest i nic nie musisz brac. Witaminki jak magnez owszem, nie zaszkodza. Kwas foliowy jak najbardziej. Ale innymi swinstwami sie nie faszeruj. Wy sie staracie DOPIERO drugi cykl. Ja wiem, ze kazdy chce od razu zajsc w ciaze. Ja tez tak chcialam. Zobacz na mnie, jestem zdrowa, nic mi nie dolega, nie biore lekow, a juz 7 miesiecy i zajsc nie moge. To jest naprawde kwestia szczescia wspolzycia w odpowiednim momencie. I potem szczescia tego jak te zolnierzyki sobie poradza z dostaniem sie do jajeczka.
Poobserwuj siebie. Faze lutealna tez masz w porzadku, owulujesz, temperatury masz w normie.
Wyluzuj, bo stres dobrze nie wplywa na starania.
Masz racje :*
Ale Wiesiolek mi chyba nie zaszkodzi ?samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zajsonku mi Castagnus a raczej picie naparu z niepokalanka pieprzowego bardzo pomógł. Cykle sie nie rozregulowały wrecz odwrotnie. Niepokalanek tez działa na faze lutealna. Mi wydłużył z 10 do 12 dni. Niezbyt ten napar smaczny ale mozna tez połykac Castagnus, to jest to samo.
A ten okres to juz na poważnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 19:41
Zajsonek lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny